icon

Výmena vrecúškových aktivít 3 - 6 rokov

cilka17
16. apr 2014

Ahojte,zalozila som tuto skupinku pre mamicky,ktore maju este zaujem o vymenu aktivit pre 3-6 rocne deticky....Bolo by super keby sme boli do 10,aby tie aktivity boli prepracovanejsie....Poprosim popridavat nejake navrhy....termin posielania zatial je okolo 15.juna.Dalsie detaily sa dohodnu potom....tesim sa na spolupracu 🙂

relaxan
19. jún 2014

mozem otazocku? kolko vas vysli jednotlive aktivity, zvazujem, ci to dat vytlacit a laminovat v A3 @orygynal @cilka17 @natabun @kmotra7 @lenusskaa @luciaobrocnikova @gabrielkap @vmb @sliver

relaxan
19. jún 2014

@orygynal @cilka17 @natabun @kmotra7 @lenusskaa @luciaobrocnikova @gabrielkap @vmb @sliver
zda sa mi to moc velke a mne osobne nespratne av krabici sa to skrci a co mame priradovanie zvieratiek z inej vymeny, tak ked sa to uz skrcilo, zle sa to vyrovnava a potom sa zle prikaldaju obrazky, tak ako?

gabrielkap
19. jún 2014

@relaxan ked neratam cas 🙂 tak to vychadza takto:
10x vlajky
11,50€ - filc (A4, 28 x 0,41€)
farebna tlac 51 stran obojstranne, 4 jednostranne - to som mala moznost vytlacit
cca 4€ - 55 laminovaninovacich folii
0,50€ - sacky
1x kluciky - tlac, laminovanie a 13ks puzdro okolo 2€
tak ked to spocitam, vychadza to na cca 1,60€ na osobu
prave na tvoju mapu som myslela ci sa zmesti, je to napokon rozmer A3? nedala by sa zrolovat a na to gumicku?

relaxan
19. jún 2014

@gabrielkap no ak by to bol format A3, tak ked pre 9 ludi to vyjde 2,6 E * 10, t.j. 23,4 Eur len platna, potom este vystrihnute casti, kupila som laminovacie folie 5 Eur a farebna tlac cca dalsich 10 Eur, ( v tom aj Europa zalaminovana) takze to vyjde cele, ked aj neminiem vsetko zaokruhlene 35 Eur cize 3,5 eura na 1 aktivitu, dost mi to predrazuje prave to, ze by som tie platne tlacila vo fotosluzbach za 2,6 E. Keby si doma vytlacim 2 A4 a zalaminujem vyjde ma to 1,2 E. Cize zmestim sa celkovo do 25 Eur, snad aj menej 🙂
Inak ma napadlo, ci tu Europu neurobim bielu a deticky si povyfarbuju, to hlavne pre tie, ktore si to vedia doma zalaminovat, my to budeme vyfarbovat 🙂 dajte vediet
@orygynal @cilka17 @natabun @kmotra7 @lenusskaa @luciaobrocnikova @gabrielkap @vmb @sliver

vmb
19. jún 2014

@relaxan ja sa prispôsobím. Nechcem ťa zruinovať. Doma si laminovať môžem. Naše aktivity nevyšli až toľko peňazí.

gabrielkap
19. jún 2014

@relaxan to je velmi vela penazi.. ja budem rada ked to bude rozmer A3, kludne vytlacene dve A4, doma si viem aj zalaminovat rozmer A3, keby to nebolo dobre, tak by si mohla poslat a ja si dam vytlacit A3.. a Europu by sa mi pacilo mat farebnu podla monte, ako ti poslala natabun a tiez bielu na vyfarbovanie, ked to je drahe, kludne len jednu a druhu poslat a dam vytlacit..

vmb
19. jún 2014

@relaxan mne to kľudne môžeš tiež tak urobiť ako gabrielkap

natabun
19. jún 2014

@relaxan my si tiez mozeme zalaminovat. jeden kus nas vyiel cez cca 2 eura na jednu altivitu. proim ta, si sa mi nevyjadrila k tym farboam podla monte, co som ti davala link...........hore kuk

lenusskaa
19. jún 2014

@relaxan aj pre mna moze byt mapa zlozena z 2 A4, len aby to dobre pasovalo k sebe.. druhu posli na mail a dam si vytlacit aj zalaminovat sama 😉

lenusskaa
19. jún 2014

@netuska78 @orygynal @relaxan @natabun @kmotra7 @lenusskaa @luciaobrocnikova @gabrielkap @vmb @sliver @cilka17 baby poslete mi e-mail adresu do IP? mozem vam poslat podklady ku krabickam co dostanete + dalsie na dorobenie ak budete chciet + abecedne karticky na priradovanie zaciatocnych pismen co som robila pre malu (su s rovnakymi obrazkami ako krabicky, tak sa to da kombinovat)

lenusskaa
19. jún 2014

@netuska78 @orygynal @relaxan @natabun @kmotra7 @lenusskaa @luciaobrocnikova @gabrielkap @vmb @sliver @cilka17 takto nejako vyzeraju tie karticky, pismenka mam z opitecu, tieto http://www.opitec.sk/papierove-a-drevene-vyrobk... mala som to porozkladane a malej sa pacilo aj priradovanie podla obrazku - krabicka na karticku, preto som to este trosku prerabala a zjednocovala

vmb
20. jún 2014

@seffka a? ponúkaš nám ju? či ako? Niečo mi uniklo? 🙂

martina05
21. jún 2014

Ahojte, pozerám, že ste už rozbehnutá skupinka...nedalo by sa ešte pridať?? finišujete???Robím výmeny pre mladšieho 10 mesačného syna a chcela by som aj pre 4 ročnú dcéru...Ďakujem za odpoveď

cilka17
autor
21. jún 2014

@martina05 uz sa bohuzial neda pridat,finisujeme 30.6... 🙂

lenusskaa
21. jún 2014

@martina05 pisala som ti aj IP, skus pozriet sem https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/vymena-vrecuskovych-aktivit-1-3-roky-2/ mozno sa nejaka prazdninova minivymena s posielanim v septembri rozbehne.. nazov diskusie je sice 1-3r, ale toto by tam bolo uz v poradi 5-6 kolo, deticky medzitym podrastli, tak by tam mohlo byt nieco zaujimave pre tvoju 4r dcerku 😉

netuska78
21. jún 2014

@relaxan ci 2x A4 alebo A3 necham na teba...ja vobec neviem vyratat kolko ma vysli moje aktivity...robila som z naskreckovanych zasob a nepamatam sa co kolko stalo... vsetky aktivitky som si vymyslela sama a to stalo vela casu, plus abeceda kopec casu na nete....no vela som sa popritom naucila 🙂 verim ze sa vam budu moje aktivitky pacit a ze vase deturence sa zabavia 🙂 ...keby bola europa aj na vyfarbovanie, potesilo by 🙂 staci aj mailom 🙂

netuska78
21. jún 2014

@orygynal @relaxan @natabun @lenusskaa @gabrielkap @vmb @cilka17 tak takto bude vyzerat moja aktivitka:
- abeceda - magneticke cervenomodre pismena na zltom podklade VMB, lenusskaa, cilka17, orygynal, zelene pismena na cervenych a modrych stvrocekoch - gabrielkap, natabun, relaxan
- zalaminovane magneticke karticky - zaradom mala abeceda, plus zvlast karticky obrazky - teda je mozne priradovat stvorceky ku obrazkom, alebo k pismenam malej abecedy (v abecednom poradi)
- zalaminovane karticky troj, stvor, pat pismenkove slova ( po pat kusov z kazdeho) - z jednej strany je otaznicek, plus obrazky, k nim sa priraduje pismeno na ktore zacina dany obrazok, karticku je mozne otocit (kontrola) ...teda z druhej strany je obrazok a dane slovo po pismenkach - tuto stranu karticiek mozte pouzit aj ako predlohu na aktivitku od kmotra7...teda s maticami, alebo s navliekanim koralok pismenkovych, ak doma mate, alebo na skladanie penovych puzzli, alebo stipcovanie ak mate pismenka na stipcoch napisane....karticiek je 16 trojpismenkovych, 16 stvorpismekovych a 12 patpismenkovych....okrem spominanych 15 kusov si bude potrebne ostatne zalaminovat, su uz poskladane, obstrihane, len si nezabudnite nechat vacsi okraj laminofolievlavo a vpravo, aby ste mali o co prichytit magnetku 🙂 aby nezaclanala pismenko ci obrazok... tlacila som to na tlaciarni, kde toner nebol prave najnovsi, no myslim ze obrazky su v pohode rozoznatelne, ked sa mi nejake zdali menej vyrazne, vytlacila som este raz a prelepila konkretny obrazok...tak verim ze vam hra posluzi 🙂 moju dcerku zaujala, mame ju pripnutu na magnetickej tabuli 🙂 a dnes sme veselo priradovali a citali 🙂

lenusskaa
22. jún 2014

@netuska78 kraaasne 😉

gabrielkap
22. jún 2014

@netuska78 nadhera, uplne dokonale 🙂

natabun
22. jún 2014

@netuska78 waw, perfektne

natabun
22. jún 2014

@seffka ako ju mas prosim spravenu? nejake blizsie info das? 🙂)

natabun
22. jún 2014

@relaxan prosim ta, vyjadris sa nam k tym farbam? zaregistrovala si, co sa ta pytame? dakujem 🙂

relaxan
23. jún 2014

@vmb ano prerobila som ju len kvoli vam vsetkym 🙂

relaxan
23. jún 2014

@lenusskaa @netuska78 @orygynal @relaxan @natabun @kmotra7 @lenusskaa @luciaobrocnikova @gabrielkap @vmb @sliver @cilka17
ospravedlnujem sa, ze neodpisujem aktualne, ale nie som moc casto na MK, resp. v praci riesim len pracovne veci a nemam cas sa venovat aktivitam a doma na PC, kde mam photoshop a vyrabam aktivity nemam zase net, takze sa mi tazsie komunikuje s vami a pridavaju obrazky, dnes idem vsetko tlacit, pofotim a pridam foto najneskor zajtra, Europa je podla monte, presne ako ste mi poslala prispevok, ale nerucim za farebne rozlisenie, ked sa to vytlaci, bude ten jas farieb trosku iny, ale farebna podstata je zachovana...

natabun
23. jún 2014

@relaxan jasan.to staci.dakujeme

gabrielkap
23. jún 2014

@relaxan vdaka

orygynal
23. jún 2014

Dievcata moje, mne este nedosli tie cecka. Pevne verim, ze tento tyzden ich uz budem mat... Pisala so tej pani u ktorej som objednavala, ale zatial neodpovedala...

vmb
24. jún 2014

baby, čo som vám robila hlavolam, chcete označiť bodkou stranu, ktorá má byť hore, alebo chcete zložitejšiu verziu (čiže neoznačenú)?

sliver
24. jún 2014

@vmb neoznačenú 😉 budeme sa trápiť 😀