icon

Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci

ihrisko2009
11. dec 2013

Ahojte, kedze je tu vela vymenychtivych maminiek, dovolim si zalozit novu skupinku.nazvala som ju Zaciatocnici a primarne by mala byt urcena pre tych, ktory si este len zakladaju zbierku monte pomocok. Ja osobne velmi rada pracujem s filcom alebo machovou gumou. Nemam vsak sijaci stroj, takze pri rucnom siti si trufam vyrobit max 15-20 kuskov, cim je obmedzeny aj pocet ucastnicok vymeny. Zaroven je to aj vyzva a pozyvam ku nam maminky, ktore pracuju so sijacim strojom alebo maju pristup k drevenym polotovarom, aby boli pomocky co najzaujimavejsie. Na webe je obrovske mnozstvo napadov, verim, ze spolu sa nam podari vytvorit krasne veci pre nasich najvzacnejsich 🙂 postupne pridam nejake inspiracie.

ivianocka
16. feb 2014

babule, adresu kam posalt aktivitu mi ktora poslete? dakujem. a pokyny su na ktorej strane? mala mi grcka o 106...tak nemam cas ani hladat. na mna sa to sype jedna radost teraz.

majaza
16. feb 2014

@ivianocka pravidlá str. 26
a mala by poslat adresu @martina646

ivianocka
16. feb 2014

@majaza ok, napsiem jej, ale pravidla tam nie su...no idem kuk kde sa schovali.

majaza
16. feb 2014

@ivianocka
str 23
prepac, som sa kopla

majaza
16. feb 2014

@drobeceklucinka
som na teba dnes myslela...
kolko ti chyba este tych hrdiel?
ma normalne mrzi, ze sa tolko na tom narobís 😒
... ale tesim sa moc na tvoju aktivitu 🙂 očká ti zajtra posielam v balíku na martinkinu adresu...

drobeceklucinka
16. feb 2014

@majaza podlozky mam uz vyrobene v piatok som ich vsetky dokoncila.kazda mate rovnake hrdla 😉 este som si vymyslela ze tie kraje oblepim elektrikarskou paskou aby to bolo pevne.ale to uz su iba take piplacky.a dakujem za ocka! a nic ta nemusi mrziet sama som si vybrala taku aktivitu 😉 ale vopred sa ospravedlnujem ze to nebude dokonale.ale snad detom sa to bude pacit.

martina646
17. feb 2014

Balicky chodia, postar zvoni kazdy den, Vsetkym vam davam priebezne info cez IP. Na zopar este cakam, Tie, co ste si uz vypytali adresu, predpoklaada, ze ste nedavno poslali, alebo v najblizsich dnoch poslete. Zatial sa vsak vobec neohlasili @peliroja a @fufina1. Ozvite sa, co je s vami a ako stihate.

moninka1
17. feb 2014

@ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @sunsun @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @zyzu @majaza @majush @bublinqa @peliroja
zienky, posielala som dnes na mail tie predlohy k hmatovym balonom. ak niekomu neprislo (mozno som niekoho prehliadla 😔 , alebo ste mi neposlali vas mail 😕 ) a chcel by ich, tak mi piste do IP vasu mailovu adresu.

peliroja
18. feb 2014

@martina646 velmi sa ospravedlňujem ale ja budem posielat zrejme az dnes vecer. Viem ze som sa dlhsie neozvala ale mali sme doma mensie rodinne problemy. Je mi jasne ze kazda mame nieco a preto ma to nespravedlnuje ale priznavam ze som to casovo zle odhadla ☹ ak mozem tiez ta poprosim o adresu do IP. Dakuje velmi pekne.

adelajda2012
18. feb 2014

@peliroja @martina646 aj ja som posielala az dnes. Sme s malou stale chore, akosi sa toho nevieme zbavit. Ja uz sa zacinam bat aj o to nenarodene skvrnatko :( Vcera som velmi rozmyslala ci idem s malou na postu, ale mame to 20 min cesty (a 20 spat) a ani som sa na to velmi necitila, tak som to radsej nechala na mm. Ten sa vratil po tyzdni vcera vecer, takze dnes uz bol na poste a posielal prvou triedou.

fufina1
18. feb 2014

@martina646 stiham stiham, len MK nestiham :D

majaza
19. feb 2014

@martina646
Martinka, no pochval sa nam 🙂
... kolkože baličkov maš doma? 😉

martina646
19. feb 2014

@majaza dnes doleteli nejake vtaciky v baliku 🙂 krasne su.
Mam doma 13 kusov od vas + 1 moj a 1 Luckin pridame, ked budeme triedit. Cakam na balicky od @adelajda2012, @fufina1, @ivianocka, @lucia814 a @peliroja, ale vsetky ma uz kontaktovali a balicky su uz bud na ceste alebo najneskor do piatka posielaju. Takze tento vikend este nebalickujeme, lebo tu este nebude vsetko 🙂 Len neviem, ci sa cez tyzden dostaneme s Luckou k triedeniu a baleniu. Snad sa nebudete hnevat, ak to vsetko odosleme az v pondelok 3.3.

adelajda2012
19. feb 2014

@martina646 cudujem sa, ze moj balik nemas, ved prva trieda by mala byt na druhy den...no ale ako vidim, tak to velmi nevadi. Co sa tyka terminu posielania, tak mne to nevadi, hlavne ze to kocky urobite za nas/pre nas 🙂

zyzu
19. feb 2014

@martina646 ani mne to nevadi ... ale uz sa neviem dockat az uvidim vsetky tie krasne dielka 🙂

martina646
19. feb 2014

@zyzu vies si predstavit, ako sa tesim, ked otvaram kazdy balik a ani neviem, co v nom najdem? Je tam sice odosielatel, ale vase realne mena su ine ako nick tu na MK, takze kazdy den mam par prekvapeni 🙂 A vy ich budete mat 19 naraz 😝

ivianocka
19. feb 2014

@martina646 ja som vcera odoslala.datum nevadi,neviem sa uz dockat,jupi.

martina646
20. feb 2014

Hlasim prichod 3 dalsich balikov @adelajda2012, @ivianocka a @lucia814. Tak uz len posledne dva a ideme na triedenie.

ivka03
20. feb 2014

@martina646 datum nevadi, tiez sa velmi tesim uz na balicek, viem si predstavit s akym ocakavanim a zvedavostou otvaras kazdy, my to budeme mat v jednom 😉

moninka1
20. feb 2014

@martina646 a tie posledne dva pridu uz v blizkom case? sa uz nevieme dockat .... 😅

martina646
20. feb 2014

@moninka1 mali by aj posledne dorazit uz coskoro, len skoda, ze asi nie zajtra, lebo triedit to mozeme len cez vikend, tak sa to o jeden tyzden posunie. Ale cakat sa oplati, dostanete krasne hracky.

ihrisko2009
autor
22. feb 2014

Dievčatá,idem pokúšať ďalej 🙂 chcem spraviť quit book, hľadám nejaké inšpirácie na nete. Mam uz nejakú predstavu čo by som tam asi chcela mat a napadlo ma, či by sa to tiež nedalo urobiť ako výmena. QB by mala cca 6 aktivít (podľa náročnosti). Dalo by sa dokopy sedem maminiek, každá by urobila jednu aktivitu 7 krát a poslalo by sa to jednej mamičke, ktorá by to celé zosila (ta by uz musela mat sijaci stroj) a rozposlala. Ide so mnou niekto do toho? Ma uz niekto skúsenosti so sitim QB? Nejaké dobre nápady ako to uchopiť?

majaza
22. feb 2014

@ihrisko2009 nemaš nejaky link o čo ide???

majaza
22. feb 2014

@ihrisko2009 aha, asi si myslela quiet book uz som to vygooglila 🙂
ja by som do toho šla...
a pri počte 7 by sa to fakt dalo pekne prepracovat, aj niečo zložitejšie 😉

ihrisko2009
autor
22. feb 2014

Samozrejme quiet book, uslo mi e 🙂 skusim spravit album co by tam asi mohlo byt.

maryennn1
22. feb 2014

@ihrisko2009 ahoj, ja sa chcem opýtať, že z čoho by ten quietbook bol, lebo ja sa pohrávam už dlhšie s myšlienkou výmeny strán do neho 🙂 Ja som ho chcela robiť z filcu 🙂

ihrisko2009
autor
22. feb 2014

@maryennn1 ja som tiez myslela filc. Kazda by prispela jednou dvojstranou, tie by sa navzajom prisili. Len neviem ako sa zasije stredova linia. Ale snad sa najde niekto kto mi (nam) s tym pomoze 🙂

majaza
22. feb 2014

@maryennn1
@ihrisko2009
baby a robili ste uz s filcom?

ja som teraz prvý krát a ked na knižku, tak to určite 2mm lebo inak to nevydrží...

a na to spojenie by nemohli byť take koliečka? neviem teda ako sa otvaraju, ale prípadne by sme si tam potom mohli este nieco dorobit...

majaza
22. feb 2014

alebo este taketo snurky som nasla 🙂

maryennn1
23. feb 2014

@majaza
@ihrisko2009 kolieska sú super, oni sú tváracie, ja som to aj s nimi plánovala, aby sa namuselo šiť na stroji, lebo ja som to chcela ručne.