icon

Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci

ihrisko2009
11. dec 2013

Ahojte, kedze je tu vela vymenychtivych maminiek, dovolim si zalozit novu skupinku.nazvala som ju Zaciatocnici a primarne by mala byt urcena pre tych, ktory si este len zakladaju zbierku monte pomocok. Ja osobne velmi rada pracujem s filcom alebo machovou gumou. Nemam vsak sijaci stroj, takze pri rucnom siti si trufam vyrobit max 15-20 kuskov, cim je obmedzeny aj pocet ucastnicok vymeny. Zaroven je to aj vyzva a pozyvam ku nam maminky, ktore pracuju so sijacim strojom alebo maju pristup k drevenym polotovarom, aby boli pomocky co najzaujimavejsie. Na webe je obrovske mnozstvo napadov, verim, ze spolu sa nam podari vytvorit krasne veci pre nasich najvzacnejsich 🙂 postupne pridam nejake inspiracie.

zyzu
10. feb 2014

@moninka1 popis netreba a prosime si travovo zelenu, diky 🙂

ivianocka
10. feb 2014

@moninka1 nam je to jedno,myslim ze aj tak mame rozne farby.

luciaobrocnikova
10. feb 2014

@moninka1 tak pre nas travovo zelenu dakujem bez popisu a poslem mail dakujeeeeeeem

luciaobrocnikova
10. feb 2014

@moninka1 🙂 som si nevsimla, ze som si zle vybrala ta je zajednana co som chcela tak nam je to v podstate jedno len nech su jednofarebne 😉

samila
10. feb 2014

@moninka1 my si prosime jednofarebne, farba je jedno len nie biele a mail do IP posielam 😉

ihrisko2009
autor
10. feb 2014

@sunsun Tvoj sacek budem aj tak oznacovat lebo Ti prikladam tie kinderka, tak pribalim zlte puzzle.

ihrisko2009
autor
10. feb 2014

@liesi ok, oznacim Ti sacek so zltym tangramom.

ihrisko2009
autor
10. feb 2014

Dievcata pomoc, semsa vsetky co mate skusenosti s laminovanim. Zacala som tie predlohy laminovat, trikrat mi to pekne zalaminovalo, stvrty harok som dala trochu krivo, ten sa tam spriecil, zacalo to vydavat take sekave zvuky, tak som to vypla a vybrala. Pri dalsom som si uz dala pozor pri vkladani, aj mi ho zobralo, ale potom to zacalo vydavat tie sekave zvuky a uz to ten harok dalej neposuvalo. Mohla som to tym jednym krivym zasunutim papiera pokazit? Dakujem

sunsun
10. feb 2014

@ihrisko2009 ou, neviem... ☹ ja laminujem pomerne dlho a este sa mi to nestalo...neviem, aku mas znacku laminovacky, ale byva tam taka farebna packa vzadu... skus tu postlacat...

moninka1
10. feb 2014

@ihrisko2009 ak si mozeme vybrat farbu, tak si prosime cervenu (alebo modru). ak ti zostala nejaka machova guma, tak sa potesime aj tej 😀 - doplnili by sme si hmatove pexeso 🙂 , som kupila take stvroceky ako dostaneme vo vymene, tak by sme si dolepili doma

ivka03
10. feb 2014

@martina646 @ivianocka @bublinqa @ivka03 @liesi @zyzu @ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @majush @peliroja @majaza @sunsun
Kocky, aj ja uz finisujem, len som kupila prilis velke sacky, tak tam musim ist este raz zajtra.
Finalne pexeso je taketo:
1. vata 2. obal z um.mlieka 3. smirgel 4. vrubkovy obal.papier 5. bublinkovy obal 6. korok 7. pena 8. lanove platno
Tu 7. penu som nahodne nasla pri upratovani, je to nieco medzi machovou gumou a hubkou, davali sme to pod parkety ako izolaciu.
@ihrisko2009 kludne mozes prihodit kazdej stvorcek machovky, rozmer 4x4 cm, mozno to bude podobne ako ta pena c. 7, ale to nevadi. Ja kazde este prihodim kusok tej vianocnej ozdoby, keby ste sa predsa rozhodli to s nou skusit, mne sa nejako zapacila 🙂, i ked asi bude najmenej trvacna.
Ked zajtra kupim tie obaly, posielam.

ihrisko2009
autor
10. feb 2014

@moninka1 ok cervene pre Teba. Mam tam tie nevydarene tangramy, z tych sa este daju vyrezat mensie veci, tak Ti jeden pribalim.

ihrisko2009
autor
10. feb 2014

Dievcata mam nejake nevydarene tangramy, kto by mal zaujem si z toho nieco povyrezavat, ozvite sa, pribalim Vam ich.

moninka1
10. feb 2014

@ihrisko2009 ak by ti nahodou zostalo, tak moze byt aj farebny mix

bublinqa
10. feb 2014

@moninka1 my si prosime svetlo modru, a do IP posielam mail. Dakujem 🙂

bublinqa
10. feb 2014

@ihrisko2009 z tych nevydarenych by som si aj ja prosila mix. Dakujem 🙂

ihrisko2009
autor
10. feb 2014

@ivka03 krasne, uz sa nevieme dockat ked si ho doma rozlozime. Uprimne, ja som sa s tou machovkou preratala, ratala som len 20 stvorcekov, neuvedomila som si ze je to pexeso a potrebujem 40 kusov. A to mi z toho kusa ktory zostal nevyjde. (Inac v tejto Uzasnej skupinke a celej tej tvorivej atmoske co sme si tu vytvorili, sa mi casto stava ze najskor pisem prispevok a potom rozmyslam 🙂 ). Ale kedze som to slubila, bola som vcera kupit v davinci novu penovku. Ale mali len hrubku 2 mm a to mi tato Tvoja pena pride vhodnejsia. Ale samozrejme ak niekto na tom trva, tie dva stvorceky mu pribalim. Pripadne ako som pisala vyssie ponukam aj pokazeny tangram na dalsie vyuzitie kto by mal zaujem.

ihrisko2009
autor
10. feb 2014

@moninka1
@bublinqa
Nieco Vam namixujem 🙂

sunsun
10. feb 2014

@ihrisko2009 ak ti ostanu nejake pokazene zbytky, mozes aj mne pribalit..., ale naozaj len ked ostanu... 😉

martina646
10. feb 2014

@ihrisko2009 aj ja by som prosila farebny mix zvyskov machovej gumy, dakujem.

majaza
10. feb 2014

@ihrisko2009 , ak zvyši, tak aj mne mozes nieco namixovat 🙂
a ak môžem tangram modry 🙂

majaza
10. feb 2014

@moninka1 ja si prosim baloniky žlté 🙂

majaza
10. feb 2014

@ivka03 , som ti pisala aj spravu, neviem, ci si zaregistrovala...
kupovala si mi tie štvorčeky? žeby som ti poslala peniažky...

ihrisko2009
autor
10. feb 2014

@sunsun chyba nebola v pristroji ale v obsluhe 🙂 uz to mam zalaminovane. Dakujem

miracle
10. feb 2014

@ihrisko2009 Mozem poprosit aj ja...dietko bude skakat radostou

miracle
10. feb 2014

Mam este jednu otazku - maju zip lockove vrecka 20*30 cm aj Dm, aby som sa tam zajtra neprehnala zbytocne...alebo si poprosim iny zdroj. Dakujem

drobeceklucinka
10. feb 2014

@moninka1 kedze som sa dlho nedostala k pc lebo mam zdravotne problemy tak je mi jedno aka to bude farba len nech je jednofarebne.dakujem mail poslem do ip

drobeceklucinka
10. feb 2014

Baby ja tiez este nemam hotove ☹ bohuzial sa mi pritrafili zenske problemy kt. nie a nie skoncit.ale snazim sa!a kedze chcem aby ste mali kazda rovnake hrdla nech je to pekne tak ten zber flias je trochu narocnejsi.dufam ze nebudem moc zdrzovat.

slniecko379
10. feb 2014

@moninka1 farbu necham na tom,co ostane🙂

sunsun
10. feb 2014

@miracle ja myslim, ze nemaju..., maju ich klasicke papiernictva, tesco a metro... o inych neviem....