icon

Výmena vrecúškových aktivít 3 - 6 rokov

cilka17
16. apr 2014

Ahojte,zalozila som tuto skupinku pre mamicky,ktore maju este zaujem o vymenu aktivit pre 3-6 rocne deticky....Bolo by super keby sme boli do 10,aby tie aktivity boli prepracovanejsie....Poprosim popridavat nejake navrhy....termin posielania zatial je okolo 15.juna.Dalsie detaily sa dohodnu potom....tesim sa na spolupracu 🙂

cilka17
autor
28. máj 2014

@natabun este sa nevyjadrili vsetky k postovnemu,ale ako vidim podla like tak asi 3,20e...mne je to jedno ci poslete2,80 3,20 alebo 4e,chcem aby ste boli vy spokojne....tu som na MK nebola vo vymene iba na FB preto neviem ako to tu riesite...ak nieco zle robim,tak sa ospravedlnujem...

natabun
28. máj 2014

@cilka17 urcite sa zjednotime, aby si s tym nemala viac starosti...

gabrielkap
28. máj 2014

ja som este nebola vo vymene, ale viem kolko stoji postovne, tak to necham na skusenejsie 😉 poslem kolko poviete..

relaxan
29. máj 2014

@cilka17 neospravedlnuj sa, nic nerobis zle, ale podla mna treba aj realne brat do uvahy cennik posty, treba sa zamysliet nad tym, ze ako to vlastne budes posielat, ci to chceme 1. triedov,a lebo to chceme poistit, alebo co. Pre mna to isto 1. trieda byt nemusi a poistenie necham uz na ostatne 🙂 urcite balik nebude mat nad 5 kg 🙂

orygynal
29. máj 2014

dievčatá pridávam foto predlôh na céčka. sú to predlohy iba z jednej A4. inak tie veľké céčka sa mi stále nedarí zohnať. rozmýšľam, že pôjdem cez víkend kúpiť klasické céčka a dám to otestovať mojim detvákom (3 a 6 rokov)...

sliver
29. máj 2014

@orygynal ja som sa ich snažila nájsť aj na zahraničných eshopoch a bez nádeje 😒 normálne toto zakliate "slovíčko" ovládaju iba slovenské a české stránky ☹

sliver
29. máj 2014

@orygynal a take "S"ka si nezvažovala? to by boli väčšie ako cečka

orygynal
29. máj 2014

@sliver ďakujem krásne za ochotu. na ebay som hľadala pod názvom "c clips" ale vyhodilo mi to tiež iba klasické céčka. mne by tie eská nevadili. ale vyjadriť by sa mali asi všetky baby

orygynal
29. máj 2014
sliver
29. máj 2014
kmotra7
29. máj 2014

@cilka17 3,2 Eur by malo stačiť a súhlasim s relaxan

kmotra7
29. máj 2014

@orygynal aj S ka su v poho

natabun
29. máj 2014

@sliver Ska su fajn, ale ak su to take male, tak lepsie by boli tie velke pred tym....?

relaxan
29. máj 2014

@orygynal pre mna to mozu byt aj Becka :D cokolvek bude, budeme sa tesit

sliver
29. máj 2014

@orygynal teraz ma napadlo že mne sa páčilo na tej fotke že sa tam aj tie farby triedili pri tých Cčkach, ty to neplánuješ?

sliver
29. máj 2014

@sharonik dakujeme ale presne tieto som aj ja pisala tri strany spat no zdaju sa celkom velke 7cm, ze to su asi take co sa nimi vesaju veci na hrazdicky... Ale si zlata, dakujeme...
Tiez je otazka @orygynal ze kolko ich chces dat do aktivity...

vmb
30. máj 2014

@orygynal výber nechám na teba, ale viac by sa nám páčila možnosť triedenia aj podľa farieb, ale či C alebo S je mi jedno.
@cilka17 radšej 3,20

netuska78
30. máj 2014

@cilka17 myslim ze 3,20 by malo stacit.... v inych vymenach sme este posielali podaci listok vyplneny a na papieriku format cca A6 napisanu svoju adresu, aby ta co baliky posielala nemusela vypisovat na kazdy balik, len to tam nalepila,...v jednej dokonca aj baliaci papier a spagat....no myslim ze to nie je podmienka....ak je skatula s nejakym vzorom, myslim ze staci nalepit kancelarsky papier na tu stranu skatule, kde sa pise adresa.... urcite je podla mna dobre oznacit kazde vrecusko nickom aby si uz nic nemusela kontrolovat ale rovno potriedit do skatul... este je dobre napisat papierik kde je jasne ktory nick patri komu, teda ku ktorej adrese... drzim palce ...

netuska78
30. máj 2014

@orygynal @relaxan @cilka17 @netuska78 @natabun @kmotra7 @lenusskaa @luciaobrocnikova @gabrielkap @vmb @sliver
najlepsie je podla mna vyskusat cecka na detickach....neviem si predstavit pouzit tie velke co su ako na hrazdicky....ako by sa pripinali na karticky, aka dierka by tam musela byt a ako by to ta karticka darmo ze zalaminovana ustala....mne sa eska pacia viac ako male cecka.... najlepsie je asi mat tie cecka v ruke....ja som objednavala aj cez net....ale nasla som aj take co sa lamali raz dva, aj take co mali tie medzery take velke ze sa to rozpajalo....a co sa tyka triedenia podla farieb.....no to je celkom fuska pri ceckach, lebo vyrabaju vselijake divoke odtiene.... a metalizy ...clovek ma niekedy problem tu farbu pomenovat 🙂 ...ale to by sa mozno vyriesilo kupou jedneho druhu...cecka su nase oblubene a mame kupovane rozne sady (lisia sa velkostou tvarom, kvalitou aj farbou)

sliver
30. máj 2014

@netuska78 ja som doteraz vždy dávala podací lístok, baliaci papier a špagát, u nás na pošte by nezobrali nezabalené balíky bez špagáta....
isto treba označiť každý sáčok nickom lebo nikto nevie kto sa ako s kým dohodol... to sa ináč nedá potriediť...

cilka17
autor
30. máj 2014

@orygynal @relaxan @netuska78 @natabun @kmotra7 @lenusskaa @luciaobrocnikova @gabrielkap @vmb @sliver takze to skompletizujem.....cize postovne bude 3,20e a do balika ak mate pridajte spagat kto nema,nemusi kupovat ja doma nejaky mam....vlozte tam aj vyplneni podaci listok...myslim,ze zvlast adresu nemusite vypisovat na papier ja si to opisem z podacieho listka,neni nas vela,takze to v pohode zvladnem 🙂 ....a hlavne nezabudnite pooznacovat tie aktivity...keby vas este nieco napadlo co som zabudla mozte doplnit 🙂

netuska78
30. máj 2014

@sliver to o baliacom papiere som pisala preto, lebo v jednej vymene sme ho davali a baliky prisli bez neho aj bez spagatu.... ale tak ako som pisala podla mna najlepsie je pribalit baliaci papier, spagat, podaci listok, napisat nick na kazdy sacok, plus papierik ktory nick patri ku ktoremu menu, adrese....

gabrielkap
31. máj 2014

@orygynal aj mne sa tie eska pacia, ale ako pise netuska78, dobre by bolo ich vyskusat.. tie 7cm sa mi zdaju velmi velke..

orygynal
31. máj 2014

@cilka17 @relaxan @netuska78 @natabun @kmotra7 @lenusskaa @luciaobrocnikova @gabrielkap @vmb @sliver ok dievčatá. ideme dnes/zajtra do dráčika tak pozriem tie céčka/eska a dám otestovať deťom... čo sa týka triedenia farieb predlohy sú. len som ich ešte nevytlačila a nelaminovala. na foto sú predlohy z jednej A4 a mám ich 3. pokúsim sa cez víkend nafotiť to celé, aby som vedela, či sa vám to pozdáva alebo to mám prerobiť... 🙂

orygynal
1. jún 2014

@cilka17 @relaxan @netuska78 @natabun @kmotra7 @lenusskaa @luciaobrocnikova @gabrielkap @vmb @sliver baby, v dráčiku mali iba taký mix tých céčiek v balíčku a najlepšie sa osvedčili "paragrafy". sú veľké približne 2,8cm. celkom som bola prekvapená detvákmi, keďže céčka držali v ruke prvý krát... idem skúsiť googliť, či nenájdem balenie, kde sú iba paragrafy. pridávam foto 🙂

orygynal
1. jún 2014

@cilka17 @relaxan @netuska78 @natabun @kmotra7 @lenusskaa @luciaobrocnikova @gabrielkap @vmb @sliver pridávam slúbené foto všetkých predlôh. môže byť? ospravedlňujem sa za zlú kvalitu... skúsim ešte zajtra za denného svetla 🙂

sliver
1. jún 2014

@orygynal nemusis to znova fotit, ved toto je v poho
To su zalaminovane karticky? Dierky robene potom ci ako? Este som kukala ci by nemali byt nizsie tie dierky aby sa to "c' v poho navlieklo ale aj tak dumam ci to tam dcerka bude vediet navliect, no tak jej s prvym pomozem 😉 kolko tych ceciek chces davat do balika inac tie paragrafy su super a najma ta farba ked to pasuje 😉 akovidim cierne cecko asi nie je, co 🙂

cilka17
autor
1. jún 2014

@orygynal mne sa to velmi paci aj predlohy aj tie paragrafy su super

orygynal
1. jún 2014

@sliver predlohy s paragrafmi su zalaminovane. to bola vzorka na skusku. takze som prisla na to do akej vysky asi urobit dierky aby to slo lahsie. predlohy na tych A4 co som pridavala neskor su zatial iba vytlacene. este som ich nelaminovala a nedierkovala. cierne cecka som nevidela. myslis kvoli tym cucoriedkam? oni su take tmavomodre... cecka by som chcela aby mala kazda z vas 8-10 z kazdej farby na predlohach... dufam ze sa mi podari najst cisto paragrafy. zda sa mi ze som niekde pri hladani cecok videla len som si zial stranku neulozila. no ale hadam najdem aspon eska ako poslednu moznost 🙂