Výmena vrecúškových aktivít 3 - 6 rokov
Ahojte,zalozila som tuto skupinku pre mamicky,ktore maju este zaujem o vymenu aktivit pre 3-6 rocne deticky....Bolo by super keby sme boli do 10,aby tie aktivity boli prepracovanejsie....Poprosim popridavat nejake navrhy....termin posielania zatial je okolo 15.juna.Dalsie detaily sa dohodnu potom....tesim sa na spolupracu 🙂
@lenusskaa @netuska78 @orygynal @natabun @lenusskaa @luciaobrocnikova @gabrielkap @vmb @sliver @cilka17 napiste mi prosim mailove adresy, nech Vam viem poslat popis a tie ktore si chcete urobit format A3, tak poslem obrazky
mam mapy vytlacene a takto vyzera ta monte Europa a ciernobiela Europa
moze byt? a zvazujem spojit tie A4 mapky suchym zipsom, nech je to ako "knizka"
@vmb moze byt neoznacena strana, dakujem
@cilka17 ja som dnes poslala 😉
@gabrielkap budem taktiez informovat kedy dorazi 🙂
@gabrielkap balicek dorazil 🙂 vyzera to uzasne 🙂
@cilka17 to vazne? fakt rychlo.. som rada ze sa ti paci 😉 tesim sa na balik..
@netuska78 @lenusskaa @orygynal @relaxan @natabun @kmotra7 @lenusskaa @luciaobrocnikova @gabrielkap @vmb @sliver @cilka17
Maminy, ospravedlnujem sa, ale dosla mi farba tesne ku koncu, tak neviem dotlacit a poslat vcas mapy Europy monte, Svet mam cely pre kazdu a aj Europu ciernobielu a farebne Europy mi 4 chybaju. Viete si to niektore doma vytlacit? Je to len 1 strana. Dajte mi prosim vediet, nech viem dat ku sackom mena a zajtra poslat. Pripadne dotlacim, ale to nestihnem poslat zajtra. Dakujem
@relaxan ja si mozem dat vytlacit..
@relaxan aj ja si vytlacim
@netuska78 @lenusskaa @orygynal @natabun @kmotra7 @lenusskaa @luciaobrocnikova @gabrielkap @vmb @sliver @cilka17
Tak tolko "srandy" som si prezila pri tejto vymene. Zacalo to, ked som si vo Photoshope urobila mapku Europy a konecne po 4 hodinach prace, spokojna, som ju sem pridala. A kedze nepoznam tak do hlbky montessori, netusila som, ze existuju farby podla monte, ktore niektore z vas uprednostnuju, tak som prerabala odznova - len uz sa mi s tym nechcelo tolko babrat, tak obcas si na mapke vsimnete neupravene tieniky 🙂 Inak vdaka za tip, rozmyslam nad montessori skolou, tak budem uz mat prvu spravnu pomocku 🙂
Dalsie stresiky nastali, ked mi moja tlaciaren oznamila, ze i napriek doplnenym novym farbam mi proste zltu tlacit nebude. Tak som si kupila napln a isla tlacit ku kamoske. Ale co to? Zeby uz ziaden problem? Haha, no ako som uz pisala skor, aj na kamoskinej tlaciarni dosla farba a nedotlacili sa mi posledne 4 strany. A keby ste si mysleli, ze to uz je vsetko, co sa mi mohlo prihodit, tak sa mylite. Vlastnou nepozornostou som prehliadla jednu vec. Balim si aktivity, pisem mena ku kazdemu balicku a zrazu pozeram. Nas je 11? Odkedy nas je 11? A ja aktivity pre 10 🙂 no tak fajn, pribalila som aj svoju, nastastie som aj sebe tlacila 🙂 Nevadi, dotlacim si neskor... Ale ono to este stale nie je vsetko... Krasne balik zabalim, pre istotu dookola lepiacou paskou, viete, nech je to pevne a nikto to neotvori len tak bez roztrihnutia ;) a hadajte co? Krabica zalepena, ja spokojna pozriem na stol a co nevidim? Obalka s peniazmi... A viete si teda predstavit otvarat neotvoritelnu krabicu zalepenu so vsetkych stran a ja som to tam opatrne narvala, balik odniesla na postu a je to. "Uspesne" som to dotiahla do konca... teraz uz len doma premyslam, co s vyplnenym podacim listkom, ktory sme mali tiez pribalit.... Asi si ho dam zaramovat ako spomienku a @cilka snad sa nenahnevas, ze budes musiet za mna vyplnit. Dakujem vsetkym za aktivity a ja som dospela k zaveru, ze to chce dalsiu matersku, asi som prepracovana 🙂)) Krasny den

@vmb neoznacenu poprosim 🙂