Výmenné aktivitky pre 3 - 5 ročné detičky
Ahojte , pozyvam tu maminky , ktore by chceli pre svoje deticky vyrobit aktivitky na vzajomnu vymenu ..
Verim ze vytvorime super skupinku , ktorej vysledkom budu aktivitky pre nase deticky , ktore im vyplnia volny cas a budu rozvijat ich zrucnosti a vedomosti 🙂
@nikus5 dakujem🙂
Koralky som objednavala tu:
http://kreativnyzivot.sk/moosgummi/276-penove-k...
Aktivitku navyse nemam, ale vyrobim Ti...a ta tvoja sa mi paci, vdaka za ponuknutie...🙂 Koralky si zozenies sama? Chces aj druhu aktivitu?( geometricke tvary)
Ahoj kočeny 🙂 Zložil ma nejaký vírus až dnes som vstala z postele. Ospravdlňujem sa, že som nestihla poslať balíček.V pondelok posielam. Poprosím aj adresu kde to poslať. dik pa
baby aj ja sa chystam v pondelok posielat, uz idem pisat
@mima1311 o adresu 😉
ja mam doma choreho aj drobca,aj seba, ale dako to uz dokopem 🙂 v pondelok sa chystame este k Dr, tak cestou chcem kupit krabicu na poste a poobede, ked to zbalim,to pojdem poslat. lebo viete,ake je to s detmi na poste 😀
baby, ja uz to mam viac menej nachystane,len zabalit do krabice. pompomy som pobalila tak,ze som sa snazila, aby ste mali aspon jednu farbu 10ks (je ich 30spolu), kedze sa mi nepodarilo kupit podla farieb,ale len v baliku mix farieb. su k tomu 3stromy a karticky s cislami(z rubovej strany som nakreslila miesto cisel bodky)
sudoku je 10 karticiek plus 10 rieseni a 4x4zetony 🙂
verim, ze sa bude pacit
@mima1311
@vampgirl
@luciah1
@zisu
@avalsorim
@zisu 😀 tak moj obvykle nespava vobec, teraz zaspi,ale tak, ze ked vstaneme o siedmej, mozno o stvrtej odpadne 😖 plienky nemame, tak krabicu od plienok nemam, kupim si na poste a zabalim do tej.
moje dieta je az prilis akcne. ale nastastie fungujeme tak,ze ked striham ja, striha si aj on. a ked laminujem, tak moze ukladat folie. teraz ho bavia lapbooky z poslednej vymeny
@mima1311 ahoj, poslem zajtra rano, teraz som dosla od doktorov 🙄 som uplne ko, maly mi spi. muza mam u obvodnej,tak sa mi neda...
poznas to,ako na potvoru. isla som s malym k obvodnej. a ze idem kuk kamosku do nemocnice. a hadaj,koho som tam nasla na chirurgii- no ano, manzelika. a kedze auto som mala dnes ja, som ho povozila, vybavili sme a fakt az teraz sa dostali domov.
@mima1311 A mozem sa poradit??? Zacala som vystrihavat z kartonu tie vnutorne casti (mam uz 40ks) len za toho pana netusim kolko ich mam mat celkovo. Lebo ako som citala navod tak tam je ze 3farby 7ks. Cize 21 pre jednu??? A tym padom mi vychadza ze 21x8( 166ks spolu) mamicky to je nejakoooo moccc ci??? Premyslam premyslam nech sa nezmocem to toho moc
@mima1311 http://www.mrprintables.com/digital-number-puzz... tu je ta moja aktivita
@mimca20 Staci podla mna jedna nejaka pekna jasna farba plus biela, nie tri farby... Oni pisu v tom navode, ze urobili styri tie tabule aby si mohli skladat aj datumy, ale nam kazdej staci jedna tabula 😉 a tych malych kuskov staci 7 zafarbenych z jednej farby na farebno a z druhej strany na bielo, a bude sa dat vyskladat z toho hocico, nie? Alebo ak by sa ti chcelo, tak urob pre kazdu 10 (z jednej strany farebne, z druhej biele) aby sme mali rezervu ked sa jeden-dva kusky stratia...
Inak tato aktivita vyzera fakt super, sa na nu tesiim 🙂
@mima1311
@vampgirl jeej pomohla si mi. Tazke kazda z vás bude mat 10ks (zlepujem 2ks do jedneho. Lebo mam hrubu karton à 3ks zlepovat to by bolo az take neforemne, nepekne) à kazda budete mat inu farbu. Este dotaz ak mozem, tu tabulu materialovo tiez hruby karton à n'a to tensi aby som lahsie don vyrezala otvory. Co hovoris???

@mima1311 aha tak to som nečítala :( prepáč :( tak mi prosím pošli nech to pošlem čo najskôr