Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci
Ahojte, kedze je tu vela vymenychtivych maminiek, dovolim si zalozit novu skupinku.nazvala som ju Zaciatocnici a primarne by mala byt urcena pre tych, ktory si este len zakladaju zbierku monte pomocok. Ja osobne velmi rada pracujem s filcom alebo machovou gumou. Nemam vsak sijaci stroj, takze pri rucnom siti si trufam vyrobit max 15-20 kuskov, cim je obmedzeny aj pocet ucastnicok vymeny. Zaroven je to aj vyzva a pozyvam ku nam maminky, ktore pracuju so sijacim strojom alebo maju pristup k drevenym polotovarom, aby boli pomocky co najzaujimavejsie. Na webe je obrovske mnozstvo napadov, verim, ze spolu sa nam podari vytvorit krasne veci pre nasich najvzacnejsich 🙂 postupne pridam nejake inspiracie.
@ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @sunsun @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @zyzu @majaza @majush @bublinqa @peliroja
baby, hlavne zyzu - pozrite čo vymyslela moja dcéra s kostrou 😀 😀 😀
môžeme mať novu predlohu :-P
inak kostrička je perfektná 😵
ahojte, chcela by som sa spytat, ci je teraz niekedy "naplanovana" vymena
@milatenko1 no, chceli sme druhé kolo, ale este sme ho nerozbehli...
@milatenko1 tu je rozbiehajúca sa výmena
https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/vrecuskove-aktivity-busy-bags-pre-deti-3-az-4-roky/
@sharonik dakujem za info. ja hladam nieco pre 2rocne, nakolko moj drobec ma 2 roky...
ahojte, chcela by som sa zapojit do vymennych aktivit pre deticky, moja dcerka ma 20mesiacov, ak by ste robili nieco zabavne pre taketo mensie deticky velmi rada by som sa k vam pridala, dakujem
@ihrisko2009 @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @sunsun @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @zyzu @majaza @majush @bublinqa @peliroja druhe kolo nebude? 😉
@luciaobrocnikova @ihrisko2009 @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @sunsun @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @majaza @majush @bublinqa @peliroja ja by som sa veeelmi rada zapojila aj do druheho 🙂 zatial si odkladam nejake napady 🙂 ... kludne mozme rozbehnut dalsiu vymenu, ja som urcite za 🙂
tak sme tri 🙂
ja tiez uz mam nejake napady, no zalezi od terminov, ktore by boli, kedze som teraz celkom busy... 😉
no asi sa to tu nerozbehne ☹
no aj ja mam taky pocit :(, nezalozime novu vymenu 🙂
@zyzu ja som za 🙂
Baby ja by som teraz vobec nestihala.teraz som dve dokoncila a mam pocit ze potrebujem chvilu pauzu.a manzela by asi porazila 😉
@ivianocka prosím ťa, ak niečo rozbehnete, daj mi prosím vedieť! ďakujem!
@ihrisko2009 mam zaujem sa pridat do vrecuskovej aktivity, len neviem ci mate miesto?
@tomanlucy ahoj, ja som toto druhe kolo zial musela vypustit lebo nestiham. Opytaj sa priamo v tej druhej diskusii, myslim, ze ju zakladala majaza.
@ihrisko2009 dakujem za odpoved skusim .
@ihrisko2009 prosim ta, kde si kupovala tu hrubu machovku, z kt. si robila tangram? A tusim si pisala, ze si pouzivala nejaky specialny nozna jej krajanie, mohla by si mi prosim, napisat aky? Dakujeeeeeem!
jojo baby, ja mam chut sa zapojit, take krasne aktivity tu davate. len ja ani neviem najst inspiraciu:((( teraz mam cchvilu cas tak googlôim a normalne ze niiic, ale fakt nic neviem najst:((
@ihrisko2009 @slniecko379 @samila @miracle @ivka03 @liesi @ivianocka @majush @bublinqa @peliroja
Babulky, toto je uplne mimo temy, ale dovolila som si to sem dat kedze v tejto skupinke som bola niekolko mesiacov ako doma. Ak vas to neobtazuje, prosim pomozte nam.
1 0 0 0 € za jeden klik - AJ TVOJ LIKE MOZE ROZHODNUT !!!
Zapojili sme sa do velkej sutaze pre skolky a materske centra. Ulohou bolo vyrobit maskota - tucniacika a odfotit sa s nim. My sme ich spolocne vyrobili az 50, pre kazde dietatko jedneho. Prosiiiim, LIKE na nasu fotku, Dakujem za nase "Stonozkine slniecka"
https://www.facebook.com/mikihodenicek/photos/a...
Dakujem moc moc moc, je to pre nase deti na skraslenie priestorov na hranie.
@martina646 nejde mi to lajknut, budem skusat... :(

kocky dakujeme krasne za aktivitky, a ospravedlnujeme sa za vzniknute problemy. najviac ficime na kostre 🙂