Výmenné aktivitky pre 3 - 5 ročné detičky
Ahojte , pozyvam tu maminky , ktore by chceli pre svoje deticky vyrobit aktivitky na vzajomnu vymenu ..
Verim ze vytvorime super skupinku , ktorej vysledkom budu aktivitky pre nase deticky , ktore im vyplnia volny cas a budu rozvijat ich zrucnosti a vedomosti 🙂
@mima1311 @vampgirl @luciah1 @mimca20 @avalsorim @lyrrya @pastelka13
rodi sa 2. aktivita:
bude 9 tvarov: stvorec, kosostvorec, trojuholnik, obdlznik, kruh, oval, srdce, polmesiac, hviezda...
tvar, ktory je plnou ciarou sluzi ako predloha na modelovanie...na druhej strane listu (zalaminovana A5) bude ten isty tvar prerusovanou ciarou, dieta si moze obkreslovat, prip vyfarbit...
@mima1311 @vampgirl @luciah1 @mimca20 @avalsorim @lyrrya @pastelka13
ako bonus 🙂 budu obrazky predmetov (3 pre kazdy tvar) a dieta bude priradovat...
obrazky budu zalaminovane, akurat mam dilemu, ci dat popis obrazky na druhu stranu, alebo to nechat spolu...obrazky su naskenovane z knihy a "vystrihavane", preto pozadie nie je celistve...dufam, ze to nevadi 🙂
Baby prišli lienky 🙂 Len sú menšie ako som chcela :(
@zisu @mima1311 @vampgirl @luciah1 @avalsorim @lyrrya @pastelka13 Baby, ja len moj pocit. Tie lienky to je to iste ako mam ja tu druhu aktivitu s tymi vrchnakmi: Pocitanie od 1-10. Len tu priradujete lienky a u mna vrchnaky. Nemam vymysliet nejaku inu aktivitu?? Aby ste nemali rovnake dve??? Ci to je len moj postreh, pocit?
Nie je mi problem presedlat na vyrobu inej aktivity, kedze do tejto som sa este nepustila - finisujem s prvou.
Resp. ak mate nejaku aktivitu, ktora by vas zaujala a viem to spravit, tak sup s nou - mrknem a spravim.
mne to tiez nevadi 🙂
@zisu @mima1311 @vampgirl @luciah1 @avalsorim @lyrrya @pastelka13 Baby, ja dumem dumem dnes mam pocit. Tak taketo pocitanie mna zaujalo (mozno ze to uz mate niektora doma ci??) - predlohy cisiel by som dala zalaminovat a "zakladnu s palickami" to by som spravila z tvrdeho kartonu. Co vy nato??? http://www.mrprintables.com/digital-number-puzz...
@mima1311 Mne to buchlo po pravde do oci. Ak vam to nebudem robit, Lukaskovi istotneee toto vyrobim. Je to ucenie pocitania, ale trochu inou formou - takou fajn. Aj sa uci cislice, aj si cibruje mozocek na spravne vkladanie. Resp. Ked som tam spravne zbadala - tak premyslam, ze vytlacim nie tie makety ciernych cisiel, ale cisto biele makety a kazde cislo vyfarbim inou farbou. Tym padom kazde cislo bude mat svoju farbu (svoje farebne palicky na vkladanie)
@mima1311 A mozem otazku mimo tejto skupiny?? Mensiemu som vymyslela "co dom da" a vlozila som to do 0,5flase (zvukova - hrasok, fazulku, lieskove oriesky), videla som volakde ze da sa spravit aj flasa, v ktorej je voda a nieco v nej (ale za sveta si neviem spomenut, co take mozem dat do tej vody, aby maleho zaujalo. Ta druha flasa bude na sledovanie, uputanie pozornosti). Dakujem.

@mimca20 uz nie ale vyssie na tejto stranke je link od avalsorim, kde sa da objednat dalsich 200ks ;)