Výmena vrecúškových aktivít pre dieťa od 1 - 3 rokov
Ahojte mamičky,
Veľmi ma zaujali diskusie, ktoré tu mamičky založili na vytvorenie zaujímavých vrecúšok s aktivitami pre ich detičky.
Preto som sa rozhodla založit novú skupinu a verím, že sa nájde 10mamičiek, ktoré by radi niečo vytvorili a zároven dostali balík s 10aktivitami pre svoje dieťa.
Potrebujeme teda 10mamičiek.
Ako to funguje?
Každá mamička si zvolí čo bude vyrábať. Po odsúhlasení sa pustíme do práce. Po ukončení pošlete na moju adresu, nabalíčkujem to a pošlem každej mamine. Predpokladám, že by sme to mohli mať do mesiaca hotové. Tak aby sme mali nové aktivity pre detičky keď bude vonku zase pršať.
Určite je tento systém už znamy, ale ak nie pýtajte sa.
Inšpirácie všade na internete. Ak potrebujete pošlem linky.
Kto by sa chcel teda pridať??? 🙂 🙂
@sony2002 @andulqa @arwen12 @bibi78 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111 @zuzkalika @cicamica1980 @drahuska11
LUCIAMARTIN - VYSLEDKY HLASOVANIA:
Ryba: 6 hlasov
Lienka: 8 hlasov a 6 druhotne hlasy "aj toto sa mi paci"
Preplietanie: 3 hlasy
VITAZNA AKTIVITA: LIENKA
@andulqa @arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111 @sony2002 @zuzkalika + @cicamica1980
ANDULQA- VYSLEDKY HLASOVANIA
Obliekanie - 15 hlasov
Prevliekanie - 3 hlasy
VITAZNA AKTIVITA - OBLIEKANIE
@andulqa @arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111 @sony2002 @zuzkalika + @cicamica1980
EDULKOBABY- VYSLEDKY HLASOVANIA
Priradovanie slamiek k prilpohe, pochopenie dlzky - 0 hlasov
Tvorenie stvorlistkov podla predlohy - 0 hlasov
skladanie tvarov zo spachtli-19 hlasov
VITAZNA AKTIVITA - skladanie tvarov zo spachtli
andulqa @andulqa @arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111 @sony2002 @zuzkalika + @cicamica1980
LLELA - VYSLEDKY HLASOVANIA
Priradovanie podla farby magneticke - 1 x paci sa mi to
Priradovane podla farby - 2 x paci sa mi to
Stipcekovanie pradla - 17 x paci sa mi to
VITAZNA AKTIVITA - STIPCEKOVANIE PRADLA
maminky,
tu najdete 19 vitaznych aktivit.
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-vrecuskove-aktivity-fwq35e/
plis kazda ich vyrobi 20 ks - 19 + 1 pre mna.
kazda ich 19 dostanene spat / ja nevyrabam/.
AK SA NIEKTO ROZHODOL TERAZ ODSTUPIT, DAJTE VEDIET ASAP!!!
napisem do albumu aj harmongoram a pokyny k odoslaniu, ale na to je este cas.
len vas chcem upozornit, ze mne to treba poslat v tak velkej krabici, aby sa mi tam zmestilo poslat vam naspat 19 roznych aktivit.
aktivity nie su extra velke, najvacsia je asi od evdzelyn - ak pouzije krabice z UM.
prosim vsak, nech ma krabica minimalne format A4.
prosim kazda kliknite do noveho albumu s vitaznymi aktivitami, a urobte tam este raz finalny popis vyhotovenia - pripadne, ak mate otazky a chcete sa poradit s maminkami, smelo do toho🙂 len ich treba vsetky oznacit cez zavinac🙂
DEADLINE NA ODOSLANIE AKTIVIT:
7. november - piatok - je to od dnes 6 tyzdnov.
ak niekto zisti, ze nestiha, dajte vediet asap - deadline po dohode posunieme.
moja predstava je, ze najneskor do konca novembra by som bola rada, aby boli aktivity rozposlane - je mozne ich potom pouzit do adventnych kalendarov🙂
navrhujem, ze zostaneme tu vo fore.
ale ak chcete sukromnu skupinu - mozeme aj tak - je mi to v zasade jedno🙂
/v mojej prvej vymene sme fungovali na fore a bolo to v pohode/
pekny den vsetkym
zuzana
@cicamica1980
@andulqa @arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111 @sony2002 @zuzkalika
dievcata, ja budem od zajtra na dva tyzdne off, s velmi obmedzenym pristupom k netu... ak vobec s nejakym 🙂 so vsetkym suhlasim, vyrobu aktivity stiham :D
prajem krasny den,
Simona
@cicamica1980 Dakujem, ani som nestihla napisat moju vitaznu aktivitu 🙂
@llela andulqa @andulqa @arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111 @sony2002 @zuzkalika + @cicamica1980
BIBI78- VYSLEDKY HLASOVANIA
1. navliekanie guliciek - 0 hlasov
2. navliekanie snurky - 17 hlasov
3. strom - 1 hlas
VITAZNA AKTIVITA - NAVLIEKANIE SNURKY
@cicamica1980- sorac, ze trosku oneskorene, ked je album uz pripraveny, nejak som nezaregistrovala deadline 😅
Baby, ktoré máte tiež aktivitu so štipcami - kde kupujete tie drevené štipce? zatiaľ som u nás nenašla :(
A uzatvárateľné vrecúška? zatiaľ som ich nekupovala, tak nejak nemám prehľad....
zienky co poviete suhlasite s tymito obrazkami?
zuzkalika @andulqa @arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111 @sony2002 @zuzkalika + @cicamica1980
Dievcata tie co budete robit aktivity z filcu, z ktorej hrubky budete robit? Ja idem robit to pradlo na stipcekovanie. Ten 0,9 sa mi zda tenky a ten 2 mm zase nejaky tvrdy🙂 a hlavne je to tazko zohnat.....a treba to obsivat, ruska sa to ked sa to odstrihne?
@llela 3 je uz vela, staci aj 1,5 🙂 zatial som najviac pracovala s takymto http://www.opitec.sk/filc-textil-vyroba-tasiek/...
s tym som bola spokojna 🙂 mam aj 3 mm, nemam asi dobru "sortu", je velmi chlpaty a aj pusta dost chlpky, tak s nim nie velmi rada robim 🙂 ale ten 1,5 je v pohodke 🙂
@andulqa @arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111 @sony2002 @zuzkalika + @cicamica1980 baby, kt.budete potrebovat a filc a budete objednavat, spojime sa teda kvoli vacsej objednavke a postovnemu? r
@drahuska11 odkial chces objednavat? pozriem aky maju.
@llela uprimne, este som neobjednavala, viem ze na opitec.sk to maju...niekto tu vo fore to spominal, ze by bolo dobre sa spojit
@zuzkalika tie zvieratka by som dala farebnejsie, ak mas moznost. Na tych obrazkoch je vela zltej, co takych drobcov moze mylit. Ak sa Ti da, skus vymenit aspon macku alebo leva za napr. nejakeho papagaja alebo ineho vtaka, a zlteho hada aspon na zeleneho, pripadne za nejake vodne zvieratko, lebo su to dost podobne obrazky, aj farebne, aj stavbou tela. 😉
@bibi78 ja si rada necham poradit, nemam s tym skusenosti. moj krpec je este maly taketo aktivity zatial este nerobime 🙂 a bola by som rada aby maminky boli s pexesom spokojne 🙂 tak myslis ze tieto druhe zvieratka su lepsie? mozem skusit vytlacit aj tie ak sa bude dat, lebo mi je luto tie prve len tak vyhodit :(
Baby z BA, kde budete laminovat? Alebo kam odporucate ist? Fax copy?
A inak, nebudu tie karticky po laminovani moc ostre?
@edulkobaby ja sa chystam strihat rohy do obla 🙂

@sony2002 @andulqa @arwen12 @bibi78 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111 @zuzkalika + @cicamica1980
DRAHUSKA11 - VYSLEDKY HLASOVANIA:
skladanie duhy: 0hlasov
skladnaie auticok z filcu: 11 hlasov a 2 druhotne hlasy "aj toto sa mi paci"
labyrint: 9 hlasov a 3 druhotne hlasy "aj toto sa mi paci"
VITAZNA AKTIVITA: SKADANIE AUTICOK Z FILCU