Výmena vrecúškových aktivít 3 - 6 rokov
Ahojte,zalozila som tuto skupinku pre mamicky,ktore maju este zaujem o vymenu aktivit pre 3-6 rocne deticky....Bolo by super keby sme boli do 10,aby tie aktivity boli prepracovanejsie....Poprosim popridavat nejake navrhy....termin posielania zatial je okolo 15.juna.Dalsie detaily sa dohodnu potom....tesim sa na spolupracu 🙂
vlajky su super 😉
@gabrielkap tie kluciky sa mi velmi pacia 🙂 uz dlho ma na nich zalusk ale este som sa k tomu nedostala... to by bolo super 🙂
dala som aj vlajky do albumu,ak ma niekto zaujem robit tak nech napise do komentara pod vlajky...tie vlajky su robene z filcu ako puzzle,potom su zalaminatovane vlajky k tomu este co je typicke pre ten stat...ak mate inu predstavu napiste potom pod vlajky v albume 🙂
@netuska78 ak sa dohodneme tak ti môžem urobiť obidve 😉 na lego plán nemám, to je len nápad, to idem vyrábať...
@gabrielkap nápad máš super (tie písmenka a obrázkom) len takúto aktivitu už ponúkla @natabun tak by ste sa mali nejak dohodnúť, ja som si ju vybrala už u nej....
@cilka17 ked sa vam pacia kluciky, mozes ich dat do albumu.. ja som necakala ze budu mat taky uspech, s puzdrom je to lepsie ako len prikladat lebo sa smykaju.. @sliver abecedu ako chcete alebo ktora sa vam viac paci, ked bude vela zaujimavych navrhov, mozeme to posunut do druheho kola 😉 ja by som hlasovala az ked budu definitivne navrhy od kazdeho..
@gabrielkap uz su v albume
@cilka17 ty si rychla 🙂 nevsimla som si ze uz si pridala..
dievcata cakam,ze tie aktivity budu trosku viac prepracovane,ked je nas iba 11,cize nie iba laminatovanie,suhlasite??takze uzvarime tie navrhy nejako,kazdy nech ma aspon 3....
ja si myslim, ze by mal kazdy robit 1 aktivitu
ja by som nemala problem urobit aj dve, jednu prepracovanejsiu a druhu jednoduchsiu, napriklad kluce a abecedu alebo vlajky.. uz davnejsie som chcela robit motyle ako ponuka @sliver ale nedostala som sa k tomu a v podstate je to tiez "len" laminovanie..
@sliver myslela som,aby neboli same laminatovcky ,nieco co dieta chyti do ruky a vyhra sa s tym,moji napr sa neradi hraju so zalaminatovanymi vecami....ja som chcela povodne vyherne ktivity aby sa robili,ale kedze neni nas tolko vela da sa aj kazdej podla zelania a podla mna ak budu 3 navrhy da sa to zvladnut...ak je niekomu vela 5 aktivit co dali na navrh nech vyberu len 3,hlasovat sa bude az ked budu vsetky komplet aktivity...moze byt tak ci???
ked to dobre chapem, tak ked sa hlasy rozdelia medzi 3 aktivity, tak budem vyrabat vsetky?? mozno by to trebalo zvazit podla aktivity, ked bude niekto nieco vyrabat uplne nanovo a uz ked to vyrobi, tak to je najmenej vytlacit pre vsetkych.. myslim napriklad na abecedu.. suhlasim s tym, ze 3 aktivity a hlasovat ked budu vsetky..
@cilka17 ja nemám nič proti laminovaným veciam lebo s väčšími deťmi to je už ťažšie ako ked mali 1-3 roky tak sa im páčili také filcové, látkové a "matrošové" veci no aby som zaujala 5-6ročné dieťa sa laminovaniu nevyhnem, lebo samozrejme dieťa chcem niečo aj naučiť ako písmená, čísla, napr. vlajky, značky aut, stopy zvierat atd atd atd....
@gabrielkap či sa bude robiť výherné alebo všetky nie je ešte určené, dohodlo sa že podľa hlasovania.... a najmä išlo o to že veľa nás bolo už vo viacerých výmenách a keď nás je menej tak urobiť každej čo chce, lebo napr. abecedu dala natabun a klúče maju už min. štyri maminky čo ja viem z inej výmeny 😉 aj keď ja nemám problém darovať veci ktoré mám dvojmo 😉
no každopádne my tri to nevymyslíme a nedohodneme sa 😀 😀 😀
takže čakáme ešte na návrhy od @luciaobrocnikova (aj ked jeden už povedala že by urobila tie listy) a @orygynal a potom uvidíme čo ďalej
@cilka17 u orygynal to lego nie je aktuálne, napísala že nemá ako zabezpečiť kocky
tu je moj navrh na zvieratka, rozmyslala som, ze by som to urobila ako knizku, roztrihanu, na styl ako abeceda, karticiek mame velmi vela.. poprehadzovane zvieratka, to som len na ukazku dala, hladali by sa rodinky, zalaminovala by som strany, aby boli pevnejsie a zo zadu znacka na kontrolu, pocet neviem este.. @cilka17 prosim ta, pridaj do albumu, dakujem..
@gabrielkap len si zisti kolko stoja tie puzdra, lebo u nas su po 15 centikov
@cilka17 a mne daj tie listy do albumu
@luciaobrocnikova ok pridam 🙂
@luciaobrocnikova poprosim este nejaku aktivitu dat navrh,lebo ja tie listy mam
@luciaobrocnikova jedno puzdro stoji 0,15€? ja som to kupovala, ale nepamatam si za kolko..
@gabrielkap no ved si to zisti u nas tolko stoja
@luciaobrocnikova krásna aktivita, pre upresnenie pridávam aj inú fotku lebo na tejto nie je úplne jasné o čo ide 😉
@sliver dakujem ty moja sikulka 🙂

do konca tyzdna mam pridat navrhy, zvazim aj tie co su tu pre inspiraciu..
u nas su velmi oblubene kluciky, mame ich v puzdre