Výmenné aktivitky pre 3 - 5 ročné detičky
Ahojte , pozyvam tu maminky , ktore by chceli pre svoje deticky vyrobit aktivitky na vzajomnu vymenu ..
Verim ze vytvorime super skupinku , ktorej vysledkom budu aktivitky pre nase deticky , ktore im vyplnia volny cas a budu rozvijat ich zrucnosti a vedomosti 🙂
@zisu Ked som zbadala tu dozu s tymi koralkami tak som si spomenula hned na nasu jednu klientku v robote (hluchoslepa dospela baba) ta ich mala a neustale s nimi za nami prisla aj s miskami a spolocne sme niekedy hodiny hodiny ich triedili 🙂 🙂 podla farieb. Ak nejaku stratila, ona si to pametala resp. sa jej nechtiac rozsypali to bolo katastrofa...
kocky ako ? dari sa ... ja sa len chystam zacat - neviem co skor a nemozem sa k tomu dostat .... tak snad dnes vecer aspon nieco ...
@mima1311 No prvu aktivitu mi dnes doniesla zalaminovanu kamaratka (ale nie celu, len 5x ak to len tie 6farby tusim. Som rada, ze aspon takto som si spomohla. Zvysok dotlacim cez vikend u svokry a buduci tyzden dam zalaminovat zvysok), kedze odisla mi tlaciaren tesne pred vikendom, takze fasaaa. Dali sme ju dnes reklamovat a ze maju 30dni na to - ta uvidime. A zajtra rano mam cestu do Lidla, tak chcem ich poprosit, ci nebudu mat tvrdsi karton (odhadujem od bananov asi) na tu druhu aktivitu. Takze veselooo, ale verime verime, ze stihame. Datum "odoslania" aktivity je presne kedy???
ahojte maminky. prosím Vás mate ešte voľné miestečko pre mňa???? rada by som sa zapojila som nová.ďakujem za info Majka
@majuska0407 už sme uzavreli skupinu :( už sa vytvárajú aktivity :( možno nabudúce
Baby kde kupujete tie sáčky na aktivity, aby sa dali zatvoriť? ja ich neviem zohnať :( potrebujem veľkosť A4 a A5 a u nás majú len po 100ks :(
Inak baby, aliexpress stranku som objavila nie tak davno. Prisla som na to, ze sa tam daju objednat aj veci na tvorenie (napr. ako ste vy objednali tie lienky) a co take ste uz ine objednali a oplatilo sa?? Nech si spravim aspon obraz 🙂 🙂
@avalsorim ja som nasla cca pred dvomi tyzdnami v LIDL uplne necakane, tusim ich je tam 50? tak mam zasobu na take 2-3 vymeny 🙂
@mimca20 ja som tiez len s tymi lienkami prvykrat riskla aliexpres, a potom som tam objednala gombiky a este take filcove snehove vlocky, ale zatial nic neprislo tak cakaaaam 🙂
@avalsorim ahoj,ja by som mala zaujem, dakujem
baby co sa aktivit tyka, ja dnes zajtra chystam, len musim pockat, kym muz bude v praci - doma mi funguje len skener, tak asi tak nejak,ale to je detail. pom pomy mam objednane,zaplatene, ale este nedosli. dufam, ze do piatku budu uz u mna.
a datumovo sme ako? buduci tyzden??? 😎

@zisu tak chcem radšej menej, aby ju to nepretsalo baviť v polke ukladania 🙂