icon

Výmena vrecúškových aktivít 3 - 6 rokov

cilka17
16. apr 2014

Ahojte,zalozila som tuto skupinku pre mamicky,ktore maju este zaujem o vymenu aktivit pre 3-6 rocne deticky....Bolo by super keby sme boli do 10,aby tie aktivity boli prepracovanejsie....Poprosim popridavat nejake navrhy....termin posielania zatial je okolo 15.juna.Dalsie detaily sa dohodnu potom....tesim sa na spolupracu 🙂

orygynal
1. jún 2014

A este mi napadlo - predlohy so zvieratkami su na urcovanie poctu, farebne by sme s ceckami asi netrafili 😉

sliver
2. jún 2014

@orygynal teším sa, tie predlohy su super, držím palce nech čo nasjkôr zoženieš cečka!

lenusskaa
2. jún 2014

baby este otazka k mojej aktivitke - slova v krabickach. pismenka chcete ako? klasika biely papier - cierne pismo, alebo biely papier a modre a ruzove pismenka alebo ruzovy a modry papier a pismenka cierne? az viem ako to tlacit..

sliver
2. jún 2014

@lenusskaa mne je to úplne jedno, ja sa prispôsobím ako budú chcieť ostatné... nech sa radšej vyjadria "monte" mamičky 😉 napr. @natabun čo myslíš ako to bude najlepšie 😉 ?
ináč sa veľmi teším, koľko bude tých krabičiek? som akosi pozabudla... už máš aj tie slová vybraté?

natabun
2. jún 2014

@lenusskaa mne modre samohlasky a cervene spoluh. ak by slo...ostatne kocky ako?

gabrielkap
2. jún 2014

pridavam fotky vlajok, takto to bude vyzerat ked vsetko dotlacim, zalaminujem a postriham:
filcove puzzle, vlajka s nazvom statu, zo zadnej strany popis, hlavne mesto, typicke pre krajinu a zo zadnej strany popis

cilka17
autor
2. jún 2014

@gabrielkap kraaasne velmi sa nato tesiiime 🙂

cilka17
autor
2. jún 2014

@lenusskaa ja sa prisposobim,pre mna osobitne robit nemusis

sliver
2. jún 2014

@gabrielkap wau wau wau nádhera...

natabun
2. jún 2014

@gabrielkap nadhera

netuska78
2. jún 2014

@gabrielkap vyzera to skvelo 🙂 velmi sa tesime 🙂

netuska78
2. jún 2014

@lenusskaa ja by som rada biely papier , modre samohlasky a cervene spoluhlasky dakujem 🙂

netuska78
2. jún 2014

@kmotra7 ahoj... kedze aj ja v tejto vymene vyrabam karticky s pismenkami bez diakritiky a dokonca sa mi ani neopakuju...tak viem, ze nie je az take lahke najst slova... ja som sa vyhla aj dvojhlaskam a chcela som sa ta opytat, ako si poriesila slovo sliepka.... pytala som sa na to aj v skolke a je to tak ze dvojhlasky su pekne spolu teda nerozdeluje sa to na dve pismenka i a e ale na jednej maticke by malo byt ie co neviem ci vojde.... tak ja len tak do diskusie...ako to vidite ostatne zienky?

orygynal
3. jún 2014

@lenusskaa ja sa prisposobim...

vmb
3. jún 2014

@lenusskaa ja by som rada monte farby ako natabun a netuska78, ďakujem

relaxan
4. jún 2014

@lenusskaa aj ja by som rada biely papier, modre samohlasky a cervene spoluhlasky dakujem

natabun
4. jún 2014

@netuska78 hm.to.su tazke slova
Tam pride k "zadrhelu".bo dieta pocuje sljepka.🙂 co je aj spravne
V tom pripade sa zacne vysvetlovat........ale zase dp bud.treba ajj tazsie slovane.v akej skolke si sa pytala?

relaxan
4. jún 2014

Urobila som Europy a pridala som tam vlajky na tie staty, ktore gabrielkap spracuva. Moze byt?
@orygynal @cilka17@netuska78 @natabun @kmotra7 @lenusskaa @luciaobrocnikova @gabrielkap @vmb @sliver

orygynal
4. jún 2014

@sliver
@relaxan
@natabun
@vmb
@netuska78
@cilka17
@gabrielkap
@lenusskaa dievcata nasla som taketo cecka. Su velke 3 m, farby modra, cervena, zlta, zelena, tvary kruh, stvorec, trojuholnik. Moze byt?

orygynal
4. jún 2014

Juj 3 cm tam malo byt 😀

netuska78
4. jún 2014

@natabun v nasej skolke, v poprade....zacali s monte len tento rok... pozerali sme si pohyblivu abecedu aj hmatove dosticky a dvojhlaska je na jednej dosticke ako speci fonema tak ako napr ch ... nie su to dve dosticky (magnetky, matice...) ale jedna... ja som vyberala do mojej aktivity slova bez dvojhasok a len som bola zvedava ako to poriesila @kmotra7 a ako to vidite vy ostatne...podla mna bud slovo s dvojhaskou nedat alebo napisat ie na jednu maticu

orygynal
4. jún 2014

@netuska78 jej a ty si priamo z pp? Lebo ja ano... 🙂

netuska78
4. jún 2014

@orygynal ano priamo 🙂 kde byvate? my v centre... 🙂 uz si objednavala tie cecka...kolko vysli? prosim ta....ak este nie, objednala by som s tebou a podelili by sme si postovne...

orygynal
5. jún 2014

@netuska78 ja na zapade. Zatial som peniaze neposielala. Napisem jej teda ze vezmem 2 balenia. Inak moze mi zohnat aj tie paragrafy tak cakam na odpoved ohladom mnozstva v baleni, cena,... A mozu sa baby vyjadrit co by chceli radsej...

orygynal
5. jún 2014

@netuska78 inak vyjdu okolo 8€ bez posty 500 kusov v baleni

netuska78
5. jún 2014

@orygynal ja som si to potom nasla aj na mimibazare... myslim tu cenu...ja by som radsej tieto tvary chcela ako paragrafy - myslim to cele balenie a v tvojej aktivitke mozu byt aj paragrafy.... na zapade sme casto....nasi byvaju oproti trianglu, pri kasarnach, taka modra budova to je...tak uvidis co ti odpise ako sa dievcata vyjadria a rada objednam s tebou 🙂 potom napisem do ip moje tel cislo aby sme sa spojili, stretli 🙂 tesim sa 🙂

orygynal
6. jún 2014

@netuska78 ok.ozveme sa si 😉

natabun
7. jún 2014

@relaxan prosim ta, ako si robila farby? podla coho?

natabun
7. jún 2014

@netuska78 hej hej, na hmatovych, ale v pohyblivej abecede si sklada dieta slovo same. takze si tu dvojhlaslu vytvara...

relaxan
8. jún 2014

@natabun podla obrazka v googli upraveneho vo Photosope 🙂 iny zmysel farby nemaju, neovladam montessori