Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci
Ahojte, kedze je tu vela vymenychtivych maminiek, dovolim si zalozit novu skupinku.nazvala som ju Zaciatocnici a primarne by mala byt urcena pre tych, ktory si este len zakladaju zbierku monte pomocok. Ja osobne velmi rada pracujem s filcom alebo machovou gumou. Nemam vsak sijaci stroj, takze pri rucnom siti si trufam vyrobit max 15-20 kuskov, cim je obmedzeny aj pocet ucastnicok vymeny. Zaroven je to aj vyzva a pozyvam ku nam maminky, ktore pracuju so sijacim strojom alebo maju pristup k drevenym polotovarom, aby boli pomocky co najzaujimavejsie. Na webe je obrovske mnozstvo napadov, verim, ze spolu sa nam podari vytvorit krasne veci pre nasich najvzacnejsich 🙂 postupne pridam nejake inspiracie.
@martina646 ani ja som balik vcera neposlala, vsetci sme chori, malá má vysoke teploty...nedostala som sa tam. Ked odoslem, napisem ti.
Inak baby mne sa vcera este stala taka vec, ze by ste neverili (ja ani teraz neverim ze je to mozne)...V nedelu isiel mm na poobednu, tak som ho vyslala, ze nech predtym skoci do metra a kupi tie zipsovatelne sacky. Dala som mu aj zalaminovanu A4, nech sa to tam urcite zmesti. Vecer mu volam do prace, ci kupil..."Hej, jasne. Nechaj mi veci na stole a ja ti to vecer, ked pridem pobalim." Bola som uz dost prechladnuta, tak sa zlutoval. Hovorim si, ze akeho zlateho chlapa to mam. A rano som nasla na stole toto:
Tych sackov kupil 2balenia-200ks...ja proste vobec nechapem ako ho napadlo ich kupit...
Takze ja posielam aktivitu v darcekovom baleni, ak to nebude vadit.
@adelajda2012 😀 😀 😀 😀 😀 a nedas na vyber farbu? 😝
takze dievcence ja som tiez este balik neposielala, proste mi ide karta - najprv sklamala tlaciaren, potom sme narychlo boli kupovat laminovacku, pretoze ta tiez vypovedala sluzbu, a ked uz mam takmer vsetko hotove, a vravim si ze uz len prekontrolovat, rano zistime ze nas kotol jednoducho odmieta kurit, tak sme sa napochytro stahovali k svokrovcom aby sme doma nepomrzli a aby nam nestacilo tak este maly mal vcera horucky. tento vikend vsak oslavuje narodeniny a chce aby som mu upiekla tortu a mne to vzdy trva aspon dva vecery, bol by velky problem keby to odoslem az v pondelok je tu niekto kto bude posielat tak neskoro? chcela by som to vsetko prekontrolovat ci niekde nieco nechyba.
@adelajda2012 skvely napad! 😀 😀 😀, co uz, chlapi...aspon ti to pobalil 😀, prave kvoli tomu, ja svojmu radsej ukazujem hned obrazok, co to vlastne po nom chcem 🙂
@martina646 balicek som odoslala az dnes
@lucia814 ja myslim, ze to baby určite budu kompletovat az buduci tyzden, ja tiez nestiham a minimalne este @drobeceklucinka ...
@adelajda2012 sa tu rehocem neskutočne, no, zlaty je ten tm 😀
@martina646 balik som poslala az dnes 🙂 ... konecne to je odoslane, normalne mam svalovicu od strihania 🙂 hoci musim pochvalit mm pomahal hoci malo ale predsa ... vzdal to velmi rychlo, ked zistil co to obnasa :D :D :D
@zyzu ok, tak cakam. Mne manzel pomahal so strihanim, ale az ked som mu vysvetlila o co ide a ze je to ako keby 20 hraciek pre nasu Lindusku vyrabal. Tak potom uz strihal bez namietok a spolocne sa tesime na vsetky aktivity 🙂
@ihrisko2009 ja dnes tak ukladam do krabice aktivity z druhej vymeny a akosi mi tam nieco nesedi... no a teda je tam topanocka pre teba, co mala ist s balikom, ktory som posielala....☹ .... takze ti ju poslem osobitne .... hodis mi prosim do ip tvoju adresu?
@sunsun nerob si vydavky. Pockam do dalsieho kola 🙂
@ihrisko2009 a kolko posielas pre
@sunsun tych obalov?
či jej mam aj ja nejake pribalit... 🙂
Kocky, moj balik vcera odisiel 🙂 Konecne, z toho lepenia uz sa mi aj snivalo. Clovek fakt az pri vyrobe "vychyta vsetky muchy", nie kazde lepidlo je vhodne na kazdy material, i ked je tak napisane na obale. A zistila som tiez, ze som dobre urobila ked som kupila tie dosticky. Vyzera to lepsie ako vo vrchnacikoch, i ked financne narocnejsie... aj vyroba asi bola jednoduchsia - strihat stvorec z lanoveho platna (a nie len z toho) je teda jednoduchsie ako kruh. Ani kazde noznice mi neodstrihli vsetko...
@majaza poslala som dvanast.
@ivka03 , mi čosi hovor o tom lepeni...
ja som najskôr krídelká (filc o filc) priliepala herkulesom, vsak tam aj písali, že na vsiakave materiály, no nakoniec som všetko musela prelepiť lebo sa to odliepalo, tak sa ospravedlnujem, možno zacítite kanagon (ten som nemala v ruke od zakladky, som sa smiala, ako som mala dolepene prsty od neho 😀 )
a potom na naliepanie na štipec som si radšej kúpila tu pištol lepiacu.
Inak, nechce niekto štipce? 😀
nakoniec som kupovala štvorake 😝 😝 prvé dve vôbec neboli dobré, tak som kupila tretie, no potom som našla ešte jedny, síce som už mala dost, ale tie sa mi páčili asi najviac...
... a ma teraz napadlo ako to píšem, že farebne vam budem dávať odlišné vtáčiky, no štipce sú dvojaké, tak či mám dať rovnaké alebo nemusia byť?
idem to odfotit asi, aby ste mali predstavu...
@sunsun , pošlem ti teda aj ja nejake kinderka? mame ich už plny kyblik 😉
Dobrý deň, prosím Vás o pomoc pri výskume, ktorý sa síce týka primárne mamičiek autistov, ale kontrolná, porovnávacia skupina sú mamičky zdravých detí do 18 rokov. Vyplnenie trvá cca 15 minút. Potrebujem zozbierať ešte 20 dotazníkov za týždeň preto Vám budem veľmi vďačná za preposlanie či vyplnenie 🙂 . Dotazník je na tomto linku
https://docs.google.com/forms/d/1P1T3YBy5NZLOAc...
Ďakujem, ďakujem a ešte raz ďakujem 🙂
hehe, teraz neviem ako vam to podelim 😝
ale čosi vymyslim teda...
@ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @sunsun @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @zyzu @majaza @majush @bublinqa @peliroja
baby, mam dvojake štipce (dlžkovo) - chcete mať v baličku dva rovnaké alebo každý iný?
nevedela som ako to odfotit, tak len tak narychlo s mobilom...
@majaza dakujem za ponuku...🙂 ja by som este 4 prijala, ale kedze je taky velky zaujem, posli ostatnym...ved 6 parov, co mi posle @ihrisko2009 je uplne paradne pexeso...🙂

baby, este som balik neodoslala... mal ist vcera, no ostali mi dve rovnake karticky, takze v niektorom balicku su ine dve rovnake..., no tak vcera som pekne cely vecer otvarala obal za obalom a hladala... dnes pokracujem.... takze pojde az dnes vecer.... @martina646