Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci
Ahojte, kedze je tu vela vymenychtivych maminiek, dovolim si zalozit novu skupinku.nazvala som ju Zaciatocnici a primarne by mala byt urcena pre tych, ktory si este len zakladaju zbierku monte pomocok. Ja osobne velmi rada pracujem s filcom alebo machovou gumou. Nemam vsak sijaci stroj, takze pri rucnom siti si trufam vyrobit max 15-20 kuskov, cim je obmedzeny aj pocet ucastnicok vymeny. Zaroven je to aj vyzva a pozyvam ku nam maminky, ktore pracuju so sijacim strojom alebo maju pristup k drevenym polotovarom, aby boli pomocky co najzaujimavejsie. Na webe je obrovske mnozstvo napadov, verim, ze spolu sa nam podari vytvorit krasne veci pre nasich najvzacnejsich 🙂 postupne pridam nejake inspiracie.
@ihrisko2009 Rozmery su cca 22 *31 (karton mal rozmery 19.5*28.5), nemusim ti to nalepit, ale karton asi prilozim, bude sa do lepsie vkladat do sacka.
ivka03 @liesi @bublinqa @ivka03 @zyzu @ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @martina646 @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @majush @peliroja @majaza @sunsun
Kocky, usilovne pracujem na mojej aktivitke, ale chcem sa Vas spytat jednu zasadnu vec. moja aktivitka mala byt grafomotoricka knizka. neviem ale doriesit viazanie, kedze to chcem spravit tak aby to bolo zalaminovane a mohlo sa na to opakovane pisat fixou a zotierat. Bol by velky problem, ak by to bolo formou karticiek? alebo mate nejake navrhy? sem s nimi.davam aj foto, co na to vravite? este ku kazdemu obrazku chcem pridat malu basnicku a popis.
@majaza prosim ta, kde si kupovala tie zipsovatelne sacky (ak si uz kupovala) ja v ZA nemozem nikde zohnat vacsi format a z netu sa mi to nechce velmi objednavat a platit postovne ;( Ale asi my nic ine neostava...
@bublinqa ja by som skor navrhla, aby si ty oznacila saciky. ty vies, co kto chcel. ja som dala tiez lepky na saciky, lebo niekto chcel pripecene cesto, iny nie.
@adelajda2012 ja som kupovala v metre, mali tam aj viac velkosti.
aku potrebujes?
@martina646 sacky budu samozrejme oznacene 🙂
@miracle super, dakujem.
@fufina1 @ivka03 @liesi @bublinqa @ivka03 @ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @martina646 @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @majush @peliroja @majaza @sunsun
tak ja mam nastrihane a pobalene kostricky, este karticky podla ktorych sa to bude skladat (akosi som nane zabudla 🙂 ) musela som to prekreslit rucne, prikladam foto a ak budete spokojne, tak v pondelok ich zalaminujem
@zyzu @fufina1 @ivka03 @bublinqa @ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @miracle @drobeceklucinka @martina646 @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @majush @peliroja @majaza @sunsun
dievčatá, labyrinty ušité 🙂 mám k tomu písať aj popis, či nemusím?
..z prvého typu si môžte vybrať, ktorú farbu chcete 🙂 je ich 5 farieb - viď foto a z každej farby sú ušité 4 labyrinty okrem žltej, tie sú len 3. Druhý typ je pre všetky rovnaký. dúfam, že sa budú páčiť 🙂
@fufina1 samostatne karticky su OK, mozno si este nejake doplnime a potom spravim hrebenovku
@liesi super su, prosim si zlty, popis netreba, dakujem
@liesi poprosim zeleny c.1. dakujem
@liesi ja cerveny aj ked su vserky krasne 😉
@liesi vsetky su krasne, mne na farbe nezalezi. A popis bude asi zbytocny 🙂

@liesi to by bolo super, ale velmi neverim, ze ked to dnes posles, zajtra to mam doma...teda, este sa mi to tak nepodarilo.. 😖 ..... vacsinou to trvalo 2-3 dni... a kedze je tam vikend, tak som ratala, ze to pride v pondelok/utorok....