icon

Výmenné aktivitky pre 3 - 5 ročné detičky

mima1311
14. aug 2014

Ahojte , pozyvam tu maminky , ktore by chceli pre svoje deticky vyrobit aktivitky na vzajomnu vymenu ..
Verim ze vytvorime super skupinku , ktorej vysledkom budu aktivitky pre nase deticky , ktore im vyplnia volny cas a budu rozvijat ich zrucnosti a vedomosti 🙂

mimca20
1. okt 2014

@lyrrya mne sa tato aktivita viac paci, kedze podobne tej mojej co som dala s vrchnakmi tu su. A este som to nezacala, max. som zhanala vrchnaky. Ale tie viem este vyucit na kadeco. Takze si ratam 🙂 si tretia ktorej sa ta moja rychla zmena aktivity paci. Takze este 4 baby sa vyjadria 🙂

mimca20
1. okt 2014

@zisu Super, z Ikey mi veci vie doniest kamaratkin brat, nevies mi prosim ta hodil link na tie farebne koralky?? Lebo ak nieco z Ikey chcem, tak stale kamoske poslem link aby to poslala bratovi a on kupi. Tie farebne koralky mozu byt zaujimave diikk

mimca20
1. okt 2014

@vampgirl Ok tak sme 5baby, ktore sme za tuto moju novu rychlozmenu. Ja si myslim, ze nie je co riesit - spravim to a hotovko 🙂 🙂 🙂 🙂, verim ze tie zvysne 3 baby nebudu mat nejake vyhrady. Zajtra si to aspon vytlacim, omrknem karton v dome resp. skoknem do nejakeho obchodaku a zozeniem. A "startujem" na tvorbu

zisu
1. okt 2014

a tie farebne koralky som videla aj vo flasi s tekutym mydlom🙂

zisu
1. okt 2014

@mimca20 viem🙂

http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/5012...
http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/7012...

BTW: moju malu to nejako nechytilo, ked sme kupili, skusim neskor...ale ja som sa vyhrala😀

avalsorim
1. okt 2014

@mimca20 tak ako chceš resp. ako sa baby dohodnú. či chcú tie vrchnáky alebo nie

vampgirl
1. okt 2014

@avalsorim mensie? Aky rozmer, nie ten co pisali - 11x15mm? Som zvedava, ake pridu mne a ci budu rovnako velke, ale mali by, ked osm pouzila rovnaky link ako ty, nie?

avalsorim
1. okt 2014

@mimca20 waw to by si si zvládla? síce u nás by to ešte trošku postálo, ale ak to urobíš tak beriem 🙂

avalsorim
1. okt 2014

@mima1311 1x1,5 cm. nevadí, budú si aspoň cvičiť pinzetový úchop 🙂

avalsorim
1. okt 2014

@zisu ak sa ti chce s tým babrať, že mne urobíš extra 🙂 ale ak sa ti nechce tak to nechaj tak.

avalsorim
1. okt 2014

@zisu no vidíš to bolo asi tým časom, že som ti ho sem nehodila :(
http://pngimg.com/img/

avalsorim
1. okt 2014

@vampgirl no sú také ako písali, ale ja som si ich predstavovala väčšie 🙂 ja vôbec nemám odhad vo veľkosti :(

mima1311
autor
1. okt 2014

@mimca20 ja mam jednu aktivitku ze vo flasi je ryza a dnu nahadzane obrazky , ktore su aj na kartickach a dieta ich musi trasenim a otacanim flase najst 🙂

mima1311
autor
1. okt 2014

@avalsorim ved to niesu zas tak extra male 😉

zisu
1. okt 2014

@avalsorim na kolko koralok chces tu predlohu?

a obrazky pohladam, supnem sem a baby si budu moct vybrat

zisu
1. okt 2014

@avalsorim dakujem

avalsorim
1. okt 2014

@zisu to radšej ty vyber lebo potom sa nebudeme vedieť zhodnúť 🙂

avalsorim
1. okt 2014

@zisu koľko koráliek? neviem tak aby sa v pohode zmesitli všetky do tých priradovaní (malé väčšie najväčšie) alebo tie urob väčšie a bude to super. či sa to tam potom nezmesí? ozaj a budú tam dve veľkosti papierov? aj A4 aj A5?

vampgirl
1. okt 2014
vampgirl
1. okt 2014

Kocky tu je prototyp mojej kostry 🙂 obrazok je velkost A5, samotna kostra ma cca 40 cm. je to podlepene magnetickou foliou. Rohy su trosku kostrbate lebo to strihanie tej folie nejde tak lhko ako papier... Este to chcem prelakovat (lakom na vlasy) aby sa to moc rychlo neosuchalo ked s tym budu deti manipulovat.

zisu
1. okt 2014

@avalsorim myslela som vybrat medzi tymi s pozadim a bez, prave prechadzam obrazky na tom linku od teba

zisu
1. okt 2014

@avalsorim preco A4 aj A5? na priradovani koralok mam len A4...

ak si pozries fotky, co som davala skusajuc, ci sa tam zmestia koralky, tych strednych je velmi vela, to by muselo byt koliesko vacsie ako to pre VELKE...dtto su hviezdy a kolieska a stvorce (pri tvaroch)

A5 bude na geo tvaroch

avalsorim
1. okt 2014

@zisu jáj jasné, nepochopila som to 🙂

avalsorim
1. okt 2014

@zisu dobre tak to som rada, že búdú rovnaké veľkosti v jednotlivých aktivitách. nechaj tak my sa s tým nejak doma vysporiadame 🙂 nerob si s nami starosti

vampgirl
2. okt 2014

Baby mimo temu... Rozbieha sa vymena lapbookov pre deti cca 2-5r, nepridate sa niekto? Su to take tie "zaciatocnicke" temy rocne obdobia a zvierata, tak ak ste uz v takej vymene boli, nie je to pre vas aktualne, ale niektoru to mozno oslovi 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/lapbooky-2-5-rokov-2/

luciah1
2. okt 2014

@mimca20 súhlasim so zmenou

luciah1
2. okt 2014

@luciah1 ahoj kočeny🙂 chcem vaše pripomienky ohľadne ABC - či tam chcete aj dvojhlasky a hlasku ä

vampgirl
2. okt 2014

@luciah1 ja by som to nekomplikovala s dvojhlaskami, to ä neviem, asi nemusi byt.

zisu
2. okt 2014

@avalsorim jedine tak, ze si na tieto aktivity vyhradis cast koralok...neviem, ci bude dieta bavit, ukladat vsetky koralky...tu predlohu na vsetky koralky budem tlaci az ked pridu koralky....dovtedy si kludne rozmysli, kolko tam toho chces mat...mam urobene na vsetky, popis vid niekde vyssie, nie je problem co to vymazat...

zisu
2. okt 2014

@luciah1 ja by som chcela, aj ä, aj dvojhlasky, ak Ta to nezatazi....