icon

Výmena vrecúškových aktivít 3 - 6 rokov

cilka17
16. apr 2014

Ahojte,zalozila som tuto skupinku pre mamicky,ktore maju este zaujem o vymenu aktivit pre 3-6 rocne deticky....Bolo by super keby sme boli do 10,aby tie aktivity boli prepracovanejsie....Poprosim popridavat nejake navrhy....termin posielania zatial je okolo 15.juna.Dalsie detaily sa dohodnu potom....tesim sa na spolupracu 🙂

gabrielkap
22. máj 2014

@relaxan tak skús 2 A4, či sa to nebude rozchadzat.. Ale radšej by som A3 v celku, pripadne zisti koľko by stala tlač, môžem si dať sama zalaminovat..

natabun
23. máj 2014

@lenusskaa ok , poviem to tam v copy, hadam to urobia dobre 🙂

cilka17
autor
24. máj 2014

@natabun ja tiez si prosim neroztrihanu,dakujem

sliver
26. máj 2014

Dievčatá tie čo laminujú....
prosím vás najprv nastrihajte obrázky, potom zalaminujte a potom zase nastrihať, aby tam bol ten kraj zalaminovaný, lebo sa stáva že folie odliepajú ak sa to zalaminuje a až potom nastrihá 😒
ĎAKUJEM

kmotra7
26. máj 2014

@natabun nerozstrihanu, na tvoju radu 🙂

kmotra7
26. máj 2014

dievčatá, dlho som nebola na nete - záhradka, výlety emoticon prototyp mám urobený akurát ten kábel sa nám od foťáka stratil, tak musím dnes večer ked príde manžel ho prinútit aby mi to nejak inak nahodil

natabun
26. máj 2014

@sliver prave sme tak cez vikend s muzom robili tie karticky na tu hru :/ ako "fuska poriadna" 🙂

gabrielkap
26. máj 2014

@sliver ja som prave cast karticiek urobila, ale strihala som ich az po zalaminovani, tak snad sa neodlepia 😒 mam ich spolu 400, tak to sa mi fakt neda inak..

drobec17
26. máj 2014

dievcata, nezbierate niektore Tesco karticky? mam par trblietavych, tak by som vymenila za niektore z Vasich vytvorov...
prepacte, ze pisem sem, aj ked to sem nepatri

kmotra7
26. máj 2014

@cilka17 @lenusskaa @relaxan @luciaobrocnikova @orygynal takto vyzerá geyboard prototyp. Pribalím k nemu ovšem pár gumičiek ... zvyšný materiál je na vašej fantázii - štople, kovové kruhové podložky atď

kmotra7
26. máj 2014

@natabun @sliver @netuska78 @gabrielkap takto vyzerajú matice.... je tam 33 matíc a na nich písmenká a farby (na jednej matici je jeden druh písmena a farby) samohlásky som robila viacnásobne (2-3 matice) spoluhlásky sú okrem písmena M (2x) po jednej. Pripájam k tomu aj predlohy na tvrdom papieri. Nebudem laminovať, vytlačím to na tvrdý papier. Hrať sa teda dá dvomi spôsobmi : na šrouby nakrúcať matice v prislúchajúcich farbách, alebo stavať slová. Dilemou ostávajú mäkčene a dĺžne - možno mi poradíte 🙂 Zámerne som na predlohy vyberala slová ktoré dĺžne a mäkčene neobsahujú, pretože tak by sa počet matíc navýšil a s ním aj finanč. náročnosť. Napadajú mi 2 alternatívy:
A) na maticu nebudem dávať farby u tých písmen, ktoré môžu mať dĺžeň, alebo mäkčeň ale ich dĺžňovú alebo makčeňovú verziu
B) nebudem robiť celú abecedu (čo oklieští možnosť ďalšieho tvorenia slov) ale len písmená potrebné na stavbu slov podľa predloh. (tematicky by som zvolila zvieratá na gazdovskom dvore)
tak sa prosím vyjadrite 🙂

kmotra7
26. máj 2014
kmotra7
26. máj 2014

@ vmb

kmotra7
26. máj 2014

@ vmb okrem šrubiek ešte naša inkognito výmena 🙂 (nedala sa mi pridať fotka do IP ) takto to vypadá

vmb
27. máj 2014

@kmotra7 je to super, krásne.
Baby vy ste super, ja akosi nestíham, teraz je moc náročné obdobie na čas, aj dnes idem na pohreb. Tuším prestanem chodiť spávať, aby som vás dobehla 🙂

sliver
27. máj 2014

@kmotra7 mne sa to páči aj tak ako si to teraz urobila, prečo tam chceš robiť mäkčene? ved je veľa slov bez diakritiky... nekomplikovala by som to tým... stačilo by bez... a neviem či by som ti to moc komplikovala ale mne by asi stačilo len na papier ak tým ušetríš... ja by som si to doma sama zalaminovala
či je pre teba jednoduchšie robiť tlač na výkres?
ináč je to krásne a veľmi sa na to teším!!!

orygynal
27. máj 2014

@kmotra7 rozmýšľala som, že si toto urobím sama. akú veľkosť tých matíc a šróbikov máš (alebo odporúčaš)? a čím si písala tie písmená? 🙂

kmotra7
27. máj 2014

@orygynal matice a šrúbky sú rozmer M10. Písmená píšem čiernym pernamentom. a farbím to lakmi na nechty 🙂

kmotra7
27. máj 2014

@sliver ako chceš 🙂 alebo ako rozhodne vačšina 🙂

orygynal
27. máj 2014

@kmotra7 ďakujem 🙂

katarinka1985
Odpoveď bola odstránená
sliver
28. máj 2014

@cilka17 - aký je dátum odoslania?
komu sa posielaju balíky?
vklude sa môžem ponúknuť alebo tebe?

cilka17
autor
28. máj 2014

@sliver datum odoslania je 30 jun....baliky sa posielaju mne,poslem vam cez vikend do IP adresu

cilka17
autor
28. máj 2014

@netuska78 @sliver @natabun @kmotra7 @relaxan @lenusskaa @orygynal @luciaobrocnikova @gabrielkap @vmb dievcata poslala som vam info do IP k odoslaniu balicka,skontrolujte ci kazdemu doslo a ak mate nejake otazky pytajte sa 🙂

cilka17
autor
28. máj 2014

@netuska78 @natabun @kmotra7 @relaxan @lenusskaa @orygynal @luciaobrocnikova @gabrielkap @vmb dievcata @sliver mi napisala,ze 4 e je vela,ja som zato tak dala lebo som bola vo vymene a my sme tiez boli 10 a platili sme 4 e..ak by sa platilo menej peniaze by som vam poslala na ucet,nechcem si nechat vase peniaze ...prosim vyjadrite sa nech sa dohodneme

sliver
28. máj 2014

@cilka17 ja si osobne myslím že je jednoduchšie zobrať 2,80e a ak nebude stačiť tak napíšeš číslo účtu a my ti pošleme rozdiel... je jednoduchšie napísať jedno číslo účtu každému ako od každého pýtať čísla účtov... a ak by ste sa rozhodli pre vyššiu sumu ak si myslíte že sa nevojdeme do 2kg tak to je 3,20e a nie 4e

relaxan
28. máj 2014

cilka17 @netuska78 @natabun @kmotra7 @lenusskaa @orygynal @luciaobrocnikova @gabrielkap @vmb @sliver ja by som suhlasila poslat 3,20 e a ak to bude len 2,80 e, tak nepotrebujem vracat

natabun
28. máj 2014

@sliver @relaxan cilka17 @netuska78 @natabun @kmotra7 @lenusskaa @orygynal @luciaobrocnikova @gabrielkap @vmb @sliver

kocky a nechcete aby to potriedila @sliver ? ako @cilka17? viem, ze ma s tym skusenosti, robila to aj v inej vymene,...

cilka17
autor
28. máj 2014

@natabun si myslis,ze neviem potriedit baliky??

natabun
28. máj 2014

@cilka17 boze nie, len ked sa taka debata rozprudila o tych uctoch, triedeni.....tou otazkou ako cilka som sa pytala tebe, nie porovnavala....
tak ako tda, posielame 4e, abo 3,2:co ti be lepsie?