icon

Výmena vrecúškových aktivít 3 - 6 rokov

cilka17
16. apr 2014

Ahojte,zalozila som tuto skupinku pre mamicky,ktore maju este zaujem o vymenu aktivit pre 3-6 rocne deticky....Bolo by super keby sme boli do 10,aby tie aktivity boli prepracovanejsie....Poprosim popridavat nejake navrhy....termin posielania zatial je okolo 15.juna.Dalsie detaily sa dohodnu potom....tesim sa na spolupracu 🙂

natabun
3. máj 2014

@relaxan no ani nie samo odkontrolovat, ale samo si da do logickej suvislosti tu farbu, zaskatulkuje. taký banálny príklad 🙂 to ako keby si sa bala, ze ked dieta pozna cerveny sveter a uvidi modry, nebude vediet, co to je. detska mysel je uzasna

natabun
3. máj 2014

Dievcata, ja budem z tohoto ponukaneho robit len jednua ktivitu- vyhernu. su casovo narocne vsetky tri , keby ide len o laminovanie, strihanie a pod., tak by to bolo o inom.....ak uz niektora mate danu vec, ponuknem vam to, co som robila v predoslych vymenach.....

sliver @netuska78 @vmb @sliver @natabun @kmotra7 @relaxan @lenusskaa @orygynal @luciaobrocnikova @gabrielkap @cilka17

lenusskaa
3. máj 2014

ake pismena vam budu viac vyhovovat pri slovach v krabickach? male/velke?

lenusskaa
3. máj 2014

temou mozu byt zvieratka? lev, had, slon, tava, panda, koala, zebra, tiger, klokan, medved.. ci radsej nieco insie?

cilka17
autor
3. máj 2014

@lenusskaa ja poprosim velke pismena.a slova nie len zvierata rozne skor by som brala tie 3,4 pismenkove

luciaobrocnikova
3. máj 2014

@natabun aj ja by som sla do takej vymeny 😉

netuska78
3. máj 2014

@natabun ok...ak dobre vidim v albume hlasy, knizka je vitazna, ano? 🙂 tesim sa na nu 🙂

netuska78
3. máj 2014

@lenusskaa ja som za velke pismena a paci sa mi tematicke ladenie 🙂 zvieratka su fajn...

netuska78
3. máj 2014

@relaxan uz som sa zapisala na mapu 🙂

natabun
3. máj 2014

@luciaobrocnikova ok, sa potom mozeme dohodnut, ze kzda spracujeme jeden kontinent, ale nechcem to miesat tu...kolko kontinentov tolko dievcat? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=5785829... moja predstava olus popi o nom.,.... kuk 🙂

lenusskaa
3. máj 2014

@natabun zalozis na to skupinu? tu alebo fb?

cilka17
autor
3. máj 2014

@natabun rataj so mnou,vyberaam si afriku 🙂

vmb
4. máj 2014

@natabun Aj ja by som sa pridala, rada by som však keby bola skupina tu na MK, nie na FB. ďakujem

vmb
4. máj 2014

@lenusskaa ja by som radšej veľké písmená a mne by sa viac páčilo z každého rožka troška (aj 3-6písmenkové), ale prispôsobím sa.

natabun
4. máj 2014

kocky so zaujmom, napiste mi cez IP, OK?
@lenusskaa
@cilka17
@vmb

natabun
4. máj 2014

@luciaobrocnikova kuk hore 🙂 aj pre teba plati

sliver
4. máj 2014

@lenusskaa tiež som za veľké písmenká a slovíčka nechám teba (3-6 písmenkové)

orygynal
4. máj 2014

@lenusskaa aj ja poprosím veľké písmená podobne ako sliver

vmb
4. máj 2014

Ešte môžem urobiť hlavolam - bude farebný alebo hexakarty (http://www.pinterest.com/pin/393502086162078391/) ak by niekto zmeniť výber 🙂

orygynal
4. máj 2014

@sliver @netuska78 @vmb @sliver @natabun @kmotra7 @relaxan @lenusskaa @luciaobrocnikova @gabrielkap @cilka17 dievčatá u mňa to vyzerá na céčka, tak by som sa chcela opýtať, či stačia vo veľkosti 4x2cm

vmb
4. máj 2014

@orygynal môžu

relaxan
4. máj 2014

@lenusskaa velke pismena poprosim a tema mozu byt zvieratka

relaxan
4. máj 2014

@natabun aj ja by som sa rada pridala ku kontinentovej vymene 🙂

tomaskovamaminka
5. máj 2014

http://www.knihysova.sk/kniha/cestujeme-za-zvie...
@relaxan
@lenusskaa
@cilka17
@vmb
@natabun
a mozno aj ostatne
mamicky, mozno by sa vam pacila tato kniha🙂 su tam mapy svetadielov a na nich zvieratka , ktore kde ziju. ;)

natabun
5. máj 2014

@netuska78 @vmb @sliver @natabun @kmotra7 @relaxan @lenusskaa @orygynal @luciaobrocnikova @gabrielkap @cilka17
dievcata, takze vyherna aktivita knizka s pismenkami.

otazky:

1. chcete male tlacene pismena male alebo velke

2. velkost A5, A4.

inak ostava ako na obrazku - hrebenova vazba, zaciatocne pismeno, slovo

netuska78
5. máj 2014

@natabun ja by som rada velke pismena a staci A5 dakujem 🙂

lenusskaa
6. máj 2014

@natabun tiez velke a staci A5 🙂

vmb
6. máj 2014