Výmenné aktivitky pre 3 - 5 ročné detičky
Ahojte , pozyvam tu maminky , ktore by chceli pre svoje deticky vyrobit aktivitky na vzajomnu vymenu ..
Verim ze vytvorime super skupinku , ktorej vysledkom budu aktivitky pre nase deticky , ktore im vyplnia volny cas a budu rozvijat ich zrucnosti a vedomosti 🙂
@mima1311 zdroj: http://lalymom.com/2014/07/fine-motor-activitie... (neviem najst tu fotku, co ma inspirovala).. tak ak mozes taj do albumu tuto fotku, pls...
Ahojte,ja by som sa aj pridala podla toho kedy by bol termin odovzdania, kedy asi bude?? Dakujem
Ahojte, uz mate plno?
@weronnka18 ahoj,este sme neurcili, zatial sme este neni plne obsadeni... kludne sa pridaj/ urcite na vyrobu bude mesiac
ahojte kočky, síce sa ku vám nepridávam, hoci som to mala v pláne ísť s týmto nápadom do výmeny ☹ mala som v pláne laminovanú hru so stikeez šmolkami, možno niečo na spôsob človeče nehnevaj sa, prípadne na spôsob tej hry z lidlového kufríka. Každopádne mám doma tieto figúrky v dostatočnom počte, ak by ste niektorá mala záujem, na cene sa určite dohodneme. 😉
@pastelka13 doplnim do albumu a prosim pridaj tam popis aj kolko toho bude ... 😉
Ahojte baby chcela by som sa k vám pridať ak môžem. Máte už vytvorený album kde sa hlasuje za aktivity? Pre mňa by to bolo lepšie, lebo nie vždy mám čas prezerať všetky príspevky. Ďakujem 🙂
Baby ja mám niekoľko nápadou, tak vyberám zopár @mima1311 pridaj ich prosím ťa do albumu 🙂 Ďakujem.
1. Na veľký obrázok sa pridávajú malé podľa toho čo sa na obrázku nachádza. napr. v izbe je lampa tak dieťa pridá obrázok lampy to tých voľných okienok.
2. Na zviera sa vkladajú rôzne tvary.
3. Obrázky a na nich lienky od 1-10 pridala by som ku nim aj lienky, aby ich deti mohli dávať na nakreslené lienky
4.Povolania - ku obrázku povolania by deti pridali jeden obrázok s čím pracuje napr. kaderníčka a nožnice
Dúfam, že si baby niečo vyberú 🙂
@mima1311 Ahojte baby. Po dlhom rozmýšľaní, som sa rozhodla odstúpiť z výmeny ☹ Nejako sa nám to doma rozbieha, drobec začína byť živší a pýta si moju pozornosť. S dvoma deťmi je veru niekedy dosť veselo - vysoký mangement. S výmenou by som si už naložila na seba moc. Máte v návrhoch super aktivity, tak vás budem priebežne sledovať a som zvedavá, čo vyberiete a vyrobíte. Prajem vám krásne tvorenie.
Ahojte, tak ma napadlo, asi predbieham ....... ak uz budeme vediet vyherne aktivity, nemohli by sme si preposlat napr.mailom zvysne predlohy, navrhy, aby sme si mohli ostatne aktivitky vyrobit aj doma? Samozrejme neda sa to pri vsetkych aktivitach, ale mozno by nam par navrhov v rezerve 🙂 padlo vhod ... 🙂

@mima1311 ahoj, tie fotky, co mam az taky velky ohlas nemali...myslim, ze babam sa pacilaaspon podla popisu tato aktivita