Výmena vrecúškových aktivít 3 - 6 rokov
Ahojte,zalozila som tuto skupinku pre mamicky,ktore maju este zaujem o vymenu aktivit pre 3-6 rocne deticky....Bolo by super keby sme boli do 10,aby tie aktivity boli prepracovanejsie....Poprosim popridavat nejake navrhy....termin posielania zatial je okolo 15.juna.Dalsie detaily sa dohodnu potom....tesim sa na spolupracu 🙂
@tomaskovamaminka PAV JE SUPER 🙂
@netuska78 HM, MAM DILEMU, prave na tom makam a dava tona A5, lenze lenze, kazdy obraazok je iny a treba ho upravovat, plus "vytukavam" do kavesnice , aby som to mala rovnomerne rozlozene po rozstrihani, ale pochybujem. ako na to? cez excel? ani tak mi to nebude sediet presne :/// ÁAAAA
kocky radte......
@natabun No jedno z mala slov, ktore maly aj povie, a je dokonca jeho oblubene🙂 videl ho v ZOO a naviac ma babka take pera z neho, tak ked to vidi, tak to stale hovori:D
@tomaskovamaminka hej hej, pre deti je viac znamy si tiez myslim, ako slavik 🙂
@lenusskaa @natabun @cilka17 @vmb @gabrielkap @relaxan @orygynal
dievcata....mam k dispozicii 2x zelenu, 2x modru, 2x cervenu abecedu....teda filcove pismenka......zelenu je mozne urobit s takym podkladom ala monte, teda samohlasky na modrych stvorcekoch a spoluhlasky na ruzovych resp. cervenych....takze komu na tom zalezi a bude rychlejsi, moze si "objednat" tuto moznost....a potom sa pytam ci chcete modre / cervene pismenka na rovnakofarebnych stvorcekoch napr. zltych alebo roznofarebnych? ...no a je vas sedem....takze potrebujem este jednu abecedu....moze byt cervena, modra zelena - len v kazdej sade mi chyba pismeno X a Z tie by som musela dostrihat rucne, co znamena nie celkom rovnaky odtien filcu a moja snaha o pekne strihanie 🙂 ....alebo je este moznost mat pismenka zo vsetkych troch farieb na rovnakofarebnych stvorcekoch napr. hnedych alebo bielych....no neviem ci je to dost zrozumitelne....skusim to zhrnut...vyberajte kto ma zaujem o:
pismenka zelene,
pismenka zelene,
pismenka modre,
pismenka modre,
pismenka cervene,
pismenka cervene,
pismenka mix. styroch farieb,
pismenka modre/cervene/zelene no X,Z budu mnou dorobene (v kazdej sade tychto troch farieb mi tieto dva pismenka chybaju...)
@natabun ja by som potrebovala pc kurz....lebo urcite je vela lahsich sposobov ako veci urobit ako to viem ja....ja som tie moje tabulky vzdala...idem na to zatial rucne strucne...teda vsetko som si vytlacila, poobstrihavam, polepim do tabuliek kde to chcem mat a dam prefotit....zatial je to len experiment, uvidim aka bude kvalita, ked to nebude priamo tlacene...ale verim ze na vykonnej kopirke s poriadnym tonerom to dam 🙂 tak drzte palce 🙂 drzim palce aby sa ti podarilo prist na to ako si pracu zjednodusit 🙂
@netuska78 aj ja by som rada monte farby 😉
@vmb napisala som ti pod obrazok v albume, hlavolam by som chcela, trojuholniky aj abecedu uz vyrabam 😉
@natabun ja nie som nejaky pocitacovy expert, ale tieto veci robim vo worde, urobim tabulku, zadam presny rozmer - vysku, sirku, obrazky kopirujem a velkost upravim..
@ask NO VIDIS, MNE ASI KOJENIE UBERA SLOVNU ZASOBU :/ DES . ALE VDAKA 🙂)) A NA ZAčIATOCNE NIC NENAPADA, LEBO NEVIEM TUTO http://www.datakabinet.sk/sk/Vyucbove-materialy... PRELUSTIT TEN OBRAZOK A JE TO NA ZACIATKU SLOVA......TO É 🙂
@natabun bazén
@natabun Ja myslim, ze to nie je na zaciatku slova to é :( ani á maju tam á -váza, í -píla,.... :( ale ú-ústa im sedia 🙂
@lenusskaa @natabun @cilka17 @vmb @gabrielkap @relaxan @orygynal
zienky, ja by som najradsej urobila vsetkym "ala monte" ale manzel moje nadsenie nezdiela a tak musim tvorit z materialov ktore mam doma....tie pismenka som kupila v kiku uz davno........ tak teda idem na to tak ako ste zareagovali....zelene pismenka budu pre vmb (aj s dorobenymi X, Z), pre lenusskaa a orygynal....potom ostavaju cervene a modre....a tam sa mi ako stvorcek podkladovy nezda dobre to rozlisenie na samohlasky spoluhlasky. modre cervene...lebo to bude podla mna zanikat a pliest sa....tak ako, dat rovnaky podklad teda stvorceky, nar. zlte....?....alebo samohlasky zelene a spoluhlasky zlte stvorceky....? alebo mate iny navrh? ....este mam pismenka z penovej hmoty z lidlu tiez z roku dva....aj v zelenej a zltej farbe....tam by sa dali tie stvorceky urobit ala monte....ale podla mna nemaju velmi pekny tvar :( bolo to na takom arsiku a akosi cudne vyrezane....nie su pekne rovne okraje....mozem odfotit...keby bolo pre niekoho ala monte dolezitejsie....
@netuska78 neviem ci som to dobre pochopila, ty mas pismenka a vyrabas stvorceky? ak mozem, vyberam si modru abecedu a modre stvorceky na samohlasky a cervene stvorceky na spoluhlasky. Ja si tie modre pismenka prefarbim na zelene a prilepim na stvorceky, len sa mi to lepsie bude farbit ked to nebude prilepene, tak mi to kludne posli zvlast..

@natabun najjednoduchsie pre chlapca ma napadlo báger a pre dievca bába 😅