Výmena vrecúškových aktivít 3 - 6 rokov
Ahojte,zalozila som tuto skupinku pre mamicky,ktore maju este zaujem o vymenu aktivit pre 3-6 rocne deticky....Bolo by super keby sme boli do 10,aby tie aktivity boli prepracovanejsie....Poprosim popridavat nejake navrhy....termin posielania zatial je okolo 15.juna.Dalsie detaily sa dohodnu potom....tesim sa na spolupracu 🙂
@orygynal @cilka17 @relaxan @netuska78 @natabun @kmotra7 @lenusskaa @luciaobrocnikova @gabrielkap @vmb @sliver
ahojte baby, pridavam fotky prototypu, mozu to byt rozne slova - ich dlzka 3-5 pismen, snazila som sa vybrat kazde na ine zaciatocne pismenko alebo zvieratka - dlzka slov 3-6 pismen.. na jednej foto su aj moznosti farebnosti pismenok, bud klasika cierne na bielom alebo dalej cierne na farebnom alebo farebne na bielom (akurat tu som spolohlasky vytlacila ruzove, zmenim na cerveno).. zatial ste sa najviac vyjadrili za tu poslednu moznost s bielym podkladom a farebnymi pismenkami, ale spravim kazdej na zelanie 🙂 ak mate nejake pripomienky na zmenu, sem s nimi
@cilka17 @sliver @orygynal @netuska78 @vmb @gabrielkap @kmotra7 @natabun @luciaobrocnikova @relaxan baby nemate niektora zaujem o magneticku foliu? chystam sa objednavat odtialto http://www.magnet-technology.sk/katalog/sk-c73-... je v metrazi, sirka 62cm, objednavat sa da od 10cm, ceny na stranke su ale bez dph.. postovne je 5e, ktore by sa pripadne rozdelili, vam by som to poslala asi s aktivitkou
@relaxan aj ja by som radsej farby podla montessori, vdaka
@lenuskaa super to je! aj ja si prosim tu poslednu moznost, dakujem 😉
@cilka17 aj ja stiham
@lenusskaa aj pre nas posledna moznost 🙂 dakujem
@orygynal @relaxan @natabun @kmotra7 @lenusskaa @luciaobrocnikova @gabrielkap @vmb @sliver @cilka17
dievcata chcela som vam dnes odfotit prototyp mojej aktivitky no mm berie pocitac susedovi, nestihacka, snad ho da rychlo dokopy a v priebehu tyzdna budete mat jasnejsiu predstavu co odo mna dostanente 🙂 kto si vybral indianika a ruky...to je myslim jasne z popisu v albume a co sa tyka abecedy...kazda ma hotovu tak ako ste si zelalali, slovicok je dost...kazdej som tlacila 15 stran, este potrebujem postrihat a zalaminovat karticky...tak snad coskoro aj uvidite...teraz som to len tak narychlo chcela pre info...majte krasnu nedelu 🙂
@cilka17 k aktivite mam len otazku ci tam budu aj nejake info k hviezdam alebo suhvezdiam, dakujem
stiham, ak to je mozne, rada by som to tento tyzden uz poslala, lebo odchadzame na prazdniny, aby som to nebrala k nasim..
este som nebola vo vymene, neviem kto ma rozmermi najvacsiu aktivitu, staci krabica 37 x 24 x 15 cm alebo treba vacsiu?
aktivity oznacit, do krabice podaci listok, spagat a postovne 3,20€? baliaci papier ste niektore pisali, @cilka17 ty si ho nespominala, treba?.. vdaka
@gabrielkap informacie a vsetko co mam ku suhvezdiam vam poslem mailom,lebo to by bolo pre mna uz vela tlacenia a laminatovania.....@netuska78 @orygynal @relaxan @natabun @kmotra7 @lenusskaa @luciaobrocnikova @gabrielkap @vmb @sliver rada by som ak by ste poslali aj vy ak mate aktivity v elektronickej podobe....kludne ak odchdzate niekam na prazdniny mozte poslat skor....hlavne nezabudnut oznacit aktivity,potom vyplneny podaci listok,a postovne 3,20e kto ma moze pribalit spagat,ale ak nemate nemusite kvoli tomu kupovat....baliaci netreba...
@cilka17 a posielame aj svoju aktivitu? v niektorych vymenach to robia,inde nie....podla mna je to zbytocne, lebo niektore sa dohodli aj na viacerych aktivitach, niektore sme vyrabali rozne druhy...tak ako teda? moja abeceda je neposielatelna, lebo je tam vela obrazkov a je to velike....preto som to tlacila -pre kazdu 15 stran, no laminovat vsetko urcite nezvladnem... niektore urcite laminovane budu, este dam vediet...
ja mám dnes HOTOVOOOOO. Už len vytlačím návody a posielam.
@cilka17 tak napokon poslem az buduci tyzden, potrebujem este v ramci individualnej vymeny nieco dokoncit..

@relaxan prosim ta, bolo by možne urobit mi to do týchto farieb, aby sme mali doma nadvaznost? dakujem
https://www.google.sk/search?q=kontinent+europa...