Výmena vrecúškových aktivít pre dieťa od 1 - 3 rokov
Ahojte mamičky,
Veľmi ma zaujali diskusie, ktoré tu mamičky založili na vytvorenie zaujímavých vrecúšok s aktivitami pre ich detičky.
Preto som sa rozhodla založit novú skupinu a verím, že sa nájde 10mamičiek, ktoré by radi niečo vytvorili a zároven dostali balík s 10aktivitami pre svoje dieťa.
Potrebujeme teda 10mamičiek.
Ako to funguje?
Každá mamička si zvolí čo bude vyrábať. Po odsúhlasení sa pustíme do práce. Po ukončení pošlete na moju adresu, nabalíčkujem to a pošlem každej mamine. Predpokladám, že by sme to mohli mať do mesiaca hotové. Tak aby sme mali nové aktivity pre detičky keď bude vonku zase pršať.
Určite je tento systém už znamy, ale ak nie pýtajte sa.
Inšpirácie všade na internete. Ak potrebujete pošlem linky.
Kto by sa chcel teda pridať??? 🙂 🙂
@zuzkalika mne sa zda, ze tieto su roznorodejsie, aj ked farebne su zase vsetky tmave. 😀 skus sa pozriet privretymi ocami- vsetky detaily sa zahmlia a to je asi tak, ako to vidi taky maly drobec. neskor si vsimne rozdiely spojene s jednotlivymi castami tela, ale momentalne by mali byt tie zvieratka co najroznejsej stavby a najroznejsich farieb. sorry, ze do toho kecam, len som Ti chcela poradit. ale necham to na Teba, pripadne na dalsie baby. 😉
@edulkobaby bud zastrihnut do obla, alebo len takym rovnym strihom - proste priecne odsrihnut roh.
kolko stoji to laminovanie? ze ci sa neoplati radsej kupit folie a ist k niekomu zalaminovat - ku mne by si napriklad mohla, ale som z rovinky🙂
@andulqa @arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111 @sony2002 @zuzkalika + @cicamica1980
ahojte maminky,
takze ja som uz od vcera doma, plne k dispozicii.
v tejto faze ma vsak az tolko nebudete potrebovat - asi iba na pripadnu konzultaciu.
takze plis prosim naplanujte si objednavanie a vyrobu tak, aby ste kazda najneskor v piatok 7.11. odoslali aktivity ku mne v PRIMERANE VELKEJ KRABICI, aby sa do nej zmestilo 19 aktovit, co budem posielat spat.
budem rada, ak budete sem do fora davat foto a info, ako vam to ide, pripadne konzultovat, pripadne kludne aj do albumu s fotkami.
pri prispevkoch, ktore nie su len pre info a chcete tam spatnu vazbu, prosim cez zavinac oznacte vsetky mamicky.
tak zatial pekny den a nech vam to ide kraaasne od ruky🙂
zuzana
Ja tiez budem strihat rohy do obla, aby neboli ostre 🙂
@jelen & @cicamica1980
Ahojte kocky, ja budem potrebovat tiez laminovat, doteraz len pre nase potreby som davala laminovat do faxcopy, ale teraz do vymeny to bude ovela viac, tak som zvazovala ze si kupim laminovacku, prosim vas porardte mi:
1) aku mate vy laminovacku, kde set ju kupovali a ci ste s nou spokojne?
2) pripadne sa vas chcem spytat ci by ste mi ju vedeli zapozicat na vikend na laminovanie? ja som z Chorvat. Grobu a do Race prip. do Rovinky by som vedela skocit.
A este otazocka, ci si uz kupim laminovacku sama alebo pripadne budem laminovat s vasim dovolenim vasou, kde kupujete laminovaci papier?
Dakujeeeeem 🙂
@futasova ja mam presne tuto.
http://www.alza.sk/peach-laminator-home-office-a4-d220079.htm
folie mam tusim 100 mikronove - najlacnejsie z alzy na teple laminovanie.
nemam k nej zatial ziadnu vyhradu.
ja ju mam uz dobreho pol roka a nelezi mi kdesi zahrabana.
podla mna vyuzijes a nie je to brutalna palka.
ak chces pozicat, kludne.
resp. mozes dojst ku nam s foliami, zalaminovat - pomozem ti - odides s hotovou robotou🙂
papier pouzivam normalny akncelarsky do tlaciarne.
@futasova ja som kupovala v tchibe, teraz nedavno tam bola v akcii, do 20 eur ma stala. asi si myslela laminovacie folie, nie papier. ja som zatial na skusku kupovala v papiernictve tu u nas v raci. teraz vo velkom budem kupovat zrejme z alzy, alebo cez nejaky iny eshop v baleni po 100ks.
ak budes chciet, mozes dobehnut aj ku nam do race, budes to mat blizsie ako do rovinky. zozen si ale tie laminovacie folie a najlepsie je mat vsetko uz nastrihane, aby si to do tych folii len povkladala. tie karticky z papiera kludne strihaj do rovna, do ostrych hran a az potom z tej folie si zaoblis rohy, alebo skosis, tak ako pisala cicamica vyssie. ak by si chcela, mozem ti tu laminovacku aj pozicat na nejake 2-3 dni, ide to celkom rychlo.
@cicamica1980 pls je velky rozdiel medzi 80 a 100 mikronovymi? vidis v tom zmysel kupovat tie 100 kove?
@andulqa @arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111 @sony2002 @zuzkalika + @cicamica1980
zienky prosim vas vyjadrite sa k tymto obrazkom. tie prve uz su vytlacene len postrihat a zalaminovat. dostala som vsak dobre mienenu radu ze zvieratka su takmer rovnake aj farebne aj stavbou tela, tak teda pridam aj tretiu sadu len uz nechcem riskovat a chcem aby to bolo ok.
prosim vyjadrite sa ktore sa vam pacia- ZMESTI SA ICH 6, popripade ine motivy.
velka vdaka 🙂 tento tyzden by som to chcela mat vsetko potlacene nech sa mozem do toho pustit 🙂
@futasova ahoj, ja som si zrovna minuly tyzden objednala tuto laminovacku:
http://www.interstore.sk/produkt/OLYMPIA-4in1-S...
je k tomu aj rezacka a zaoblovac rohov a dnes mi prisla sms, ze je uz na predajni
plus som si k nej rovno objednala aj laminovacie folie (125 micron) - 100 ks za nejakych 9 EUR a mam vystarane na dlho (dufam)
@zuzkalika je pravda ze v prvej sade je 5zvieratiek zo 6 oranzovej farby...z tohto pohladu je tvoj dalsi navrh lepsi, a je mi jedno ci vyberies prvu alebo druhu A4 🙂 a ked uz ich mas vytlacene, posli to vsetko, nevyhadzuj - to by bola urcite skoda ... 🙂
@zuzkalika nemo, sova, zaba, konik, pes , macka🙂
@pupik111 to si kupila za super cenu🙂)) aj s rezackou, wow
@cicamica1980 dakujem, uvidim aka bude, uz sa neviem dockat. Neposles mi nejake tipy do IP, co by som mohla laminovat? Mam uz nieco stiahnute, ale by ma potesilo, keby mi poradis, co aj Vasu malu bavi. Dik 😎
@pupik111 takze robila/opravovala som jej obrazok s vkladanim vrchnakov - mam ten obrazok vo fotoblogu, to je asi jej top zabavka. potom mam vytlacene vselijake karticky - realne zvieracie, kvety, dopravne prostriedky -
kukni sem, tu ej toho strasne vela
https://drive.google.com/folderview?id=0B06R2lcEnu1jZk16dWUyblJaQ0E&usp=sharing
este mam taku tvar a priradujeme oci, usta, nos
potom taku rozpravku o repe -
http://sarinka-svet-za-zrcadlem-autismus.blogspot.sk/2011/02/pohadka-o-repe.html
to ma strasne rada
a potom este vselijake aktivity na priuradovanie farieb, ale to ju este nezaujima mam taky pocit - iba rozhadzuje.
@pupik111 napisala som to sem, nech aj ostatne maminky mozu kuknut...
@cicamica1980 vdaka, vsetko si to poprezeram poriadne. A cim to prichytavas? Tou magnetickou paskou? Ci samolepiaci suchy zips? (Myslim napr. tu tvar)
@zuzkalika za mna:slon, kravicka, vcielka, velryba, krab sova 🙂 ak sa to da takto skombinovat
ale potesime sa samozrejme hociktorym zvieratkam 🙂
@ pupik111, @jelen & @cicamica1980 Dakujem vam kocky za info aj ochotu, asi nakoniec si tu laminovacku kupim aj ja, ved este budem dost laminovat 🙂
Inak k hrubke laminovania 80 a 100 mikronovymi, raz som dala zalaminovat v Sefte a tie zalaminovane karticky su dost makke, syncek ich krci jedna radost ☹ asi pouzili 80ku a potom som dala zalaminovat v FaxCopy a tie karticku su o dost tvrdsie, tie syncek uz tak lahko neohne, tak asi pouzili 100 alebo 125ku, ja kupim minimalne 100 mikronove, aby to bolo pevnejsie 🙂
@futasova ja mam 100ky, ale dcera ich aj tak zlomi. neviem, ci by 125 pomohli. ked miniem 100, kupm na skusku urcite 125ky. ale musim aj povedat, ze teraz sa ich uz ani ak moc nesnazi lamat, ako ked bola mensia🙂
@cicamica1980 oki, tak ja skusim kupit 125ky 🙂
maminky, nejde niekto objednavat zo stoklasa-sk.sk?
by som sa rada pridala k objednavke, potrebovala by som 1 sacok takychto bombuliek farebnych 1,5 cm
http://www.stoklasa-sk.sk/bambulka-15-mm-x134517
stoji to 1 eur, tusim postovne je 3,90
som totizto bola dnes s dcerkou na monte dielnickach a zacinaju ju zaujimat farby. normalne par bombuliek ulozila. resp. nemate niektora doma na sklade? stacilo by mi z kazdej farby 1 ks
resp. nemate tip, kde sa to da kupit z nejakeho slovenskeho eshopu za lacnejsie postovne?
vdaka

@edulkobaby ja som z race a mam laminovacku. Ak chces, mozeme sa dohodnut. Bud mozes prist ku nam, alebo ti ju poziciam na nejaky vikend. Napis mi do IP