Výmena vrecúškových aktivít 3 - 6 rokov
Ahojte,zalozila som tuto skupinku pre mamicky,ktore maju este zaujem o vymenu aktivit pre 3-6 rocne deticky....Bolo by super keby sme boli do 10,aby tie aktivity boli prepracovanejsie....Poprosim popridavat nejake navrhy....termin posielania zatial je okolo 15.juna.Dalsie detaily sa dohodnu potom....tesim sa na spolupracu 🙂
Ahojte, ja by som kupila nejake vrecuska, vyrabat sa mi nechce, ponuknite. Budem odpovedat len tym co ma zaujmu. Dakujem.
@lenusskaa ak sa nemylim v monte je to tak ze samohlasky su modre a spoluhasky cervene - tak to mam aj namixovane v balickoch .... no napr. v skolke tie hmatove, smirglove pismenka maju zlte a ten podklad je modry alebo cerveny.... teda zalozene na tom druhom principe.... podla mna budu obe moznosti fajn....ale pisem si teba teda na modrocervene pismenka na zltom podklade, ok?
@netuska78 ak je v ponuke este zelena abeceda s podkladom modrym pre samohlasky a cervenym pre spoluhlasky, tak si prosim taku 😉 ak nie, tak tie modrocervene pismenka na jednofarebnom podklade..dakujem
@lenusskaa, @kmotra7 @luciaobrocnikova môže byť takýto stromček? čísla budú 0-10
dievcata, idem dnes do BA na montessori kurz, nebudem na nete, az buduci utorok, vlajky su pripravene, uz len tlacit, laminovat, strihat.. dnes dosiel aj filc, tak sa do toho buduci tyzden pustim..
Tak toto je všetko na to, aby sa dalo vyrobiť každé písmenko, nie všetky naraz 🙂 @luciaobrocnikova @orygynal @relaxan @netuska78
dievcata nakoniec moje hviezdicky budu z machovej gumy,lebo na predlohach su vacsie a mensie hviezdicky a tie plastove som zohnala len jednej velkosti 🙂
@netuska78 tak isto ako @gabrielkap, ak sa da....
@cilka17 @netuska78 @sliver @natabun @kmotra7 @relaxan @lenusskaa @orygynal @luciaobrocnikova @gabrielkap
dievcata, takze vsetky kniha? alebo nejaka individualna dohoda, kocky, co ste mi pisali, vyjadrite sa mi, dakujem, dohodneme sa, ak nemate zaujem. lnavrhla by som aktivity, ktore som robila pred tym......dakujem
@cilka17 @netuska78 @sliver @natabun @kmotra7 @relaxan @lenusskaa @orygynal @luciaobrocnikova @gabrielkap
boze nie tak doslovne, knihu robim urcite, len som sa chcela uistit, ze ju teda chcete, nie ze ju vytlacim, a potom bude niekto pisat, ze ju ma, ci nie je ina moznost, tak som to myslela....
Dievčata, dlho som zvazovala, ci napisem, alebo nenapisem. Nemam rada komunikaciu cez internet, lebo sa nevidime 🙂 a neverbalna komunikacia je velmi dolezita, aby sa predislo k nedorozumeniu, ale idem na to.
KOcky @cilka17 na zaciatku pisala, ze pojde o malu vymenu 10 ludi, kde budu aktivity prepracovanejsie, na tom zaklade som aj ponukla, si myslim teda , financne aj casovo narocnejsie aktivity, @gabrielkap striha filc, kupila materail, laminuje , tlaci farebne, hlada info.....viem, ze vymeny sa nedaju cenovo porovnat. ale tu mi to nepride adekvatne vobec.....akosi sa to "otocilo" na klasicku vymenu ....., kde je 20 dievcat.
Dievcata, skusme to nejak "prediskutovat". AK sa este nejako dohodneme, znarocnime aktivity, ako sa planovalo, rada dokoncim a poslem kazdej svoju. Ak nie, tak s uctou skoncim, nie v zlom 🙂 a poprajem vam vela stastia pri vymene a detickam radost v ockach 🙂.
@natabun ja uz jednu knihu mam, ale spominala si, ze by si ju robila na vsetky pismenka - aj s interpunkciou, tak by som rada aj tu tvoju, podla popisu vyzera, ze bude prepracovanejsia.. par dni dozadu som myslim postrehla, ze si zhanala lamino folie, chodis aj do ZA? ja bravam tu http://www.trifit-za.sk/78147/laminovacia-folia... ale treba si objednat cez net s vyzdvihnutim osobne, ak si tam prides rovno kupovat, uctuju inu cenu - vyssiu.. pripadne, ak by si potrebovala, mozem to vyzdvihnut a poslat ti postou, len to par dni potrva, bo nie kazdy den som v ZA 😅
ktore aktivitky konkretne by si rada znarocnit? co ja napr. znarocnim na slovach v krabickach? treba pridat viac kusov? alebo mam ponuknut nejake ine navrhy na aktivitky?
@natabun fuuu, to by mne osobne bolo luto, lebo na tvoju knihu som sa velmi tesila.... ono je to velmi tazko porovnat....pretoze niekto moze mat doma zasoby, material a z neho tvori, niekto ma moznost farebnej tlace ci kopirovania zadarmo, niekto ma doma laminovacku.... vo vymenach je to vzdy tak ze keby sme stali oproti sebe a mali vymenit z ruky do ruky ...asi by to neslo tak hladko....mame rozne naroky a rozne predstavy spracovania aktivity.... tu ktoru si ponukla....ta je ozaj financne narocna....vela laminovania, vazba.... len ma napadlo, mozno nedat vazbu.... mozno nech si kazda zalaminuje a da vazbu, mozno ciernobiele obrazky.... neviem....alebo bola som aj vo vymene kde sme sa dohodli ze sa doplacalo na aktivitku....slo sice o pinzetu a za tu sa posielali peniazky navyse....ci ta nami ponukane aktivity neoslovuju natolko, aby sme to nejako dotiahli do uspesneho konca 🙂
Ok dievcata, nejak sa to "nerozduchalo" a aj odo mna by bolo nefer vam to menit, ked uz mate material nakupeny, mali sme skor diskutova a necakat .
Tak kocky, "hadzem flintu do zita". Prajem vám prijemne dokoncenie a radost z aktivit 🙂

@lenusskaa @natabun @cilka17 @vmb @gabrielkap @relaxan @orygynal fuu....no kedze som si precitala ze monte je pre vas dolezite....tak som tie moje pismenka zase rozlozila a premyslala ako to urobit, aby ste boli spokojne....no a myslim ze celkom s uspesnym vysledkom 🙂
mam teda 7 balickov filcovych pismenok...
tri abecedy su zelene (v jednej som musela dorobit pismenka X, Z maju tmavsi odtien) a teda nalepim ich na stvorceky z machovej gumy samohlasky na modre stvorceky a spoluhlasky na cervene....
no 4 abecedy su take ze spoluhlasky su cervene filcove pismenka a samohlasky su modre filcove pismenka a dam ich na zlte stvorceky (akurat v dvoch sadach som dorobila pismena X, Z no odtien je veeelmi podobny a myslim ze strihanie bolo uspesne) ... takze prosim este raz vyberajte....dufam ze tentokrat sa mi to podarilo napisat zrozumitelnejsie 🙂 keby som sa par dni neozyvala, manzel ma v plane dat pocitac na nejaku kontrolu, tak dufam ze nic dolezite nezmeskam, kym nam ho sused skontroluje 🙂 a verim ze mu to nebude trvat dlho🙂