icon

Výmena vrecúškových aktivít 3 - 6 rokov

cilka17
16. apr 2014

Ahojte,zalozila som tuto skupinku pre mamicky,ktore maju este zaujem o vymenu aktivit pre 3-6 rocne deticky....Bolo by super keby sme boli do 10,aby tie aktivity boli prepracovanejsie....Poprosim popridavat nejake navrhy....termin posielania zatial je okolo 15.juna.Dalsie detaily sa dohodnu potom....tesim sa na spolupracu 🙂

cilka17
autor
25. jún 2014

@vmb neoznacenu poprosim 🙂

relaxan
25. jún 2014

@kmotra7 hodinky pre teba, mas fixku na foliu, ci pribalim ti?

relaxan
25. jún 2014

@lenusskaa @netuska78 @orygynal @natabun @lenusskaa @luciaobrocnikova @gabrielkap @vmb @sliver @cilka17 napiste mi prosim mailove adresy, nech Vam viem poslat popis a tie ktore si chcete urobit format A3, tak poslem obrazky
mam mapy vytlacene a takto vyzera ta monte Europa a ciernobiela Europa

relaxan
25. jún 2014

moze byt? a zvazujem spojit tie A4 mapky suchym zipsom, nech je to ako "knizka"

sliver
25. jún 2014

@relaxan ja sa trošku začínam strácať v tej aktivite, čo vlastne dostaneme? či sa mám nechať prekvapiť 😉

gabrielkap
25. jún 2014

@vmb moze byt neoznacena strana, dakujem

netuska78
25. jún 2014

@lenusskaa @relaxan @orygynal @relaxan @natabun @kmotra7 @lenusskaa @luciaobrocnikova @gabrielkap @vmb @sliver @cilka17
zienky, balik dnes poslany, verim, ze uspesne dorazi 🙂

cilka17
autor
25. jún 2014

@netuska78 dam vediet ked pride 🙂

relaxan
26. jún 2014

@sliver nechaj sa prekvapit 🙂 robim prikladacku kontinentov. Podlozka a jednotlive kontinenty sa prikaldaju a tu Europu som si zobrala naviac, aby to pasovalo k tomu, co robi gabrielkap - vlajky

relaxan
26. jún 2014

@vmb netreba oznacit, snad to zvladneme 🙂

cilka17
autor
26. jún 2014

@netuska78 balicek dorazil 🙂 veeelmi krasne spracovane 🙂 mate sa naco tesit 🙂

vmb
26. jún 2014

@cilka17 balík mám nachystaný, zajtra posielam.

gabrielkap
26. jún 2014

@cilka17 ja som dnes poslala 😉

netuska78
26. jún 2014

@cilka17 fiiiha....posta prekvapila, pani za okienkom tvrdila ze najskor dorazi az v pondelok 🙂 tak sa tesim, ze sa paci 🙂

cilka17
autor
26. jún 2014

@gabrielkap budem taktiez informovat kedy dorazi 🙂

sliver
26. jún 2014

@cilka17 poslem zajtra

cilka17
autor
27. jún 2014

@gabrielkap balicek dorazil 🙂 vyzera to uzasne 🙂

gabrielkap
27. jún 2014

@cilka17 to vazne? fakt rychlo.. som rada ze sa ti paci 😉 tesim sa na balik..

natabun
29. jún 2014

@cilka17 balik sme odoslali, snad v utorok ai dorazi...lebo vraj odoslu az v pondelok... 😉

cilka17
autor
29. jún 2014

@natabun dam vediet kedy dojde 🙂

relaxan
29. jún 2014

@netuska78 @lenusskaa @orygynal @relaxan @natabun @kmotra7 @lenusskaa @luciaobrocnikova @gabrielkap @vmb @sliver @cilka17

Maminy, ospravedlnujem sa, ale dosla mi farba tesne ku koncu, tak neviem dotlacit a poslat vcas mapy Europy monte, Svet mam cely pre kazdu a aj Europu ciernobielu a farebne Europy mi 4 chybaju. Viete si to niektore doma vytlacit? Je to len 1 strana. Dajte mi prosim vediet, nech viem dat ku sackom mena a zajtra poslat. Pripadne dotlacim, ale to nestihnem poslat zajtra. Dakujem

vmb
29. jún 2014

@relaxan ja mám len čb tlačiareň ☹

netuska78
29. jún 2014

@relaxan ja nemam farebnu tlaciaren, jedine ze to posles mailom a ja si to dam na kluc a vytlacit vo faxcopy... 🙂

relaxan
29. jún 2014

@vmb ok tak ti pridavam farebnu

relaxan
29. jún 2014

@netuska78 pridavam farebnu

gabrielkap
29. jún 2014

@relaxan ja si mozem dat vytlacit..

lenusskaa
30. jún 2014

@relaxan ja si tiez vytlacim, staci mi ta neuplna verzia 😉

natabun
30. jún 2014

@relaxan aj my vytlacime...dakujem

luciaobrocnikova
30. jún 2014

@relaxan aj ja si vytlacim

relaxan
30. jún 2014

@netuska78 @lenusskaa @orygynal @natabun @kmotra7 @lenusskaa @luciaobrocnikova @gabrielkap @vmb @sliver @cilka17

Tak tolko "srandy" som si prezila pri tejto vymene. Zacalo to, ked som si vo Photoshope urobila mapku Europy a konecne po 4 hodinach prace, spokojna, som ju sem pridala. A kedze nepoznam tak do hlbky montessori, netusila som, ze existuju farby podla monte, ktore niektore z vas uprednostnuju, tak som prerabala odznova - len uz sa mi s tym nechcelo tolko babrat, tak obcas si na mapke vsimnete neupravene tieniky 🙂 Inak vdaka za tip, rozmyslam nad montessori skolou, tak budem uz mat prvu spravnu pomocku 🙂
Dalsie stresiky nastali, ked mi moja tlaciaren oznamila, ze i napriek doplnenym novym farbam mi proste zltu tlacit nebude. Tak som si kupila napln a isla tlacit ku kamoske. Ale co to? Zeby uz ziaden problem? Haha, no ako som uz pisala skor, aj na kamoskinej tlaciarni dosla farba a nedotlacili sa mi posledne 4 strany. A keby ste si mysleli, ze to uz je vsetko, co sa mi mohlo prihodit, tak sa mylite. Vlastnou nepozornostou som prehliadla jednu vec. Balim si aktivity, pisem mena ku kazdemu balicku a zrazu pozeram. Nas je 11? Odkedy nas je 11? A ja aktivity pre 10 🙂 no tak fajn, pribalila som aj svoju, nastastie som aj sebe tlacila 🙂 Nevadi, dotlacim si neskor... Ale ono to este stale nie je vsetko... Krasne balik zabalim, pre istotu dookola lepiacou paskou, viete, nech je to pevne a nikto to neotvori len tak bez roztrihnutia ;) a hadajte co? Krabica zalepena, ja spokojna pozriem na stol a co nevidim? Obalka s peniazmi... A viete si teda predstavit otvarat neotvoritelnu krabicu zalepenu so vsetkych stran a ja som to tam opatrne narvala, balik odniesla na postu a je to. "Uspesne" som to dotiahla do konca... teraz uz len doma premyslam, co s vyplnenym podacim listkom, ktory sme mali tiez pribalit.... Asi si ho dam zaramovat ako spomienku a @cilka snad sa nenahnevas, ze budes musiet za mna vyplnit. Dakujem vsetkym za aktivity a ja som dospela k zaveru, ze to chce dalsiu matersku, asi som prepracovana 🙂)) Krasny den