icon

Výmenné aktivitky pre 3 - 5 ročné detičky

mima1311
14. aug 2014

Ahojte , pozyvam tu maminky , ktore by chceli pre svoje deticky vyrobit aktivitky na vzajomnu vymenu ..
Verim ze vytvorime super skupinku , ktorej vysledkom budu aktivitky pre nase deticky , ktore im vyplnia volny cas a budu rozvijat ich zrucnosti a vedomosti 🙂

avalsorim
24. okt 2014

@mima1311 aha tak to som nečítala :( prepáč :( tak mi prosím pošli nech to pošlem čo najskôr

mima1311
autor
24. okt 2014

@avalsorim napis mi ty IP --- ja si to oznacujem - az vas mam na jednej stranke - je to pre mna jednoduchsie ako hladat jednu medzi prijatymi a druhu medzi odoslanymi IP 😉 😉

zisu
24. okt 2014

@nikus5 dakujem🙂
Koralky som objednavala tu:

http://kreativnyzivot.sk/moosgummi/276-penove-k...

Aktivitku navyse nemam, ale vyrobim Ti...a ta tvoja sa mi paci, vdaka za ponuknutie...🙂 Koralky si zozenies sama? Chces aj druhu aktivitu?( geometricke tvary)

nikus5
24. okt 2014

@zisu Jéj, vďaka, pozriem aj tú druhú...a dám vedieť...navyše korálky asi nemáš, či hej? 🙂

zisu
24. okt 2014

@nikus5 bohuzial nie, nemam uz koralky

luciah1
25. okt 2014

Ahoj kočeny 🙂 Zložil ma nejaký vírus až dnes som vstala z postele. Ospravdlňujem sa, že som nestihla poslať balíček.V pondelok posielam. Poprosím aj adresu kde to poslať. dik pa

vampgirl
25. okt 2014

Kocky ja nemam stale tie extra lienky :( inak aktivity su pripravene na poslanie... Snad tento tyzden dorazia.

@mima1311
@zisu
@lyrrya
Lienky su teda pre vas po 50ks, suhlas?

mima1311
autor
25. okt 2014

@luciah1 napis mi IP

mima1311
autor
25. okt 2014

@vampgirl ano suhlasi - verim ze ,,doletia ,, 🙂

lyrrya
25. okt 2014

baby aj ja sa chystam v pondelok posielat, uz idem pisat
@mima1311 o adresu 😉
ja mam doma choreho aj drobca,aj seba, ale dako to uz dokopem 🙂 v pondelok sa chystame este k Dr, tak cestou chcem kupit krabicu na poste a poobede, ked to zbalim,to pojdem poslat. lebo viete,ake je to s detmi na poste 😀

lyrrya
25. okt 2014

baby, ja uz to mam viac menej nachystane,len zabalit do krabice. pompomy som pobalila tak,ze som sa snazila, aby ste mali aspon jednu farbu 10ks (je ich 30spolu), kedze sa mi nepodarilo kupit podla farieb,ale len v baliku mix farieb. su k tomu 3stromy a karticky s cislami(z rubovej strany som nakreslila miesto cisel bodky)
sudoku je 10 karticiek plus 10 rieseni a 4x4zetony 🙂
verim, ze sa bude pacit
@mima1311
@vampgirl
@luciah1
@zisu
@avalsorim

zisu
26. okt 2014

@vampgirl ano, neboj, dorazia...musia...ja s nimi ratam 🙂 , peniazky mas pribalene v aktivite...

zisu
26. okt 2014

@lyrrya nestresuj sa...a ja som dietatu zlikvidovala krabicu, co som jej z plienkovej robila na hracky🙂 a stihla som to len vdaka tomu, ze je chora a spava viac ako normalne...

lyrrya
26. okt 2014

@zisu 😀 tak moj obvykle nespava vobec, teraz zaspi,ale tak, ze ked vstaneme o siedmej, mozno o stvrtej odpadne 😖 plienky nemame, tak krabicu od plienok nemam, kupim si na poste a zabalim do tej.
moje dieta je az prilis akcne. ale nastastie fungujeme tak,ze ked striham ja, striha si aj on. a ked laminujem, tak moze ukladat folie. teraz ho bavia lapbooky z poslednej vymeny

zisu
26. okt 2014

@lyrrya my uz tiez nemame plienky, len ja som skrecok a skatula sa zide..🙂 kolko my maly? mas niekde foto lapbookov?

lyrrya
26. okt 2014

@zisu
ma 2,5r 🙂 lapbooky mam odfotene,ale v druhom PC, potom ta oznacim, ked sa nan dostanem, tak my mame v skatuli od plienok lego,ale ta je uz taka znicena 😀 inak mi manzel vsetko frisko uprace,tak skreckovanie nehrozi

zisu
26. okt 2014

@lyrrya no, to mame asi manzelov z rovnakeho klonu 😀

lyrrya
27. okt 2014

@mima1311 ahoj, poslem zajtra rano, teraz som dosla od doktorov 🙄 som uplne ko, maly mi spi. muza mam u obvodnej,tak sa mi neda...
poznas to,ako na potvoru. isla som s malym k obvodnej. a ze idem kuk kamosku do nemocnice. a hadaj,koho som tam nasla na chirurgii- no ano, manzelika. a kedze auto som mala dnes ja, som ho povozila, vybavili sme a fakt az teraz sa dostali domov.

mima1311
autor
27. okt 2014

@lyrrya ja som zrovna teraz prisla , idem sa tu najest pri PC - od rana so synom v nemocnici ☹

mimca20
27. okt 2014

@mima1311 Som u nasich, pocuvaj - to laminovanie moje nula bodov tu ziadna firma ani nic podobne, kto by mi to spravil. A pritom okresne mesto - minimesto. Tak to musim nechat na koniec tohto tyzdna ked pridem domov s chlapcami. Sakriiisss.

mima1311
autor
27. okt 2014

@mimca20 nevadi - cakame aj tak lienky 🙂

mimca20
27. okt 2014

@mima1311 A mozem sa poradit??? Zacala som vystrihavat z kartonu tie vnutorne casti (mam uz 40ks) len za toho pana netusim kolko ich mam mat celkovo. Lebo ako som citala navod tak tam je ze 3farby 7ks. Cize 21 pre jednu??? A tym padom mi vychadza ze 21x8( 166ks spolu) mamicky to je nejakoooo moccc ci??? Premyslam premyslam nech sa nezmocem to toho moc

mima1311
autor
27. okt 2014

@mimca20 a preco 3 farby ? necitala som to len kukla , netreba len 2 farebnu a bielu ? a bielych asi netreba 7 , ked tam bude 1 notka tak icg staci 5 , ci ?

mima1311
autor
27. okt 2014

@mimca20 inac moj retazec ked som robila v minulej vymene .- nas bolo 15 a po 30 poharov - tak som ich mala 450 vytlacit , vystrihnut , nalepit , popisat a oznackovat lepkou ... ti poviem ze som nadavala ako tur 😀 😀 😀 este ze nas je len 8 a robim ich len 7 - ja ju uz mam 😀

vampgirl
27. okt 2014

@mimca20 Staci podla mna jedna nejaka pekna jasna farba plus biela, nie tri farby... Oni pisu v tom navode, ze urobili styri tie tabule aby si mohli skladat aj datumy, ale nam kazdej staci jedna tabula 😉 a tych malych kuskov staci 7 zafarbenych z jednej farby na farebno a z druhej strany na bielo, a bude sa dat vyskladat z toho hocico, nie? Alebo ak by sa ti chcelo, tak urob pre kazdu 10 (z jednej strany farebne, z druhej biele) aby sme mali rezervu ked sa jeden-dva kusky stratia...
Inak tato aktivita vyzera fakt super, sa na nu tesiim 🙂
@mima1311

vampgirl
27. okt 2014

@mimca20 Aha ale pisali, ze kazdy ten maly kusok tvoria vlastne tri zlepene kusky, aby s tym deti lahko manipulovali takze mas pravdu, bolo by treba vystrihnut 3x7ks pre jednu, a potom polepit vzdy 3 spolu a natriet vrch jednou farbou, spodok bielou :-/

mimca20
27. okt 2014

@vampgirl
@mima1311 dik baby, lebo ja s anglictinou Kamoska nie som 🙂, aspon ste mi to ozrejmili. A presne mam hrubu karton à zlepujem 2ks spolu n'a dobre uchopenie detom do ruk.

mima1311
autor
27. okt 2014

@mimca20 no tak bude stacit x2 🙂

mimca20
27. okt 2014

@vampgirl jeej pomohla si mi. Tazke kazda z vás bude mat 10ks (zlepujem 2ks do jedneho. Lebo mam hrubu karton à 3ks zlepovat to by bolo az take neforemne, nepekne) à kazda budete mat inu farbu. Este dotaz ak mozem, tu tabulu materialovo tiez hruby karton à n'a to tensi aby som lahsie don vyrezala otvory. Co hovoris???