Výmena vrecúškových aktivít 3 - 6 rokov
Ahojte,zalozila som tuto skupinku pre mamicky,ktore maju este zaujem o vymenu aktivit pre 3-6 rocne deticky....Bolo by super keby sme boli do 10,aby tie aktivity boli prepracovanejsie....Poprosim popridavat nejake navrhy....termin posielania zatial je okolo 15.juna.Dalsie detaily sa dohodnu potom....tesim sa na spolupracu 🙂
Dievčatá tie čo laminujú....
prosím vás najprv nastrihajte obrázky, potom zalaminujte a potom zase nastrihať, aby tam bol ten kraj zalaminovaný, lebo sa stáva že folie odliepajú ak sa to zalaminuje a až potom nastrihá 😒
ĎAKUJEM
dievčatá, dlho som nebola na nete - záhradka, výlety emoticon prototyp mám urobený akurát ten kábel sa nám od foťáka stratil, tak musím dnes večer ked príde manžel ho prinútit aby mi to nejak inak nahodil
@sliver ja som prave cast karticiek urobila, ale strihala som ich az po zalaminovani, tak snad sa neodlepia 😒 mam ich spolu 400, tak to sa mi fakt neda inak..
dievcata, nezbierate niektore Tesco karticky? mam par trblietavych, tak by som vymenila za niektore z Vasich vytvorov...
prepacte, ze pisem sem, aj ked to sem nepatri
@natabun @sliver @netuska78 @gabrielkap takto vyzerajú matice.... je tam 33 matíc a na nich písmenká a farby (na jednej matici je jeden druh písmena a farby) samohlásky som robila viacnásobne (2-3 matice) spoluhlásky sú okrem písmena M (2x) po jednej. Pripájam k tomu aj predlohy na tvrdom papieri. Nebudem laminovať, vytlačím to na tvrdý papier. Hrať sa teda dá dvomi spôsobmi : na šrouby nakrúcať matice v prislúchajúcich farbách, alebo stavať slová. Dilemou ostávajú mäkčene a dĺžne - možno mi poradíte 🙂 Zámerne som na predlohy vyberala slová ktoré dĺžne a mäkčene neobsahujú, pretože tak by sa počet matíc navýšil a s ním aj finanč. náročnosť. Napadajú mi 2 alternatívy:
A) na maticu nebudem dávať farby u tých písmen, ktoré môžu mať dĺžeň, alebo mäkčeň ale ich dĺžňovú alebo makčeňovú verziu
B) nebudem robiť celú abecedu (čo oklieští možnosť ďalšieho tvorenia slov) ale len písmená potrebné na stavbu slov podľa predloh. (tematicky by som zvolila zvieratá na gazdovskom dvore)
tak sa prosím vyjadrite 🙂
@ vmb
@kmotra7 mne sa to páči aj tak ako si to teraz urobila, prečo tam chceš robiť mäkčene? ved je veľa slov bez diakritiky... nekomplikovala by som to tým... stačilo by bez... a neviem či by som ti to moc komplikovala ale mne by asi stačilo len na papier ak tým ušetríš... ja by som si to doma sama zalaminovala
či je pre teba jednoduchšie robiť tlač na výkres?
ináč je to krásne a veľmi sa na to teším!!!
@netuska78 @natabun @kmotra7 @relaxan @lenusskaa @orygynal @luciaobrocnikova @gabrielkap @vmb dievcata @sliver mi napisala,ze 4 e je vela,ja som zato tak dala lebo som bola vo vymene a my sme tiez boli 10 a platili sme 4 e..ak by sa platilo menej peniaze by som vam poslala na ucet,nechcem si nechat vase peniaze ...prosim vyjadrite sa nech sa dohodneme
@cilka17 ja si osobne myslím že je jednoduchšie zobrať 2,80e a ak nebude stačiť tak napíšeš číslo účtu a my ti pošleme rozdiel... je jednoduchšie napísať jedno číslo účtu každému ako od každého pýtať čísla účtov... a ak by ste sa rozhodli pre vyššiu sumu ak si myslíte že sa nevojdeme do 2kg tak to je 3,20e a nie 4e
cilka17 @netuska78 @natabun @kmotra7 @lenusskaa @orygynal @luciaobrocnikova @gabrielkap @vmb @sliver ja by som suhlasila poslat 3,20 e a ak to bude len 2,80 e, tak nepotrebujem vracat

@relaxan tak skús 2 A4, či sa to nebude rozchadzat.. Ale radšej by som A3 v celku, pripadne zisti koľko by stala tlač, môžem si dať sama zalaminovat..