Výmena vrecúškových aktivít 3 - 6 rokov
Ahojte,zalozila som tuto skupinku pre mamicky,ktore maju este zaujem o vymenu aktivit pre 3-6 rocne deticky....Bolo by super keby sme boli do 10,aby tie aktivity boli prepracovanejsie....Poprosim popridavat nejake navrhy....termin posielania zatial je okolo 15.juna.Dalsie detaily sa dohodnu potom....tesim sa na spolupracu 🙂
dievcata, ktorym budem vyrabat tie listy vadi ak bude ta machovka svetlozelena?
@gabrielkap no len je problem, ze to nemam kde vytlacit a uz vobec nie zalaminovat, skusim sa popytat znamych, ak sa bude dat urcite skusim A3 format, dam vediet vsetkym, ked budem mat definitivny rozmer.
@relaxan ja sa tiež prehodím z hodiniek na mapu... nech nemáš toľko trápenia, som myslela že tie hodiny budú mať väčší úspech a nech sa zbytočne netrápiš dvomi vecami, myslím si že tá mapa ti dá zabrať 😉
u nás v copyshopoch tlačia aj laminuju A3 ale možno by nebolo zlé dve A4 len aby sa to nerozlepilo, lebo ked zalaminovanu vec odstrihneš kraj tak sa niekedy stáva že tá folia povolí a začne sa odlepovať...
@luciaobrocnikova nevadí mi svetlozelená machovka 😉
@luciaobrocnikova nie lucka, jasne , aspon mne nie, ked si vezmes, tak v jesnei jsu roznofarebne listy 🙂 hnede, cervene a pod, inak pekne is mi to popisala, mas to super rozplanovane )
sliver @cilka17 @netuska78 @sliver @natabun @kmotra7 @relaxan @lenusskaa @orygynal @luciaobrocnikova @gabrielkap
dievcata, rada by som vase odpovede, ci chcete knizku aj rozstrihat....myslim tym v tych castiach, kde je obrazok, pismeno a slovo.
zdovodnim: rozvija verbalne schopnosti, mozu sa tam vyskytnut obrazky, ktore dieta nepozna, lepsie je to prelistovat najskor vkuse cele, aby si kodovalo , co vidi a tym sa uci, ...........neviem, ake su vase dietky, ale moj syn, ked to uvidel, tak chce vzdycky vsetko najskor prelistovat, a potom sa vraciame od zaciatku. Ak sa to rozstriha, tak sa to miesa a obracia sa to nie naraz . ked si dieta ulozi vizualne tie obraky s pismenkami, vtedy to rozstriham a necham ho pracovat sameho, s nejakym mojim doprovodom 🙂
dajte mi pls. vediet, ktora ako, ok?
@luciaobrocnikova nevadi 🙂
@natabun pre nas nemusis strihat
@luciaobrocnikova svetlozelena nevadi 🙂
@natabun ja tiež nerozstrihanú, ďakujem
@luciaobrocnikova môže byť svetlozelená
@natabun neroztrihanu, ďakujem

@orygynal tie velike to su asi take akymi sa pripinaju hracky na hrazdicky.... nedavno som zhanala cez bazar take .... je s tym kopec zabavy....ale adamko 2 a pol rocny zatial nema sancu bez mojej pomoci rozpajat ani spajat....anetka 5,5 ta uz v pohode... no kazdopadne to bude riadny trening jemnej motoriky popri priradovaniu ku kartickam 🙂