icon

Výmena vrecúškových aktivít 3 - 6 rokov

cilka17
16. apr 2014

Ahojte,zalozila som tuto skupinku pre mamicky,ktore maju este zaujem o vymenu aktivit pre 3-6 rocne deticky....Bolo by super keby sme boli do 10,aby tie aktivity boli prepracovanejsie....Poprosim popridavat nejake navrhy....termin posielania zatial je okolo 15.juna.Dalsie detaily sa dohodnu potom....tesim sa na spolupracu 🙂

netuska78
12. máj 2014

@lenusskaa @natabun @cilka17 @vmb @gabrielkap @relaxan @orygynal fuu....no kedze som si precitala ze monte je pre vas dolezite....tak som tie moje pismenka zase rozlozila a premyslala ako to urobit, aby ste boli spokojne....no a myslim ze celkom s uspesnym vysledkom 🙂
mam teda 7 balickov filcovych pismenok...
tri abecedy su zelene (v jednej som musela dorobit pismenka X, Z maju tmavsi odtien) a teda nalepim ich na stvorceky z machovej gumy samohlasky na modre stvorceky a spoluhlasky na cervene....
no 4 abecedy su take ze spoluhlasky su cervene filcove pismenka a samohlasky su modre filcove pismenka a dam ich na zlte stvorceky (akurat v dvoch sadach som dorobila pismena X, Z no odtien je veeelmi podobny a myslim ze strihanie bolo uspesne) ... takze prosim este raz vyberajte....dufam ze tentokrat sa mi to podarilo napisat zrozumitelnejsie 🙂 keby som sa par dni neozyvala, manzel ma v plane dat pocitac na nejaku kontrolu, tak dufam ze nic dolezite nezmeskam, kym nam ho sused skontroluje 🙂 a verim ze mu to nebude trvat dlho🙂

vmb
12. máj 2014

@netuska78 ja si prosím druhú možnosť - červené a modré písmenká na žltom podklade. ďakujem

lenusskaa
12. máj 2014

@netuska78 samohlasky (a,e,i,o,u) cervene a spoluhlasky (b,c,d,...) modre? poprosila by som tuto kombinaciu s farebnymi cervenymi a modrymi pismenkami a jednofarebnym podkladom

vandy1
12. máj 2014

Ahojte, ja by som kupila nejake vrecuska, vyrabat sa mi nechce, ponuknite. Budem odpovedat len tym co ma zaujmu. Dakujem.

netuska78
12. máj 2014

@lenusskaa ak sa nemylim v monte je to tak ze samohlasky su modre a spoluhasky cervene - tak to mam aj namixovane v balickoch .... no napr. v skolke tie hmatove, smirglove pismenka maju zlte a ten podklad je modry alebo cerveny.... teda zalozene na tom druhom principe.... podla mna budu obe moznosti fajn....ale pisem si teba teda na modrocervene pismenka na zltom podklade, ok?

lenusskaa
12. máj 2014

@netuska78 prepac, mala som to nejake popletene, uz som si to kukla 😅 ano, modrocervene na zltom 🙂

cilka17
autor
13. máj 2014

@netuska78 druhu moznost poprosim,cervene a modre pismena podklad zlty...dakujem

gabrielkap
13. máj 2014

@netuska78 ak je v ponuke este zelena abeceda s podkladom modrym pre samohlasky a cervenym pre spoluhlasky, tak si prosim taku 😉 ak nie, tak tie modrocervene pismenka na jednofarebnom podklade..dakujem

vmb
14. máj 2014

@netuska78 takéto mám naše modré trojuholníky. Môžu byť? Alebo chceš obojstranne modré?

vmb
14. máj 2014

@lenusskaa, @kmotra7 @luciaobrocnikova môže byť takýto stromček? čísla budú 0-10

lenusskaa
14. máj 2014

@vmb bude to 10 karticiek alebo jedna s vymenitelnymi cislami a jablckami? dole mi staci len napisane cislo

vmb
14. máj 2014

@lenusskaa Chcela som urobiť 10 kartičiek s vymeniteľnou korunou stromu, na ktorej sú jabĺčka (červené bodky) ako počet na priradenie k napísanému číslu. Snáď som to zrozumiteľne napísala. Keď chceš bez názvu, len číslo, urobím ti tak.

netuska78
14. máj 2014

@vmb ja by som radsej obojstrannne, ak to nie je problem...dakujem 🙂

gabrielkap
15. máj 2014

dievcata, idem dnes do BA na montessori kurz, nebudem na nete, az buduci utorok, vlajky su pripravene, uz len tlacit, laminovat, strihat.. dnes dosiel aj filc, tak sa do toho buduci tyzden pustim..

sliver
15. máj 2014

@netuska78 @vmb @sliver @natabun @kmotra7 @relaxan @lenusskaa @orygynal @luciaobrocnikova @gabrielkap @cilka17
Lego už mám urobené, teda už iba kocky zohnať... Penové prevliekačky sú hotové na 40% takže pomaličky postupujem 😉

vmb
15. máj 2014

@netuska78 trojuholníky sú hotové 🙂

vmb
16. máj 2014

Tak toto je všetko na to, aby sa dalo vyrobiť každé písmenko, nie všetky naraz 🙂 @luciaobrocnikova @orygynal @relaxan @netuska78

cilka17
autor
17. máj 2014

dievcata nakoniec moje hviezdicky budu z machovej gumy,lebo na predlohach su vacsie a mensie hviezdicky a tie plastove som zohnala len jednej velkosti 🙂

natabun
18. máj 2014

@netuska78 tak isto ako @gabrielkap, ak sa da....

natabun
18. máj 2014

@cilka17 @netuska78 @sliver @natabun @kmotra7 @relaxan @lenusskaa @orygynal @luciaobrocnikova @gabrielkap

dievcata, takze vsetky kniha? alebo nejaka individualna dohoda, kocky, co ste mi pisali, vyjadrite sa mi, dakujem, dohodneme sa, ak nemate zaujem. lnavrhla by som aktivity, ktore som robila pred tym......dakujem

cilka17
autor
18. máj 2014

@natabun a mozem vediet ake ine aktivity by boli este na vyber??

natabun
18. máj 2014

@cilka17 no si mi pisala, ze ju mas, vsak?

natabun
18. máj 2014

@cilka17 @netuska78 @sliver @natabun @kmotra7 @relaxan @lenusskaa @orygynal @luciaobrocnikova @gabrielkap
boze nie tak doslovne, knihu robim urcite, len som sa chcela uistit, ze ju teda chcete, nie ze ju vytlacim, a potom bude niekto pisat, ze ju ma, ci nie je ina moznost, tak som to myslela....

natabun
18. máj 2014

Dievčata, dlho som zvazovala, ci napisem, alebo nenapisem. Nemam rada komunikaciu cez internet, lebo sa nevidime 🙂 a neverbalna komunikacia je velmi dolezita, aby sa predislo k nedorozumeniu, ale idem na to.

KOcky @cilka17 na zaciatku pisala, ze pojde o malu vymenu 10 ludi, kde budu aktivity prepracovanejsie, na tom zaklade som aj ponukla, si myslim teda , financne aj casovo narocnejsie aktivity, @gabrielkap striha filc, kupila materail, laminuje , tlaci farebne, hlada info.....viem, ze vymeny sa nedaju cenovo porovnat. ale tu mi to nepride adekvatne vobec.....akosi sa to "otocilo" na klasicku vymenu ....., kde je 20 dievcat.
Dievcata, skusme to nejak "prediskutovat". AK sa este nejako dohodneme, znarocnime aktivity, ako sa planovalo, rada dokoncim a poslem kazdej svoju. Ak nie, tak s uctou skoncim, nie v zlom 🙂 a poprajem vam vela stastia pri vymene a detickam radost v ockach 🙂.

lenusskaa
18. máj 2014

@natabun ja uz jednu knihu mam, ale spominala si, ze by si ju robila na vsetky pismenka - aj s interpunkciou, tak by som rada aj tu tvoju, podla popisu vyzera, ze bude prepracovanejsia.. par dni dozadu som myslim postrehla, ze si zhanala lamino folie, chodis aj do ZA? ja bravam tu http://www.trifit-za.sk/78147/laminovacia-folia... ale treba si objednat cez net s vyzdvihnutim osobne, ak si tam prides rovno kupovat, uctuju inu cenu - vyssiu.. pripadne, ak by si potrebovala, mozem to vyzdvihnut a poslat ti postou, len to par dni potrva, bo nie kazdy den som v ZA 😅
ktore aktivitky konkretne by si rada znarocnit? co ja napr. znarocnim na slovach v krabickach? treba pridat viac kusov? alebo mam ponuknut nejake ine navrhy na aktivitky?

netuska78
18. máj 2014

@natabun fuuu, to by mne osobne bolo luto, lebo na tvoju knihu som sa velmi tesila.... ono je to velmi tazko porovnat....pretoze niekto moze mat doma zasoby, material a z neho tvori, niekto ma moznost farebnej tlace ci kopirovania zadarmo, niekto ma doma laminovacku.... vo vymenach je to vzdy tak ze keby sme stali oproti sebe a mali vymenit z ruky do ruky ...asi by to neslo tak hladko....mame rozne naroky a rozne predstavy spracovania aktivity.... tu ktoru si ponukla....ta je ozaj financne narocna....vela laminovania, vazba.... len ma napadlo, mozno nedat vazbu.... mozno nech si kazda zalaminuje a da vazbu, mozno ciernobiele obrazky.... neviem....alebo bola som aj vo vymene kde sme sa dohodli ze sa doplacalo na aktivitku....slo sice o pinzetu a za tu sa posielali peniazky navyse....ci ta nami ponukane aktivity neoslovuju natolko, aby sme to nejako dotiahli do uspesneho konca 🙂

natabun
18. máj 2014

@netuska78 prapracovanou aktivitou som nemyslela, len financie. v jednej vymene sme dostali kamene, pekne ploske, kde boli napisane pismena podla monte a k tomu zena rucne urobila predlohy. ale prepracovala.......laminovat som to kocky urcite nemienila :/ staci tlacit a pod.....

natabun
18. máj 2014

@netuska78 jej a tvoja aktivitka je pekna, vsetky su zaujimave, ale pointa asi visi vo vzduchu 🙂 chystala som sa malemu cosi take podobne urobit 🙂

sliver
19. máj 2014

@relaxan - neviem ako sme sa dohodli, už som písala aj pod fotku... neviem či mi ideš robiť tie hodinky alebo či by som mohla vidieť fotky tej mapy lebo si to moc neviem predstaviť ako tá aktivita bude vyzerať... ďakujem

natabun
19. máj 2014

Ok dievcata, nejak sa to "nerozduchalo" a aj odo mna by bolo nefer vam to menit, ked uz mate material nakupeny, mali sme skor diskutova a necakat .

Tak kocky, "hadzem flintu do zita". Prajem vám prijemne dokoncenie a radost z aktivit 🙂