icon

Výmenné aktivitky pre 3 - 5 ročné detičky

mima1311
14. aug 2014

Ahojte , pozyvam tu maminky , ktore by chceli pre svoje deticky vyrobit aktivitky na vzajomnu vymenu ..
Verim ze vytvorime super skupinku , ktorej vysledkom budu aktivitky pre nase deticky , ktore im vyplnia volny cas a budu rozvijat ich zrucnosti a vedomosti 🙂

lyrrya
27. okt 2014

@mima1311 fu, dufam, ze nic vazne a ze rychlo vyzdravie. moj si zlomil ruku - tak cca mesiac bude doma a potom uvidim...

mima1311
autor
27. okt 2014

@lyrrya no moj uz po dvoch ant . a stale ho dusi - mal zapalene priedusky , tak nas hnala na rtg , vraj zapal pluc a tretie ant . ale rtg vysiel OK ... nastastie .... tak uvidim ci mu to prejde po dalsich liekoch ....
No tak tiez mas veselo ....

lyrrya
27. okt 2014

@mima1311 veru,clovek sa nenudi 😀 esteze som to stihla dokoncit prv,ako mi ostali obaja chlapi doma

mima1311
autor
27. okt 2014

Takze dnes dorazili prve 2 balicky od @zisu - tebe som pisala adresu ? nemam pri tebe * 😀 a od @pastelka13 ..... vsetko prislo v poriadku , cele , krasne zabalene a MATE SA VSETCI NA CO TESIT 🙂 ... dakujem za preciznost 😉

zisu
27. okt 2014

@mima1311 Slovenska posta ma milo prekvapila🙂 Dufam, ze sa to bude vsetkym pacit...🙂

a ano, mne si prezradila adresu 😉

mima1311
autor
27. okt 2014

@zisu asi som mala okno 😀 😀 😀

zisu
27. okt 2014

@mima1311 neva🙂 a este raz dakujem, ze to nabalis do sackov...to moje zabalenie je trosku provizorne ☹

mima1311
autor
27. okt 2014

@zisu ale coby - dali ste si zalezat 🙂

nikus5
27. okt 2014

@zisu nevadí, ja zas nemám navyše štipce, tak ak by to nevadilo, poslala by som Ti len kartičky /dám ich spraviť viac, lebo u nás do výmeny robím 6, keďže to robím komplet so štipcami/, môže byť?

nikus5
27. okt 2014

@zisu a ešte som zabudla, áno, rada by som aj geometrické tvary 🙂

zisu
27. okt 2014

@nikus5 OK, takze ja poslem predlohy bez koralok a geometricke tvary + obrazky k nim...len este dokupim folie, takze to nejaky den potrva🙂
stipce si kupim, to neva, len mi prosim odfot tvoju aktivitku...a ake slova tam mas? Pismena na stipce si pisala (a cim) ci lepila vytlacene? treba stipce zalakovat a pod... BTW: Posielam adresu v IP...

nikus5
27. okt 2014

@zisu v pohode, veď to nesúri, ja tiež tú svoju ešte len dorábam /termín máme bud.týždeň/- mám tam slová dom, strom, kvet, pes,lopta, auto /viac-menej si maminy vybrali/, doplnila by som Ti to napr. o vlak, loď,slnko, mesiac,hviezda, kôň, krava../ak chceš iné, napíš - ja idem tieto dorábať pre mojich chlapcov/...na štipce idem písať takou permanent fixou na cd/dvd - má byť vodeodolná a svetlostála, tak lakovať netreba 🙂

zisu
27. okt 2014

@nikus5 tie slova, co uvadzas su ok, mozno - ak Ta to nezatazi - este baba, balon...necham to na Teba..🙂 a uz sa tesim🙂

vampgirl
27. okt 2014

@mimca20 Podla mna dobre 🙂 musis byt sikovna, ja by som si na takuto aktivitu netrufla 😎

mimca20
27. okt 2014

@vampgir ani nie sikovna,uvidim aky bude vysledok. Len ma zlosti, ze som tu aktivitu nenasla uplne n'a zaciatku. Teraz ma tlaci cas

lyrrya
28. okt 2014

@mima1311 balik na poste 🙂 tak sa nezlakni,dojde ako doporuceny list 2triedy. vyslo tak lacnejsie postovne 😉

zisu
28. okt 2014

@nikus5 este mi napadlo : kolko stipcov budem potrebovat? robis pismena len po jednom? lebo v slove baba potrebujem 2* b

zisu
28. okt 2014

@lyrrya som nevedela, ze aj balik sa da poslat ako list..🙂

nikus5
28. okt 2014

@zisu robím len po jednom, takže na tých prvých 6 kartičiek potrebuješ 24 štipcov - tie zvyšné pozriem presne , ktoré slová som dala /už som dala dnes tlačiť niektoré obrázky, prídu večer a už si presne nepamätám/, baba myslíš ako bábika/bába?

lyrrya
28. okt 2014

@zisu ak je do 2kg a rozmerovo nie moc velky, tak to ide 🙂 ale niekedy vyjde uz lacnejsie balik ako list. tetula mi to preratavala na poste. moj balik nemal ani kilo a krabicu som kupovala na poste tu ich-stala okolo 80centov

mima1311
autor
28. okt 2014

@zisu ano da , pokial ma menej ako 2 kila a najvacsia jeho strana nesmie byt vacsia ako 60 cm a ked spocitas vsetky 3 strany - nesmie presiahnut 90 cm ... mozes poslat aj krabicu ako list 😉

zisu
28. okt 2014

@mima1311 dakujem za info🙂

zisu
28. okt 2014

@lyrrya dakujem za info🙂

zisu
28. okt 2014

@nikus5 ano, bába, bábika

vampgirl
29. okt 2014

@zisu
@mima1311
@lyrrya
@mimca20

Baby uz sa caka iba na mna? Lebo lienky stale este letia z Ciny 😉

zisu
29. okt 2014

@vampgirl tak to je dialka, daj im este 2 dni🙂

mima1311
autor
29. okt 2014

@vampgirl nie , mam len 2 balicky - klud 🙂

lyrrya
30. okt 2014

@vampgirl moj je asi na ceste niekde na svk 😀

vampgirl
30. okt 2014

Babyyyyyyy lienky su tuuuu 🙂 zajtra posielam balik 🙂

mimca20
30. okt 2014

@vampgirl klideeek caka sa aj na mna, ako to ja sledujem- sfinisujem tu druhu aktivitu ciselnu cez vikend a v pondelok letiii balik k Mimke