icon

Výmena vrecúškových aktivít pre dieťa od 1 - 3 rokov

pampeliska289
2. aug 2014

Ahojte mamičky,

Veľmi ma zaujali diskusie, ktoré tu mamičky založili na vytvorenie zaujímavých vrecúšok s aktivitami pre ich detičky.
Preto som sa rozhodla založit novú skupinu a verím, že sa nájde 10mamičiek, ktoré by radi niečo vytvorili a zároven dostali balík s 10aktivitami pre svoje dieťa.
Potrebujeme teda 10mamičiek.

Ako to funguje?
Každá mamička si zvolí čo bude vyrábať. Po odsúhlasení sa pustíme do práce. Po ukončení pošlete na moju adresu, nabalíčkujem to a pošlem každej mamine. Predpokladám, že by sme to mohli mať do mesiaca hotové. Tak aby sme mali nové aktivity pre detičky keď bude vonku zase pršať.

Určite je tento systém už znamy, ale ak nie pýtajte sa.

Inšpirácie všade na internete. Ak potrebujete pošlem linky.

Kto by sa chcel teda pridať??? 🙂 🙂

sticza
3. nov 2014

@cicamica1980 Ahoj, mňa si zo zoznamu vynechala. Mohla by so mi poslať číslo účtu a adresu kam mám poslať balík?

zuzkalika
3. nov 2014

@cicamica1980 uz som nasla, nerobi A3 ale A5 poplietla som to 🙂

cicamica1980
3. nov 2014
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

@zuzkalika podla mna by mala stacit - ked kukam na album
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-vrecuskove-aktivity-fwq35e/
tak ziadna aktivita by nemala byt vacsia ako A4 - len nech je ta krabica dostatocne vysoka🙂

cicamica1980
3. nov 2014
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

@sticza prepac, vypadla si mi z toho zoznamu, hned pisem IP, velmi ma to mrzi
kontrolovala som si to a naviac tam mam @andulqa, ktora neni vo vymene., vsetko ostatne mam ok

cicamica1980
3. nov 2014

maminky,
vsetky vas prosim este
@arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111 @sony2002 @sticza @zuzkalika + @cicamica1980

ked budete chystat list,
prosim urobte 2 A4ky /foto 1/

na jednu dajte mna prijimatela a vas odosielatela, nalepte na balik - vid foto 2.
druhu A4, kde budete vy prijimatel a ja odosielatel mi vlozte na dno balika
ja iba tu A4 prelepim

dakujem pekne

bibi78
3. nov 2014

@cicamica1980 Aka velka by mala byt krabica, aspon priblizne rozmery, lebo si neviem predstavit vsetky tie aktivity dokopy.
Mimochodom, ja som uz asi posledna, co nestiha, este stale lepim a to este nemam dierky urobene, kedze nemam klieste, takze ma caka dobrodruzny tyzden 😉

jelen
3. nov 2014

@arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn@futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin@marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111@sony2002 @sticza @zuzkalika + @cicamica1980
Taaak uz aj u nas hotofka, uz len doliecit mozole po 840 kartickach a nabrusit noznicky 😀

christina87
3. nov 2014

@arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111 @sony2002 @sticza @zuzkalika + @cicamica1980

ahojte babenky. mám problém. nedošla mi polovica gombíkov, tak som zrušila objednávku a teraz musím šup šup kúpiť iné. ešte ma do toho cez víkend seklo a nech je to dokonalé, dnes mi trhali hnisavý zub 😀 takže to vyzerá tak, že 7.11. nestihnem aj keby som zapojila do aktivity všetkých dôchodcov z nášho paneláka :D Už mi je konečne lepšie, tak zajtra idem kúpiť gombíky.

cicamica1980
4. nov 2014

@christina87 ja by som to chcela mat doma 14.11.. takze ak to posles v stredu 19.11. ako list prva trieda, musi mi to prist vo stvrtok /ak omylom prode piatok, tak pruser, lebo v piatok amme post iba doobeda, zlty listok dostanem doobeda, a na postu az v pondelok/. ak posles v stredu 19.11. ako balik 1. trieda, malo by to prost v piatok.
takze myslis, ze stihnes úposlat ako list 1. trieda 18.11. /utorok/ alebo ako balik 1. trieda v stredu /19.11.//

daj vediet, lebo ak nie, posuniem ten termin uz teraz -mozno to pomoze aj inym mamicka, nebudu sa musiet hnat...

evdzelyn
4. nov 2014

@cicamica1980 trošku som sa zaplietla v tých dátumoch 🙂
Ja by som bola rada, keby to môžem poslať tiež až bud. týždeň, cez víkend by som na tom chcela pracovať ...
V PO 10.11. alebo v UT 11.11 by som to "hodila" na poštu 🙂
Ďakujem za porozumenie 🙂

marcelka932
4. nov 2014

@cicamica1980 ahoj uz ti prisiel moj balik ??? Dlhsie som tu nebola a trosku som sa stratila v tych datumoch neviem preco som si myslela ze do 3.11 treba poslat ..nevadi dufam ze bezpecne docestuje a vsetko bude ok 🙂

marcelka932
4. nov 2014

Nechcem byt zla nech sa nik na mna nehneva ale ... Nechavat si to na posledny tyzden ? Je dost nezodpovedne a podla mna casu na to bolo ajajaj dooost a tiez mam tri deticky staviame dom beham po lekaroch varim a vsetko ostatne co aj vy doma ...moja aktivita bola si myslim dost narocna aj na cas aj financne ved uvidite same robim pracku a napriek vsetkemu som to stihla lebo som sa toho chytila hned nie na posledy len tolko ...
@christina87

cicamica1980
4. nov 2014

@evdzelyn uplne ze kludne, ale nech to ide 1. triedou a posli ako balik - nech mit o donesie kurier, lebo ak mi v piatok da postarka zlty listok o 11:00 do schranky, tak na postu mozem ist az v pondelok

cicamica1980
4. nov 2014

@marcelka932 ee endosiel - posielala si ktory den?
islo to ako balik lebo list? kurier tu nebol a zlty listok v schranke nemam

cicamica1980
4. nov 2014

@marcelka932 jooooj skusme sa nepohadat 🙂 chapem ta, ale vidis ze mala @christina87 problem s materialom - proste nepredvidane okolnosti... vo vymene je nas 20 a proste kazdy to vnima inak, kazdy si planuje inak....

marcelka932
4. nov 2014

@cicamica1980 jasne chapem len len moj nazor ...posielala som v piatok prvou triedou doporucene tak dufam ze nebude problem a zajtra pride 😉

cicamica1980
4. nov 2014

@marcelka932 to je divne, to by tu malo byt v pondelok...fakt divne...
blbe je ze zajtra rano cestujem prec, tak listok si najdem v schranke az v nedelu...
snad to bude ok

marcelka932
4. nov 2014

No aj ja dufam
@cicamica1980 adresu som uviedla tu co si napisala do spravy

cicamica1980
4. nov 2014

@marcelka932 urcite som dala dobru adresu🙂))

llela
4. nov 2014

@marcelka932
@cicamica1980 baby mne isla minule prva trieda 5 dni, tak este mate cas🙂

bibi78
4. nov 2014

@cicamica1980 tak ja som sa uplne stratila v tych datumoch. Pises 19.11. posielat balik, kedy teda chces odosielat baliky Ty? Ja sa len pytam z toho dovodu, ci este stihnem objednat tie klieste na dierovanie, lebo ich nikde nemozem zohnat a v Tchibe ich maju, ale len online. Topanocky uz mam hotove, len tie dierky nejdu dierkovacom... tak vymyslam alternativy.

evdzelyn
4. nov 2014

@bibi78 a faxcopy nemáš naokolí? mali by mať aj taký pákový dierovač, alebo nemáš normálny na papiere čo sa používa? Takým by to nešlo? Niekto v okolí nerobí v kancli s tým, že by ti požičal???
Alebo v papierníctvach by možno mali....
http://www.faxcopy.sk/katalog/kategoria/A590/0

cicamica1980
5. nov 2014

@bibi78 dakujem za upozornenie

@christina87 OPRAVA!!! ja by som to chcela mat doma 14.11..
tak je aj v harmonograme,
vid pokyny v albume
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-vrecuskove-aktivity-fwq35e/

takze ak to posles v stredu 11.11. ako list prva trieda, musi mi to prist vo stvrtok /ak omylom pride piatok, tak pruser, lebo v piatok name postu iba doobeda, zlty listok dostanem doobeda, a na postu az v pondelok/. ak posles v stredu 12.11. ako balik 1. trieda, malo by to prist v piatok.
takze myslis, ze stihnes poslat ako list 1. trieda 11.11. /utorok/ alebo ako balik 1. trieda v stredu /11.11./?

OSPRAVEDLNUJEM SA, ZA PREKLEP, PRESKOCIL MI KALENDAR TU NA PC.
TIE CO MI TO NEPOSLETE TENTO TYZDEN, TAK DEADLINE NA ODOSLATIE JE AKO SOM NAPISALA TUNA PAR RIADKOV VYSSIE

proste 14.11. by som to rada mala doma🙂
vdaka a prepacte

@evdzelyn
@christina87

napiste mi ze ok, lebo vy dve ste chceli poslat trochu neskor
dakujem

evdzelyn
5. nov 2014

@cicamica1980 poslem najneskor v utorok 11.11. 😀
dík

futasova
5. nov 2014

@cicamica1980 Ahoj, dakujem za dobre info 🙂 ja som zostala celkom zaskocena, ked si v pondelok napisala, ze dedaline je tento piatok 7.11, lebo ja som si pamatala 14.11, takze az do dnes som makala o-sto-sest, aby som to stihla 🙂 este mi zostava povystrihovat cca 1/6 karticiek, co ak sa mi bude zajtra dat (ked bude syncek spinkat), tak povystrihujem a v piatok ti posielam balik, ak by som to nahodou nestihala, tak potom ti mozem poslat balik aj v sobotu alebo nedelu, v BA su posty otvorene aj cez vikend, tak aby si to najneskor v pondelok dostala, dufam, ze to bude ok 🙂

cicamica1980
5. nov 2014

@futasova treba poslat tak, aby som to 14.11.mala u seba. Takze posli hocijako, len nech mi to pride ako balik kurierom v piatok, alebo ako list vo stvrtok, aby som este v piatok sla na postu

futasova
5. nov 2014

@cicamica1980 Jasne, najneskor tento vikend 8/9.11 posielam 🙂

luciamartin
5. nov 2014

@arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn@futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin@marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111@sony2002 @sticza @zuzkalika + @cicamica1980

Tak aj ja mam hotovo, 20 lienok pripravenych. Verim, ze sa budu pacit. Do balickov som pribalila farebne bambulky 2x keby sa niektora stratila.

bibi78
6. nov 2014

@luciamartin to je nadhera! obdivujem sikovne zeny 🙂

arwen12
6. nov 2014

@bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111 @sony2002 @zuzkalika + @cicamica1980
Dievcata, takto vyzera moj vytvor.. Uz mam vsetko pobalene, zajtra posielam balicek. Zvladla som 4 zvieratka + je k nim zalaminovana predloha. Dufam, ze sa to bude detickam pacit.