icon

Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci

ihrisko2009
11. dec 2013

Ahojte, kedze je tu vela vymenychtivych maminiek, dovolim si zalozit novu skupinku.nazvala som ju Zaciatocnici a primarne by mala byt urcena pre tych, ktory si este len zakladaju zbierku monte pomocok. Ja osobne velmi rada pracujem s filcom alebo machovou gumou. Nemam vsak sijaci stroj, takze pri rucnom siti si trufam vyrobit max 15-20 kuskov, cim je obmedzeny aj pocet ucastnicok vymeny. Zaroven je to aj vyzva a pozyvam ku nam maminky, ktore pracuju so sijacim strojom alebo maju pristup k drevenym polotovarom, aby boli pomocky co najzaujimavejsie. Na webe je obrovske mnozstvo napadov, verim, ze spolu sa nam podari vytvorit krasne veci pre nasich najvzacnejsich 🙂 postupne pridam nejake inspiracie.

ihrisko2009
autor
5. mar 2014

Dievcata vsetkym vam patri velikanske dakujem odo mna a mojich krpcov! Ked som v decembri zakladala tuto skupinku, ani vo sne by ma nenapadlo ake krasne veci budeme mat v marci doma! Su uzasne, velmi sa z nich tesime. Zelam vela dobrych napadov do dalsieho tvorenia!

martina646
5. mar 2014

Baby, to je radost citat. Toto je tusim najkrajsia cast vymeny, vidiet (sprostredkovane), ako to deticky potesilo.

ivianocka
5. mar 2014

@adelajda2012 moja je na tom podobne ako ty, co sa tyka nasho prevliekania, tak u ns je to vyvliekanie🙂)) ja navleciem a ona to vytahuje. ale aj to sa da.

majaza
6. mar 2014

@ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @sunsun @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @zyzu @majaza @majush @bublinqa @peliroja
kočky, aj ja uz mam balik doma, DAKUJEME MOC vsetkým! 🙂
jedna krajšia aktivitka ako druha 🙂
ja som zatial len kukla potajomky donho, nakolko mame doma grckaciu chorobu a veru by som bola nerada, keby hned na začiatku nejaka aktivitka utrpela ujmu :-P

majaza
6. mar 2014

@adelajda2012 , krásne si to zhrnula 🙂
a mne sa nemusis nejak osobitne dakovat, ved to bolo v ramci mojej uchylky 😀

a filc som mala tiez z tej davony.cz

@martina646 a @drobeceklucinka - este ma napadlo - peniažkov ste mali dost na všetko?

@lucia814, ano machovku som objednavala z ČR, ak budem objednavat odtial (čo možno aj bude v priebehu par tyzdov, alebo mozno potom pri dalsej vymene 😀 ), tak to sem hodim, ci ma niekto o nieco zaujem...

martina646
6. mar 2014

@majaza ano, bolo dost peniazkov. Posta bola nakoniec 3,60€ a ked som kupila pasku a spagat, tak nam kazdej este ostalo par drobnych na benzin na postu. Takze OK. Ale az sa niekdy nabuduce na to zase podujeme (co neslubujem) skusime elektronicke podacie listky. Hlavne to vybavovanie na poste je potom rychlejsie a asi aj je trosku lacnejsie.

ihrisko2009
autor
6. mar 2014

Dievcata cim lepite filc s filcom? Je na to nejake dobre lepidlo? Alebo taviaca pistol? Dakujem

bublinqa
6. mar 2014

@peliroja ja som sa este k strihaniu nedostala, ale mozes mi poslat predlohy na bublinqa@gmail.com. Dakujem.

majaza
6. mar 2014

@ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @sunsun @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @zyzu @majaza @majush @bublinqa @peliroja
kočky, chcem sa vás spýtat - môžem nafotiť jednotlive aktivitky a hodit ich do albumu k návrhom ako "skutočnost" ?
prip. ak niektora chce, dám vám na fotku podpis - vodotlač, napr. takto alebo takto:

sunsun
6. mar 2014

@majaza jasne....🙂 no, poprosim tam hodit vodotlac....

bublinqa
6. mar 2014

@adelajda2012 u nas si chalani vrchnaciky podelili, starsi sroboval a mladsi ukladal priamo na predlohy

drobeceklucinka
6. mar 2014

@peliroja ahoj mozem ta poprosit meno aby som mohla najst listok?prepac vcera poobede som sa tu uz nedostala.

drobeceklucinka
6. mar 2014

@majaza aj ja suhlasim aj s podpisom

drobeceklucinka
6. mar 2014

@majaza @ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @sunsun @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @zyzu @majaza @majush @bublinqa @peliroja
ahojte ospravedlnujem sa ze uz mate balik a este som vam nedala popis k mojej aktivite.mam tento tyzden toho akosi moc.predloha je kazda obojstranna a vacsinou robena tak aby bol k tomu jeden vrchnacik.
zacnem pocitanim: z jednej strany su bodky a z druhej strany jablcko s bodkami - k tomu priradovat vrchnak s bodkami.
farby:jedna strana farba druha farebny predmet-napr. jablcko je cervene priradit cerveny vrchnacik...
"smiliky" su k tomu nalepene vrchnaciky a bolo mi luto ze na druhej strane nic nebude tak som si nasla take nalepky a kedze boli iba styri farby tak piatu som si vytvorila 🙂 a nalepky mate bez vrchnacika preto lebo najlepsie su na to vrchnaciky z lidla z mineralky Korunni ona ma taky sirsi vrchnak a ja ich bohuzial nemam tak dufam ze sa vam ich podari pozhanat.
povolanie + auto - v pripade kuchara je to capica s vareskou, zvieratko + jedlo - pribalila som vam 10 rovnakych vrskov a k tomu nalepky - ospravedlnujem sa ze som vam to nenalepila len robi sa to dost tazko a trvalo by mi to strasne dlho tak dufam ze nevadi.tuto predlohu mozte brat tak ako som vam napisala ako priradovanie alebo potom som to zalaminovala aj ako rovnaku predlohu ako su nalepky takze budu deticky hladat rovnaky predmet napr. banan a banan - banan a opica.
ocicka uz boli iba bonus a to uz nie je na predlohe lebo som ich uz mala vyrobene ked ma to napadlo.deticky maju nasrubovat ocicka podla velkosti.prvvy vrsok najmensie ocicka - posledny najvacsie.dufam ze sa vam oci nebudu odlepovat snazila som sa to moc pritlacat ale nedrzalo to ako som si predstavovala.ked ano tak si kvapnite trosicku sekundaku a bude to drzat.tie co mate aj farebne oci ospravedlnujem sa ale musela som si este dokupovat tych velkych oci nebolo dostatok v tom baleni co som si kupovala.tie farebne su prilepene sekundakom kedze neboli samolepiace.
dufam ze som to dostatocne opisala a vysvetlila ale kludne sa pytajte.
pripadne mozem poslat predlohy na mail a keby ste si napr. chceli urobit vrsok s nalepkou jablcka s bodkami...
Samka to bavi tak budem dufat ze sa to bude pacit aj vasim detom a ze snad sa vdaka tomu aj nieco naucia 🙂 a dakujem vam vsetkym za nadherne a precizne urobene hracky.skusame postupne.

drobeceklucinka
6. mar 2014

to su vsetky moje vrecuska 😉 kazda podlozka je originalna

majaza
6. mar 2014

@drobeceklucinka akurat som obzerala tu podložku od teba, že aka je kráááásna 🙂
ja sa moc teším na tuto aktivitku a moc za nu dakujem ...
aj tych vrchnakov si musela mat milion...

s niečim si zmazavala napisy na vrchnakoch?
či si mala take bez napisov?

drobeceklucinka
6. mar 2014

@majaza s napismi som vam davala iba tie vrchnaciky na kt. idu nalepky takze nemusela som zmazavat.nastastie som mala dost vrchnacikov.aj mne sa velmi paci tvoja aktivita este sme to neskusali so samkom ale istotne ho to bude bavit.dakujem

ivianocka
6. mar 2014

@majaza super napad.ale s vodotlacou.

drobeceklucinka
6. mar 2014

a za neskutocnu pomoc chcem podakovat @sharonik!!!katka velmi pekne dakujem za to ze si mi pomahala ci uz s vysvetlovanim a to s velkou trpezlivostou, za vrchnaciky a samozrejme aj za hrdla.velmi mi to pomohlo!a to pomahala uplne cudzej osobe!velka vdaka 🙂

martina646
6. mar 2014

@majaza vyborne, aj jasom nad tym rozmyslala, ze by som to nafotila, len som sa k tomu este nedostala. Tiez si prosim cez foto vodotlac (cez aky program to robis?)

majaza
6. mar 2014

@martina646 no, ja asi budem postupne fotit, aby to bola aktivitka uz ako sa použiva (naplnena, zošita, rozstrihana a pod...

a kamaratka mi poradila program visual watermark

bublinqa
6. mar 2014

@drobeceklucinka u nas si tou podlozkou chalanom "ulahodila", stale si to otacaju na druhu stranu, kde su obrazky hasicov a roznych dopravnych prostriedkov 🙂 dakujeme 🙂

bublinqa
6. mar 2014

@ihrisko2009 dakujem za mix nevydarenych tangramov a hlavne za tie male auticka, kedze sme automaniaci, tak veeeeelmi potesilo 🙂

drobeceklucinka
6. mar 2014

@bublinqa tak takto super som trafila?to som rada

adelajda2012
6. mar 2014

@majaza jasne daj. Mne vodotlac ani nemusis. Vobec mi nevadi ak si to niekto skopiruje 🙂

sharonik
6. mar 2014

@drobeceklucinka keď som mohla, tak som pomohla🙂

ivka03
6. mar 2014

@majaza super napad s tymi fotkami, aj ja poprosim vodotlac. a dakujem -)

lucia814
6. mar 2014

@majaza suhlasim, pre mna moze byt aj bez vodotlace

zyzu
6. mar 2014

@adelajda2012 super, ze sa vam paci. Kosticky sme strihali a pomahal trochu aj mm. Som strasne rada ze som sa zapojila do vymeny, vytesujem sa nad balickami mozno este viac ako maly 🙂

zyzu
6. mar 2014

@majaza kludne mozes aj si to potom rada pozriem 🙂