icon

Výmena vrecúškových aktivít 3 - 6 rokov

cilka17
16. apr 2014

Ahojte,zalozila som tuto skupinku pre mamicky,ktore maju este zaujem o vymenu aktivit pre 3-6 rocne deticky....Bolo by super keby sme boli do 10,aby tie aktivity boli prepracovanejsie....Poprosim popridavat nejake navrhy....termin posielania zatial je okolo 15.juna.Dalsie detaily sa dohodnu potom....tesim sa na spolupracu 🙂

relaxan
1. máj 2014

@netuska78 prosim ta, aky zmysel to ma podla farieb monte? Ci to ja zle chapem? Ma to nejaky hlbsi zmysel, ako to, ze je farebne odliseny kazdy kontinent?

malamargaretka
1. máj 2014

@cilka17 maminka- ja som sa uz nezmestila do vasej skupiny vymeny, ale vsimla som si tu tvoje obrazky s vtacikmi a rybou a ich pomenovaniami- mohla by som ta velmi pokorne poprosit o to aby si mi zaslala elektronickou podobou - by som si to pre maleho spravila velmi rada🙂 dakujem! katka

netuska78
1. máj 2014

@relaxan neviem ci by som vedela sformulovat presnu odpoved...myslim ze natabun tu spominala, ze ma vsetky monte kurzy tak ti bude vediet lepsie odpovedat, aby som nieco nedoplietla 🙂 ja som bola na 4 zatial len...

luciaobrocnikova
1. máj 2014

@cilka17 pravdaze spravim ti 🙂

kmotra7
2. máj 2014

@cilka17 mne radsej labyrint 🙂

kmotra7
2. máj 2014

@gabrielkap z vlajok nie som taká nadšenaá 🙂 ale na zaciatku si hned pisala ze budes robit len výhernú aktivitku...ale ak by si sa rohodla vymysiet nieco pre nevlajkárky 🙂 tak by som sa potešila 🙂

kmotra7
2. máj 2014

@gabrielkap prosim urob kluciky radsej ak mne ak možes

kmotra7
2. máj 2014

@relaxan ok tak geyboard 🙂 predlhou na tienové nemám ...musela by som ju hladat rovnako na nete ako každý 🙂

kmotra7
2. máj 2014

@relaxan ahoj. ak ta možem poprosit urbob hodiny aj mne 🙂

cilka17
autor
2. máj 2014

@malamargaretka popozeram a ked najdem urcite poslem,len poprosim mail

sliver
2. máj 2014

@malamargaretka napíšem ti IP 😉

sliver
2. máj 2014

@relaxan prosím ťa aká veľlká bude tá mapa? lebo teraz sa neviem rozhodnuť či chcem mapku alebo hodinky 😉

vmb
2. máj 2014

@gabrielkap @luciaobrocnikova @cilka17 @orygynal @relaxan @netuska78 rozmýšľala som nad tou abecedou. Mám 2 návrhy:
1 - vytlačené písmenká (na papieri), nezalaminované a z machovej peny toľko častí, aby vedeli deti vytvoriť všetky písmenká naraz
2 - vytlačené písmenká každé zvlášť, zalaminované, zviazané do knižky (hrebeňovka) a z machovej peny len toľko dielikov, aby sa dalo vytvoriť jedno písmenko
Prosím vyjadrite sa ako si to želáte (môžte aj do IP, alebo pod fotku v albume s návrhmi), aby som sa vedela zariadiť s machovou penou. ďakujem

luciaobrocnikova
2. máj 2014

@vmb pre mna druha moznost nech ma vtom prehlad 🙂

natabun
2. máj 2014

@relaxan ma to hlbsiu prepojenost. podla farieb sa tovir system a dieta si pekne skatujlkuje kontinenty a pod., ptoom ked sa to prepaja s jazykovou vychovou, tak ja karticky napr. lemujes do tej farby a dieta si tym pekne krasne vsetko "uklada do priečinkov" v hlavicke 🙂

natabun
2. máj 2014

@cilka17 mozem sa spytat, ci by mohol byt aj nekajy popis, informacie k danej teme? stacilo by poslat elektronickou formou..................alebo by to bolo uz moc zlozite?
@netuska78 @vmb @sliver @natabun @kmotra7 @relaxan @lenusskaa @orygynal @luciaobrocnikova @gabrielkap

orygynal
2. máj 2014

@vmb aj pre mna druha moznost. dakujem 🙂

cilka17
autor
2. máj 2014

@vmb aj pre mna druha moznost

cilka17
autor
2. máj 2014

@natabun ak budem mat k teme urcite poslem podklady,a bolo by super,zeby sme si to pomenili v elektornickej podobe aj ostatne aktivity

gabrielkap
2. máj 2014

@kmotra7 spravim ti kluciky 😉

sliver
2. máj 2014

Dievčatá @netuska78 @vmb @sliver @natabun @kmotra7 @relaxan @lenusskaa @orygynal @luciaobrocnikova @gabrielkap @cilka17
nakoniec som sa rozhodla že budem robiť dve víťazné aktivity, takže poprosím @gabrielkap a @orygynal aby si vybrali zo zvyšných dvoch aktivít - prepáčte

gabrielkap
2. máj 2014

@sliver, pre mna penovu prevliekacku, pri fotke som označila, neviem teraz cez tablet zmeniť v tabuľke.. Dakujem

relaxan
3. máj 2014

@natabun A teda co je podla teba lepsie pre dieta a jeho ucenie? Moj navrh, alebo tie kontinenty podla farieb?

natabun
3. máj 2014

@relaxan jej, to je individualne 🙂 existuje vela sposobov a stylov ucenia. tazko sa mi tu samej urcuje, kazda z dievcat moze chciet nieco ine .... nerada by som sama rozhodla........jedine ta farebnost ma vyhodu este v tom, ze dieta si podla tvaru pekne zapamata kontinenty a zrakovo odlisi, ked je mapa ako"klasicka mapa" pre detsky zrak sa to tazko fixuje, lebo je to vsetko "rovnake", zelen a zelen 🙂 ale jedna vyhoda by bola, ze keby aj v buducnosti spolu pracujeme na dakych vymenach, tak by sme mali zjednotene farby a mozeme si potom podelit kontinetny a urobit o nich info. plus obrazky zvierat , lnarodnosti a zaujimavost. Napr. ja by som mala australiu - urobila by som hnedu sablonu kontinentu, k tomu popis o nom, plus karticky , kde by boli olemovane hnedou farbou, alebo bodkou a sup dieta si pekne spoji, AHA, ved to je tam dole na mape a pjde si samo ukazat 🙂 v tom je to caro 🙂

natabun
3. máj 2014

inak kocky, taku vymenu by sme mohli urobit, co by ste povedali?

relaxan
3. máj 2014

Chcela by som si ujasnit aktivity
@natabun @lenusskaa @orygynal @gabrielkap @cilka17 pre vas robim vyhernu kontinenty
@sliver @kmotra7 vybrali ste si hodiny
@vmb iba ty si si vybrala kocky a bolo by pre mna narocne vyrabat 3 aktivity, nakolko predlohu nemam ani na jednu, tak ak ta mozem poprosit, vyber si kontinenty, alebo hodiny, dakujem
@netuska78 @luciaobrocnikova nemate vybranu aktivitu odo mna, vyberte si prosim cim skor, uz chcem pomaly vyrabat

vmb
3. máj 2014

@relaxan tak teda hodiny, ďakujem

relaxan
3. máj 2014

@natabun Ja som nechcela menit aktivitu, len som chcela pochopit, ako to vnimaju deti, mi to prislo take, ze v reale dieta nebude vediet rozlisit tie kontinenty, ked to ma naucene podla farieb, uvidi realnu mapu a ako to bude vediet rozlisit? No neviem, mozno by bolo idealne aby boli kontinenty rovnakej jednej farby, ale to je podla mojej logiky. Ale rozumiem tomu priradovaniu, co si pisala, mame take aktivity, kde sa dieta vie same odkontrolovat...

cilka17
autor
3. máj 2014

@natabun ja by som brala taku vymenu

lenusskaa
3. máj 2014

@natabun aj ja by som sla do takej vymeny 😉