icon

Výmena vrecúškových aktivít pre dieťa od 1 - 3 rokov

pampeliska289
2. aug 2014

Ahojte mamičky,

Veľmi ma zaujali diskusie, ktoré tu mamičky založili na vytvorenie zaujímavých vrecúšok s aktivitami pre ich detičky.
Preto som sa rozhodla založit novú skupinu a verím, že sa nájde 10mamičiek, ktoré by radi niečo vytvorili a zároven dostali balík s 10aktivitami pre svoje dieťa.
Potrebujeme teda 10mamičiek.

Ako to funguje?
Každá mamička si zvolí čo bude vyrábať. Po odsúhlasení sa pustíme do práce. Po ukončení pošlete na moju adresu, nabalíčkujem to a pošlem každej mamine. Predpokladám, že by sme to mohli mať do mesiaca hotové. Tak aby sme mali nové aktivity pre detičky keď bude vonku zase pršať.

Určite je tento systém už znamy, ale ak nie pýtajte sa.

Inšpirácie všade na internete. Ak potrebujete pošlem linky.

Kto by sa chcel teda pridať??? 🙂 🙂

arwen12
12. sep 2014

@andulqa @arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @sony2002 @zuzkalika @cicamica1980

1. navliekanie farebnych cestovin
2. pexeso s ovocim (prip. inym motivom)
3. skladanie zvieratiek

zisu
13. sep 2014

@cicamica1980 Ahoj, mrzi ma, ale ja sa nezucastnim...
BTW: klobuk dole za tvoju akcnost, rozbehla si to paradne...🙂

cicamica1980
13. sep 2014
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

@andulqa @arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @sony2002 @zuzkalika + @cicamica1980

maminky, krasne sa to rozbieha.
tie co ste mi uz dali navrhy, kuk do albumu, ci som to nahrala a oznacila spravne. mozete tam doplnit pod foto pokec, ak je to ziaduce.

link na album
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vrecuskova-vymena-jroj76/

cicamica1980
13. sep 2014
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

@zisu tak niekedy nabuduce🙂

zisu
13. sep 2014

budem sa tesit... (moja dcera uz mala 3 roky (august) a po 2. dietati, pre ktore by som tieto aktivitky mohla vyuzit, zatial len tuzim...)

edulkobaby
13. sep 2014

@cicamica1980 Ja tam moj navrh v albume nevidim. Je to preto, ze som dala len jeden?

edulkobaby
13. sep 2014

@cicamica1980 Toto som davala:

cicamica1980
13. sep 2014

@edulkobaby
hej tvoju aktivitu som tam nedala preto, ze bolo by fajn, kebyze navrhnes este aspon 1 aktivitu, nech je z coho hlasovat.

t.j. bolo by dobre navrhnut 2-3 aktivity.
t.j.
1. skladanie tvarov zo spachtli
2. nieco dalsie
3. pripadne este nieco dalsie.

ked vsetky maminky navrhnu aktivity, tak budeme hlasovat a po odhlasovani, kazdej maminke zostane z jej navrhnutych 2-3 aktivit jedna aktivita, ktoru bude vyrabat.

pozri sem do albumu,
uz som tam uplaodla navrhnute aktivity.
napr,. hned prva maminka SONY2002 navrhla 3 aktivity - 1. prevleikanie meduz, 2. skladanie motylikov, 3. ukaldanie na strom - hned prve 3 foto - ked podrzis sipku na tych foto, ukaze ti popis. nasledne budes kazda maminka moct hlasovat t.j. OLAJKUJES jednu z tych 3 fotiek. ktora aktivita ziska najviac hlasov, tu bude maminka SONY2002 vyrabat.

snad sa chapeme. ak nie, napis mi seme ste raz.

tvoja prva navrhnuta aktivita je
1. skladanie tvarov zo spachtli
2. navrhni plis este aspon jednu aktivitu🙂

hned potom to uploadnem do albumu.
dakujem

edulkobaby
13. sep 2014

@cicamica1980
Tak pripajam dalsie dve aktivity/navrhy:
Priradovanie slamiek k prilpohe, pochopenie dlzky
Tvorenie stvorlistkov podla predlohy

cicamica1980
13. sep 2014

@andulqa @arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @sony2002 @zuzkalika + @cicamica1980

maminky, tie co ste mi dali foto navrhovanych aktivit, dala som ich do albumu.
prosim kazda maminka nech si kukne v albume svoje aktivity, pod foto mozete dat blizsi popis - komentar atd.

vsetky maminky - plis okrem navrhovania aktivit plis nakuknite do albumu zacnite pozerat navrhnute aktivity.
este nehlasujte, ale skuste popozerat tie navrhovane aktivity a pripadne popytat sa mamiciek - autoriek, co vas k tomu zaujima. aby sme mali vsteky pripadne otazky vyriesene pred spustenim hlasovania 22.9.

link na album

jelen
13. sep 2014

@andulqa @arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @sony2002 @zuzkalika @cicamica1980
Neobjednavali ste si niektora niekde pompom balls? Taketo cosi: http://m.aliexpress.com/item/1943717356.html
Neviem kde to okrem aliexpress zohnat a ci nahodou z ali take nemate. Ja mam moralny problem s tou strankou 🙂
A ze ci by ste nechceli viacere, ak by sme zohnali nieco schopne... podelit zaroven do balickov. Snad by to slo

sony2002
13. sep 2014

@jelen svagrinka to kedysi objednavala aj zo sashe, keby si potrebovala, mozem ti u nej prezistit.. 🙂
ja budem kupovat material, az ked budem vediet, ktora aktivita vyhra, potom sa mozeme dohodnut a objednat spolocne 🙂

jelen
13. sep 2014

@sony2002 @cicamica1980 jednoduchsia alternativa k stromu

sony2002
13. sep 2014

@jelen dalo by sa aj tak, v pripade, ze by sme dali vsetky komponenty do jedneho vrecka 🙂

jelen
13. sep 2014

@sony2002 @arwen12 @luciamartin aha ze bambulky alebo brmbolce, tak to ma nenapadlo hladat na SK strankach pod tymto nazvom 🙂 dakujem baby. pozerala som, ze je tam pomenej ks, co je super. to by som si teda mohla aj sama objednat a nemusime sa delit o 1000 ks balenie 😀 vdaka

zuzkalika
13. sep 2014

@jelen ak budes tie bambulky objednavat rada sa pridam 🙂

futasova
14. sep 2014

Ahojte kocky,
u nas momentalne ficia zvieratka a auta a dost vela priradujeme a triedime, tak aktualne pridavam moje 3 aktivity:
1) Pridarovanie - Vzory
2) Priradovanie - Kto co papa
3) Priradovanie - Farby

drahuska11
14. sep 2014

@cicamica1980 Ahoj, za mna navrh aktivit: 1) skladanie auticok z filcu 2) skladanie duhy z filcu 3) labyrint

cicamica1980
15. sep 2014

@futasova ako plis u vas prebieha to triedenie? Mam tiez 19 mes dceru. Krd vytiahnem karticky na triedenie, do 10 seknd su rozhadzane po obyvacke. Ked ich dam na zem, tak za chvilu ich rozmeza ruckami po celom koberci. Mozes mi plis popisat, ako to u vas prebieha to triedenie a priradovanie? Vdaka🙂

cicamica1980
15. sep 2014

@futasova ako plis u vas prebieha to triedenie? Mam tiez 19 mes dceru. Krd vytiahnem karticky na triedenie, do 10 seknd su rozhadzane po obyvacke. Ked ich dam na zem, tak za chvilu ich rozmeta ruckami po celom koberci. Mozes mi plis popisat, ako to u vas prebieha to triedenie a priradovanie? Vdaka🙂

evdzelyn
15. sep 2014

Ahojte, tak ja niečo pridávam,

1. obrázok s priraď. vrchnákov - toto sa mi páči najviac ), ale neviem, či to budem vedieť spraviť 🙂... neviem vôbec, ale vôbec kresliť 🙂... ale možno niekto by sa na to dal ... Alebo skúsiť vypýtať predlohu od maminy, čo to robila - ale ja to už neviem nájsť, kde som to stiahla...

2. vpichovanie drótikov, môžu byť farebné dierky

3. priraďovanie skutočných plodov k obrázkom...

andulqa
15. sep 2014

@cicamica1980 tak pridavam aj ja aktivity 🙂
1. navliekanie tvarov z filcu (bud lubovolne, alebo podla farieb, tvarov a pripadne predloh, ak budem vediet niekde zalaminovat karticky)
2. obliekanie (viacero druhov oblecenia, kludne mi dajte tipy, lebo som to este uplne nepremyslela, ze ci dat napr mozno podla rocnych obdobi rozne oblecenie? alebo nieco ine ak by vas napadlo 🙂 )

futasova
15. sep 2014

@cicamica1980 Ahoj, uprimne aj u nas chvilku trvalo kym sme si "oblubili" triedenie, jednodcho treba si pockam na obdobia "triedenia" a potom to uz pojde samo. Syncek ma velmi rad auticka, ale farby ho vobec nezaujimali, tak si si povedala vyskusam aktivitku s farbami, najprv som vybrala vsetky auticka a zoradial do radu podla farby (ako sme ich odparkovali) a potom som jeden po druhom so svukom "brm-brm" chodila po korebci a cely cas sa pytala ze "kam zaparkujem moje auticko" a akoze som hladala spravnu farebnu garaz, po prvykrta syncek ukladal auticak uplne mimo farieb, ale je to ok, som si povedala, ze on ma svoj vlastny system, az ked sme zacali spoznavat trosku farbu, tak sa zacal chytat sam 🙂 S "Kto-co-papa" to bolo trosku jednoduchsie, my na ranajky papame ovocie, tak som jeden den k ranajkam prichystala aj karticky a zacali sme ze kto papa jablcko - odpoved syncek a konik (pripadne jezko), potom banan, ze kto papa banan -> syncek a opicka a take nejako sme sa pomaly ucili, mame doma aj maciatko, ktoremu kazdy den davame mliecko do misticky, takze to slo jednoduchsie ... treba pozorovat dietatko, ze co ho aktulane bavi a skusit "vymysliet" nato aktivitku .... to ze tvoja dcerka zatila nema rada priradovanie, by som neriesila, mozno ma prave uplne ine obdobie zaujmu (hudba-sluch, hmat, motorika - prelievani, modelovanie) a priradovanie este len pride 🙂 neboj urcite pride 😉 inak este jedna vec, moj syncek tiez iba raz popriraduje karticky z aktivitky, kde chcem aby to hned zopakoval a popriradoval, tak samozrejme to naurobi a karticky su jednym smahom rozhadzane na koberci - netreba to nejako riesiet, necham synceka sa hrat s inymi vecami a bud este ten den ovela neskor alebo na druhy si to zopakujeme 🙂

marcelka932
15. sep 2014

evdzelyn
 @andulqa
 @arwen12
 @bibi78
 @drahuska11
 @edulkobaby
 @evdzelyn
 @futasova
 @christina87
@jelen
 @llela
 @luciamartin
 @marcelka932
 @mima551 ..... zienky ani si neviete predstavit aku mam radost ze sa nam to takto pekne rozbehlo dakujem vam uz teraz 🙂 a tesim sa velmi velmi na kazdu jednu aktyvitu 🙂 ...
 @mimamijami
 @sony2002
 @zuzkalika
 +@cicamica1980

cicamica1980
15. sep 2014

@evdzelyn skus si premysliet tu prvu aktivitu, ci ju budes vediet urobit. lebo ak ju baby odhlasuju, uz nebudes mat na vyber🙂 kludne mozeme ezste ju zamenit za inu, alebo uplne zrusit a hlasovat sa bude iba z 2 aktivit.

evdzelyn
15. sep 2014

@cicamica1980 no veď práve tak som to myslela, že či by sa nejaká mamina, ktora nemá vymyslené čo by robila sa na to nedala...-) daj zatiaľ len tie dve a tu jednu potom na koniec keby me dali s otázkou že či to niekto chce/vie 🙂 tak by to nemohlo byť? veď ak vsetky maminy prispejú tak tam nemusí byť...

cicamica1980
16. sep 2014

@evdzelyn oki idem to tak oznacit v albume

mimamijami
Odpoveď bola odstránená