icon

Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci

ihrisko2009
11. dec 2013

Ahojte, kedze je tu vela vymenychtivych maminiek, dovolim si zalozit novu skupinku.nazvala som ju Zaciatocnici a primarne by mala byt urcena pre tych, ktory si este len zakladaju zbierku monte pomocok. Ja osobne velmi rada pracujem s filcom alebo machovou gumou. Nemam vsak sijaci stroj, takze pri rucnom siti si trufam vyrobit max 15-20 kuskov, cim je obmedzeny aj pocet ucastnicok vymeny. Zaroven je to aj vyzva a pozyvam ku nam maminky, ktore pracuju so sijacim strojom alebo maju pristup k drevenym polotovarom, aby boli pomocky co najzaujimavejsie. Na webe je obrovske mnozstvo napadov, verim, ze spolu sa nam podari vytvorit krasne veci pre nasich najvzacnejsich 🙂 postupne pridam nejake inspiracie.

ihrisko2009
autor
2. mar 2014

@martina646
@drobeceklucinka
Dievcata velka vdaka, bolo mi ctou vas tu stretnut a uz sa tesim na pokracovanie 🙂

miracle
2. mar 2014

@martina646 Tieto fotky musim ukazat manzelovi, ktory moje prisivanie gombikov okomentoval, ze urcite nie som kompletna 😀 😀 Kludne si mozte konzurovat elfom v Mikulasovej dielni.
Klobuk dole dievcata, riadne ste si makli, patri vam velka vdaka. A samozrejme aj vsetkym ostatnym tvorivym mamickam, ktore namiesto toho, aby sa venovali detom, varili, upratovali, alebo spali vyrabali po nociach nieco pre ostatne deticky...Uz sa tesim na balik!!!

zyzu
2. mar 2014

@martina646 @drobeceklucinka ... no klobuk dole, velke vdaka 🙂 a mrzi ma ze ste museli zhanat vacsiu krabicu, tak nabuduce urcite zozeniem vacsiu. Tesim sa na dalsiu vymenu a neviem sa dockat balika 🙂 🙂 🙂

ivka03
2. mar 2014

@martina646
@drobeceklucinka
Baby, super ste to zvladli, ste sikulky a aj ja velmi pekne dakujem uz vopred za balicek. Uz sa velmi tesim.

martina646
3. mar 2014

@zyzu vacsiu krabicu som mala doma od plienok, ja vselico odkladam, tak sa teraz zisla.

bublinqa
4. mar 2014

@martina646 hlasim prichod balika 🙂
@martina646 @moninka1 @ihrisko2009 @luciaobrocnikova @slniecko379 @samila @miracle @sunsun @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @zyzu @majaza @majush @peliroja @fufina1 @drobeceklucinka baby, aj napriek vsetkemu neprijemnemu, co nastalo, sa vam vsetkym chcem podakovat za ucast na vymene, ze ste si nasli cas a vynalozili usilie na zhotovenie hraciek....dlho pisat nebudem, utekame sa hraaaaaat 🙂

samila
4. mar 2014

bublinqa @martina646 @moninka1 @ihrisko2009 @luciaobrocnikova @slniecko379 @samila @miracle @sunsun @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @zyzu @majaza @majush @peliroja @fufina1 @drobeceklucinka
kocky, dakujem za odvedenu pracu a cas pri baleni aktivitiek, cakame a tesime sa na balicek. Mrzia ma neprijemnosti... Tesim sa na dalsie kolo 🙂

ivka03
4. mar 2014

@martina646 @martina646 @moninka1 @ihrisko2009 @luciaobrocnikova @slniecko379 @samila @miracle @sunsun @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @zyzu @majaza @majush @peliroja @fufina1 @drobeceklucinka
Tiez hlasim prichod balika 🙂 Tesim sa ako male dieta, neviem, ktoru aktivitku mam skor otvorit. este som ich nestihla vsetky prezriet, ale tych par co som do nich nakukla vyzera super. Pri niektorych som uz zabudla presne instrukcie, tak mozno este vyrobkyni napisem, ach ta moja skleroza 😀
A kocky, velmi pekne dakujem za vsetky aktivity, za vasu namahu, napady a hlavne cas straveny pri vyrobe, baleni a aj vam 2 kocky (vy viete ktore) pri triedeni. Dufam, ze aj vam sa bude pacit moja aktivitka a pekne sa pohrate. Aj napriek mensim nezhodam (ale to patri asi k tomu, idealne nie je nic) som si ista, ze nase deti to ocenia uplne najviac, oni su vdacne za vsetko a ked ich uvidime ako sa radi hraju s aktivitkami, aj zabudneme na neprijemne malickosti. 🙂

slniecko379
4. mar 2014

@ivka03 @martina646 @martina646 @moninka1 @ihrisko2009 @luciaobrocnikova @samila @miracle @sunsun @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @zyzu @majaza @majush @peliroja @fufina1 @drobeceklucinka
baby, velmi pekne vam chcem podakovat za vsetky uzasne aktivity, za cas, energiu a peniazky, ktory ste do toho vlozili. aktivity su uzasne 🙂 bola som zapojena v 3 vymenach subezne, avsak tento balik ma naozaj velmi ocaril. je vidiet, ze kazda jedna ste k tomu pristupovali naozaj zodpovedne.
VELMI PEKNE DAKUJEM
a nechapala som to rozhorcenie nad fufinou, ale uz chapem - pretoze vsetky ostatne aktivity nie su spravene na 100, ale na 200%
DAKUJEM aj organizatorkam 🙂

majush
4. mar 2014

slniecko379 @ivka03 @martina646 @martina646 @moninka1 @ihrisko2009 @luciaobrocnikova @samila @miracle @sunsun @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @zyzu @majaza @majush @peliroja @fufina1 @drobeceklucinka

uuuuuuuu 🙂 už aj my máme balík doma, tak som sa tešila pri rozbalovaní! ako pri vianočnom stromčeku...ale teraz dilema, s čím sa budeme hrať ako prvým?!!!! ja osobne som velmi spokojná a som rada, že sa mi ušlo miesto v tejto výmene a dáva mi to velkú chuť a motiváciu do, dúfam, dalšej výmeny 🙂 ešte raz dakujem maminkám, ktoré sa obetovali a vzali si na starosť triedenia a posielanie balíkov a samozrejme aj vam ostatné mamičky, za úžasné busy bags 🙂

ivianocka
4. mar 2014

Ach,my este cakame na balik.mame zleho kuriera,furt to robi,ze povie ze dojde a nedojde.grr

majaza
4. mar 2014

@ivianocka ehm... ani ku nam este nedorazil 😝

ivianocka
4. mar 2014

@majaza no lne u nas kurier ma, len ja nemam. vozi to v aute. hnuska. som mu volala a vravel ze o 6 dojde a nedosiel.

majaza
4. mar 2014

@ivianocka a ako vies, ze to ma kurier?

ivianocka
4. mar 2014

@majaza mam od neho listocek.

lucia814
5. mar 2014

@ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @sunsun @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @zyzu @majaza @majush @bublinqa @peliroja tak uz aj ja hlasim prichod balika, aktivity su uplne uzasne 🙂 velmi pekne dakujeme vsetkym maminam, nestihli sme popozerat este uplne vsetko, ale musim povedat, ze ta pizza je uplne super, absolutne nema chybu, a uz sme stihli skombinovat aj dve aktivity dokopy - vtaciky na stipcoch a obrazky s pompomami 😀

ivianocka
5. mar 2014

@slniecko379 @ivka03 @martina646 @martina646 @moninka1 @ihrisko2009 @luciaobrocnikova @samila @miracle @sunsun @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @zyzu @majaza @majush @peliroja @fufina1 @drobeceklucinka baby, balik dorazil! nadsena som z neho, aj mala, hned vsetko vyhadzala, aby omrkla, coto tam je. krasne aktivity, budeme ich dlho vyuzivat.
btw, kde v ikei maju tie zatvaracie vrecka? ja som ich hladala a nic. tak poprosim podrobnejsiu cestu, ze kde tam to maju.
tesim sa na dalsiu vymenu! uz zhanam napady, tak uvidime🙂

peliroja
5. mar 2014

@martina646 ahojko, mozem ta poprosit o podacie ciselko, nas skvely postar mi zasadne nedava avizo do schranky ☹ dakujem krasne 🙂

peliroja
5. mar 2014

@ivianocka tie sacky su dole, tam kde su riady, tak kusok dalej pri zatvaracich dozach ci ako to mam nazvat 🙂. ja som asi tyzden rozmyslala kde kupim vhodne sacky, az sme boli neplanovane v ikei a padli mi do oka 🙂

lucia814
5. mar 2014

@ihrisko2009 prosim ta kde si kupila tu machovu gumu? mozno to tu niekde aj bolo spomenute len si napamatam, a velmi sa mi paci aka je hruba. dik

luciaobrocnikova
5. mar 2014

taaaak aj my uz mame balik doma....stihla som uz aj povysavat sosovicu 🙂 krasne je vsetko dakujem vam velmi pekne

ihrisko2009
autor
5. mar 2014

@lucia814 je to z českej stránky davona.cz. Objednávala to pre mna majaza. Skús ju poprosiť aby na Teba myslela,ked bude odtiaľ nieco brat. Strašne milá a ochotná zienka 🙂

ivianocka
5. mar 2014

Hlasim,ze su v kurze pompomy,baloniky.mala ma 16mes.uvidime ktore pridu potom na rad.

martina646
5. mar 2014

@peliroja podacie listky ma @drobeceklucinka, urcite si to u precita a napise ti.

Dnes som strihala kolieska z tvojho "LOTTA" a zistila som, ze ten farebny karton nebol az taky dobry napad ☹ Tym, ze to nebolo zlepene, drzalo to len na obvode A4 a po strihani sa to rozdvojilo. Zostal z jednej strany laminovany zetonik a z jednej strany laminovany farebny papier. Ja s tym nemam az taky problem, zalaminujem si to, len neviem, ci vsetci maju tu moznost. Dcerku (21mes) to celkom zaujalo, ale zatial sme nehrali podla pravidiel, len tak, po svojom, ze co je na obrazku a kde este to vidi.

Okrem toho sme sa dnes hrali s bambulkami a aj CD zvuky sme pocuvali, to je uplne super, vydrzala ich vyse 35 (potom mi zdrhla) a ukazovali sme si k tomu obrazky. Baloniky sa jej tiez pacili, magala ich a natahovala, asi skumala, ako ich roztrhnut, tak som ich este odlozila 😝 Aj nasu pizzu sme skusali az dnes, ale len vsetko poukladat a posypat syrom, nie podla karticiek. Tam sa jej najviac pacilo, ze ju akoze papame a hladkame si brusko, aka je mnam 😀
K ostatnym sme sa este bud nedostali, alebo su pre nas este zlozite. Ale kamoskam sa chvalim, ake mame doma super hracky, aj ked este cakaju na svoj cas.

martina646
5. mar 2014

@ivianocka chyba bude v tom, ze v IKEA hladas sacky. Ono je to totiz balene v krabicke. Minule sa na tom aj Lucka zmylila, tvrdiila mi, ze ich nemaju a mozno ju len nenapadlo, ze to je ono.
http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/6025...
http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/8025...

zyzu
5. mar 2014

@lucia814 @ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @sunsun @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @majaza @majush @bublinqa @peliroja DAKUJEME KRASNE! uzasne balicky ... maly to hned vsetko musel popozerat a vseeetko bolo len ''jeeeeej a moooooje '' 🙂 u nas obrovska spokojnost a nadsenie. Tesim sa na dalsiu vymenu 🙂

peliroja
5. mar 2014

@martina646 ojoj to ma mrzi velmi vobec mi nedoslo ze ked su tam dve vrstvy ze to bude problem ☹
@lucia814 @ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @sunsun @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @majaza @majush @bublinqa kocky keby to aj vam robilo to iste dajte mi vediet prosim. Kto nema moznost laminovania tomu to zalaminujem znova. Komu by sa to pri strihani alebo aj inak poskodilo a ma moznost laminovania mozem poslat predlohy na mail.
Doslaka mrzi ma to. Kazdopadne mam sa este co ucit.

ivianocka
5. mar 2014

@martina646 vidis to bude tym. skusim najst krabiku.

adelajda2012
5. mar 2014

Tak aj nam dnes dorazil balik!!! Som uplne nadsena a mala tiez.
Najprv sa vrhla na vtaciky od @majaza - tie su uplne super. Prosim ta, kde si kupovala ten tvrdy hruby filc?
Potom sa pustila do priradovania od @lucia814. Teda ty si sa nastrihala a navyfarbovala 🙂
Straaasnu radost jej urobili zviertka od @ihrisko2009. Tangram je kraaasny, ale ten som zatial odlozila, kym nan dorastieme.
Velky uspech mala aj pizza. @martina646 kraaaasne a do detailu prepracovane!!! Tiez sme este neukladali podla karticiek, len tak ako vy a kombinovali sme to este aj s nasim oblozenym chlebikom 🙂
Vytiahli sme aj karticky od @sunsun, tie sa nam tiez velmi pacili, len mala nemala trpezlivost kym som jej nasla spravnu sadu, tak mi od toho zdrhla 🙂 Musim jej to potriedit a uvidim ako jej to pojde.
Na cdcko od @slniecko379 sme dnes nemali cas, ale velmi sa nan tesim, su tam super zvuky, myslim ze to malu bude velmi bavit.
Rybu od @bublinqa si mala natiahla na ruku ako manusku a hrala sa ze plava 🙂 Zajtra ju snad skompletizujem.
Vrchnaciky od @drobeceklucinka som nestihla este polepit, tak sme dnes skusili len farby. Srobovanie malej velmi neslo, takze aspon pocvici. Ale priradovanie ju bavilo velmi. Inak klobuk dolu za tu dosku z hrdlami, musela si sa poriadne natrapit a narobit!
Baloniky od @moninka1 som v poslednej chvili zachranila od zahryznutia... Malej sa najviac paci muka, lebo sa to da vseliako tvarovat a stlacat 🙂 mna to teda tiezbavilo 🙂
Pri hmatovom pexese @ivka03 sa mala hned pustila do systematickeho oddelovania povrchov od dosticiek 🙂 Musim jej to zajtra nalezite vysvetlit a predstavit 🙂 inak tie dosticky su fakt super!!!
Pismenka od @samila sme len poprezerali a pohladali, ktore uz pozname. Zajtra to snad postriham. Rozmyslam, ze zatial asi necham vsetky styri pismenka pohromade a budeme ich ukladat k obrazku. Velmi sa z tejto aktivity tesim a je fakt perfektne urobena.
Prepletanie od @ivianocka je kraaaasne. Je super, ze je tam velka aj mala predloha. Malej sa to strasne pacilo, ale prepletanie jej este nejde 🙂 Okrem toho sa bojim, ze by to velmi rychlo znicila, takze to asi este na chvilocku odlozime.
Labyrinty od @liesi su krasne. Neviem preco som si ich predstavovala take male, asi polovicne, takze ma velmi milo prekvapili. Aj gulicka je dost velka, takze aj drobcom to coskoro pojde!!!
@majush tebe by som priala vidiet ako malej zasvietili oci, ked videla pompom gulicky 🙂 ona je zatazena na vsetky lopticky a gulicky... Zatial priradovala len tak z povinnosti, ale zato vsetky gulicky uvarila a lyzickou nakrmila opicu. Varila, miesala a presypala ich hadam 15 minut!
Loto od @peliroja nas urcite tiez bude bavit, len som nestihla nastrihat. Zatial tiez budeme len priradovat, na hru podla pravidiel si este pockame 🙂. Vsimla som si tiez, ze sa tie dve vrstvy na zetonoch oddeluju. Ale ja si zalaminujem. Pre istotu ti poslem mail, kvoli podkladom. Nie som si ista co urobi ta folia prindalsom laminovani. Uvidime 🙂
@luciaobrocnikova kluciky sme vytiahli asi tretie, ale pri plnej krabici dalsich vrecusok na ne nemala dcerka vobec trpezlivost. Mne sa velmi pacia a sama som zvedava, ci jej to uz pojde, alebo este odlozime.
@zyzu tvoju kostru si prvy rozbalil mm z profesionalneho zaujmu (je fyzioterapeut) a velmi sa mu pacila. Je super urobena a teda musela si sa poriadne natrapit s tym strihanim (alebo vyrezavanim?). Krasne je to urobene, len nasa na to este musi dorast. Zatiel je to podla nej chlapcek a davala mu pusinky na hlavicku/lebku 🙂
Takisto obrazok od @miracle (si sa naprisivala 🙂) a aj predlohy od @fufina este nezvladame. Tie predlohy su velmi tazke. Mozno tak ked pojde do skoly.

Baby, dakujem vam vsetkym za krasne aktivity.
@martina646 za dobrovolne zabordelenie si bytu.
@martina646 a @drobeceklucinka za rozbalovanie, triedenie, balenie a posielanie.
A VEEEELKE DAKUJEM aj @majaza za moderovanie, davanie vsetkeho a vsetkych dohromady i tvorbu albumov!!!

miracle
5. mar 2014

Ja som dnes po dlhsom case vytiahla paty z domu...a prisiel balik. Ale nastastie ho odchytila susedka a balicek mam doma. Po otvoreni som dostala sok - v tom najlepsom zmysle. Vianoce sme v marci este nemali. Fakt krasna a precizna robota, sikovne rucicky.

Este sme nepresli vsetky aktivity, ale su nadherne...s niecim sa chalani uz stihli zahrat, ked prejdeme vsetko, napiseme...

Strasne sa tesim a vsetkym vam dakujem