Výmena vrecúškových aktivít 3 - 6 rokov
Ahojte,zalozila som tuto skupinku pre mamicky,ktore maju este zaujem o vymenu aktivit pre 3-6 rocne deticky....Bolo by super keby sme boli do 10,aby tie aktivity boli prepracovanejsie....Poprosim popridavat nejake navrhy....termin posielania zatial je okolo 15.juna.Dalsie detaily sa dohodnu potom....tesim sa na spolupracu 🙂
baby este otazka k mojej aktivitke - slova v krabickach. pismenka chcete ako? klasika biely papier - cierne pismo, alebo biely papier a modre a ruzove pismenka alebo ruzovy a modry papier a pismenka cierne? az viem ako to tlacit..
@gabrielkap kraaasne velmi sa nato tesiiime 🙂
@gabrielkap wau wau wau nádhera...
@gabrielkap nadhera
@gabrielkap vyzera to skvelo 🙂 velmi sa tesime 🙂
@kmotra7 ahoj... kedze aj ja v tejto vymene vyrabam karticky s pismenkami bez diakritiky a dokonca sa mi ani neopakuju...tak viem, ze nie je az take lahke najst slova... ja som sa vyhla aj dvojhlaskam a chcela som sa ta opytat, ako si poriesila slovo sliepka.... pytala som sa na to aj v skolke a je to tak ze dvojhlasky su pekne spolu teda nerozdeluje sa to na dve pismenka i a e ale na jednej maticke by malo byt ie co neviem ci vojde.... tak ja len tak do diskusie...ako to vidite ostatne zienky?
Juj 3 cm tam malo byt 😀
@natabun v nasej skolke, v poprade....zacali s monte len tento rok... pozerali sme si pohyblivu abecedu aj hmatove dosticky a dvojhlaska je na jednej dosticke ako speci fonema tak ako napr ch ... nie su to dve dosticky (magnetky, matice...) ale jedna... ja som vyberala do mojej aktivity slova bez dvojhasok a len som bola zvedava ako to poriesila @kmotra7 a ako to vidite vy ostatne...podla mna bud slovo s dvojhaskou nedat alebo napisat ie na jednu maticu
@orygynal ja som si to potom nasla aj na mimibazare... myslim tu cenu...ja by som radsej tieto tvary chcela ako paragrafy - myslim to cele balenie a v tvojej aktivitke mozu byt aj paragrafy.... na zapade sme casto....nasi byvaju oproti trianglu, pri kasarnach, taka modra budova to je...tak uvidis co ti odpise ako sa dievcata vyjadria a rada objednam s tebou 🙂 potom napisem do ip moje tel cislo aby sme sa spojili, stretli 🙂 tesim sa 🙂

A este mi napadlo - predlohy so zvieratkami su na urcovanie poctu, farebne by sme s ceckami asi netrafili 😉