icon

Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci

ihrisko2009
11. dec 2013

Ahojte, kedze je tu vela vymenychtivych maminiek, dovolim si zalozit novu skupinku.nazvala som ju Zaciatocnici a primarne by mala byt urcena pre tych, ktory si este len zakladaju zbierku monte pomocok. Ja osobne velmi rada pracujem s filcom alebo machovou gumou. Nemam vsak sijaci stroj, takze pri rucnom siti si trufam vyrobit max 15-20 kuskov, cim je obmedzeny aj pocet ucastnicok vymeny. Zaroven je to aj vyzva a pozyvam ku nam maminky, ktore pracuju so sijacim strojom alebo maju pristup k drevenym polotovarom, aby boli pomocky co najzaujimavejsie. Na webe je obrovske mnozstvo napadov, verim, ze spolu sa nam podari vytvorit krasne veci pre nasich najvzacnejsich 🙂 postupne pridam nejake inspiracie.

Strana
z37
fufina1
12. mar 2014

kocky dakujeme krasne za aktivitky, a ospravedlnujeme sa za vzniknute problemy. najviac ficime na kostre 🙂

majaza
19. mar 2014

@ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @sunsun @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @zyzu @majaza @majush @bublinqa @peliroja

baby, hlavne zyzu - pozrite čo vymyslela moja dcéra s kostrou 😀 😀 😀
môžeme mať novu predlohu :-P

inak kostrička je perfektná 😵

milatenko1
19. mar 2014

ahojte, chcela by som sa spytat, ci je teraz niekedy "naplanovana" vymena

majaza
19. mar 2014

@milatenko1 no, chceli sme druhé kolo, ale este sme ho nerozbehli...

milatenko1
20. mar 2014

@sharonik dakujem za info. ja hladam nieco pre 2rocne, nakolko moj drobec ma 2 roky...

dorothe
1. apr 2014

ahojte, chcela by som sa zapojit do vymennych aktivit pre deticky, moja dcerka ma 20mesiacov, ak by ste robili nieco zabavne pre taketo mensie deticky velmi rada by som sa k vam pridala, dakujem

zyzu
4. apr 2014

@luciaobrocnikova @ihrisko2009 @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @sunsun @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @majaza @majush @bublinqa @peliroja ja by som sa veeelmi rada zapojila aj do druheho 🙂 zatial si odkladam nejake napady 🙂 ... kludne mozme rozbehnut dalsiu vymenu, ja som urcite za 🙂

ivianocka
4. apr 2014

@zyzu aj ja som za.

luciaobrocnikova
4. apr 2014

tak sme tri 🙂

sunsun
5. apr 2014

ja tiez uz mam nejake napady, no zalezi od terminov, ktore by boli, kedze som teraz celkom busy... 😉

sunsun
5. apr 2014

@dorothe vyzera, ze sa rozbieha vymena, tak ak zostane volne miesto, tak sa ozveme... 🙂

luciaobrocnikova
8. apr 2014

no asi sa to tu nerozbehne ☹

zyzu
8. apr 2014

no aj ja mam taky pocit :(, nezalozime novu vymenu 🙂

luciaobrocnikova
8. apr 2014

@zyzu ja som za 🙂

drobeceklucinka
8. apr 2014

Baby ja by som teraz vobec nestihala.teraz som dve dokoncila a mam pocit ze potrebujem chvilu pauzu.a manzela by asi porazila 😉

julinka322
24. apr 2014

@ivianocka prosím ťa, ak niečo rozbehnete, daj mi prosím vedieť! ďakujem!

tomanlucy
29. apr 2014

@ihrisko2009 mam zaujem sa pridat do vrecuskovej aktivity, len neviem ci mate miesto?

ihrisko2009
autor
30. apr 2014

@tomanlucy ahoj, ja som toto druhe kolo zial musela vypustit lebo nestiham. Opytaj sa priamo v tej druhej diskusii, myslim, ze ju zakladala majaza.

tomanlucy
1. máj 2014

@ihrisko2009 dakujem za odpoved skusim .

adelajda2012
3. máj 2014

@ihrisko2009 prosim ta, kde si kupovala tu hrubu machovku, z kt. si robila tangram? A tusim si pisala, ze si pouzivala nejaky specialny nozna jej krajanie, mohla by si mi prosim, napisat aky? Dakujeeeeeem!

ivianocka
7. máj 2014

jojo baby, ja mam chut sa zapojit, take krasne aktivity tu davate. len ja ani neviem najst inspiraciu:((( teraz mam cchvilu cas tak googlôim a normalne ze niiic, ale fakt nic neviem najst:((

martina646
2. jún 2014

@ihrisko2009 @slniecko379 @samila @miracle @ivka03 @liesi @ivianocka @majush @bublinqa @peliroja
Babulky, toto je uplne mimo temy, ale dovolila som si to sem dat kedze v tejto skupinke som bola niekolko mesiacov ako doma. Ak vas to neobtazuje, prosim pomozte nam.

1 0 0 0 € za jeden klik - AJ TVOJ LIKE MOZE ROZHODNUT !!!
Zapojili sme sa do velkej sutaze pre skolky a materske centra. Ulohou bolo vyrobit maskota - tucniacika a odfotit sa s nim. My sme ich spolocne vyrobili az 50, pre kazde dietatko jedneho. Prosiiiim, LIKE na nasu fotku, Dakujem za nase "Stonozkine slniecka"
https://www.facebook.com/mikihodenicek/photos/a...

Dakujem moc moc moc, je to pre nase deti na skraslenie priestorov na hranie.

slniecko379
2. jún 2014

@martina646 nejde mi to lajknut, budem skusat... :(

Strana
z37