icon

Výmenné aktivitky pre 3 - 5 ročné detičky

mima1311
14. aug 2014

Ahojte , pozyvam tu maminky , ktore by chceli pre svoje deticky vyrobit aktivitky na vzajomnu vymenu ..
Verim ze vytvorime super skupinku , ktorej vysledkom budu aktivitky pre nase deticky , ktore im vyplnia volny cas a budu rozvijat ich zrucnosti a vedomosti 🙂

zisu
26. aug 2014

@mima1311 ahoj, tie fotky, co mam az taky velky ohlas nemali...myslim, ze babam sa pacilaaspon podla popisu tato aktivita

zisu
26. aug 2014

@mima1311 zdroj: http://lalymom.com/2014/07/fine-motor-activitie... (neviem najst tu fotku, co ma inspirovala).. tak ak mozes taj do albumu tuto fotku, pls...

zisu
26. aug 2014

@mima1311 a k tejto aktivite mi chybala fotka:

zisu
26. aug 2014
mima1311
autor
26. aug 2014

@zisu Ok doplnam ako dalsie dve v poradi - ta co bude mat najviac hlasov vyhrava - potom dopis o co ide a kolko toho by bolo ....

zisu
26. aug 2014

@mima1311 na aktivity na fotkach C1 a C3 nikto nereagoval, pacili sa tie, co som pridavala foto pred chvilkou..tak prosim zvaz a mozno vymen foto, ospravedlnujem sa za chaos...🙂

mima1311
autor
26. aug 2014

@zisu C 3 som lajkovala ja .... aj to zmazat ?

weronnka18
26. aug 2014

Ahojte,ja by som sa aj pridala podla toho kedy by bol termin odovzdania, kedy asi bude?? Dakujem

vampgirl
26. aug 2014

Ahojte, uz mate plno?

mima1311
autor
26. aug 2014

@weronnka18 ahoj,este sme neurcili, zatial sme este neni plne obsadeni... kludne sa pridaj/ urcite na vyrobu bude mesiac

mima1311
autor
26. aug 2014

@vampgirl este su volne miesta, radi ta medzi seba prijmeme.

emily_666
26. aug 2014

ahojte kočky, síce sa ku vám nepridávam, hoci som to mala v pláne ísť s týmto nápadom do výmeny ☹ mala som v pláne laminovanú hru so stikeez šmolkami, možno niečo na spôsob človeče nehnevaj sa, prípadne na spôsob tej hry z lidlového kufríka. Každopádne mám doma tieto figúrky v dostatočnom počte, ak by ste niektorá mala záujem, na cene sa určite dohodneme. 😉

vampgirl
26. aug 2014

@mima1311 super diky 🙂 skusim prist s nejakymi navrhmi, zatial ma napadli story cubes... Teda kocky s roznymi obrazkami, dieta si hodi zopar kociek a z obrazkov, ktore mu vyjdu, ma porozpravat nejaky pribeh.

mia551
27. aug 2014

@mima1311 v albume sa moze lajknut vzdy iba jeden navrh od kazdej... ci? vsimla som si napr., ze @lyrrya lajkla dva moje navrhy... co ma samozrejme tesi, ale neviem, ci vysledok bude objektivny 🙂 ako je to...?

lyrrya
27. aug 2014

@mia551 tak toto neviem ani ja 😀 ale mne sa oba pacili tak moc 😉 ak len jeden lajk, tak jeden odstranim 😎
@mima1311

pastelka13
27. aug 2014

Ahojte, pridavam este fotky k aktivite c.3, je to ta spominana praca s plastelinou, deti modeluju k danym obrazkom oci,usta,nos ... alebo k autu volant,kolesa .... k tanieru pribor ... k jablcku cervikov .... atd.

mima1311
autor
27. aug 2014

@mia551
@lyrrya kocky urcite len jeden 🙂 robime jednu aktivitku .... ak by nastala situacia kde bude nerozhodne - tak sa lajky prehodnotia a tie maminy co lajkli na nieco uplne ine budu mat rozhodny hlas ...

mima1311
autor
27. aug 2014

@pastelka13 doplnim do albumu a prosim pridaj tam popis aj kolko toho bude ... 😉

lyrrya
27. aug 2014

@mima1311 ok, idem dat lajk dole 🙂

vampgirl
27. aug 2014

@mima1311 ja navrhujem
1. Story cubes
2. Logicke oostupnosti (foto pozicana)
3. Kostra ludskeho tela, magneticka, na skladanie
Mozes to prosim hodit do albumu? Diky.

mima1311
autor
27. aug 2014

@vampgirl Ok 🙂 prosim potom tam pridaj popis aj s pripadnym poctom coho kolko bude - DAKUJEM 🙂

vampgirl
27. aug 2014

@mima1311 uz to tam je, diky 🙂

avalsorim
28. aug 2014

Ahojte baby chcela by som sa k vám pridať ak môžem. Máte už vytvorený album kde sa hlasuje za aktivity? Pre mňa by to bolo lepšie, lebo nie vždy mám čas prezerať všetky príspevky. Ďakujem 🙂

mima1311
autor
28. aug 2014

@avalsorim ano , este su volne miesta a vidim ze album si uz nasla 😀 😀 😀 pridaj prosim aj ty tu foto aspon 2-3 aktivitiek - prilozim ti ich do albumu a potom pod ne dopis popis aj kolko coho bude ....

avalsorim
28. aug 2014

Baby ja mám niekoľko nápadou, tak vyberám zopár @mima1311 pridaj ich prosím ťa do albumu 🙂 Ďakujem.
1. Na veľký obrázok sa pridávajú malé podľa toho čo sa na obrázku nachádza. napr. v izbe je lampa tak dieťa pridá obrázok lampy to tých voľných okienok.
2. Na zviera sa vkladajú rôzne tvary.
3. Obrázky a na nich lienky od 1-10 pridala by som ku nim aj lienky, aby ich deti mohli dávať na nakreslené lienky
4.Povolania - ku obrázku povolania by deti pridali jeden obrázok s čím pracuje napr. kaderníčka a nožnice

Dúfam, že si baby niečo vyberú 🙂

lucikusik
28. aug 2014

@mima1311 Ahojte baby. Po dlhom rozmýšľaní, som sa rozhodla odstúpiť z výmeny ☹ Nejako sa nám to doma rozbieha, drobec začína byť živší a pýta si moju pozornosť. S dvoma deťmi je veru niekedy dosť veselo - vysoký mangement. S výmenou by som si už naložila na seba moc. Máte v návrhoch super aktivity, tak vás budem priebežne sledovať a som zvedavá, čo vyberiete a vyrobíte. Prajem vám krásne tvorenie.

mima1311
autor
28. aug 2014

@avalsorim uz su tam - pridaj podrobny popis aj s mnozstvom ...

mima1311
autor
28. aug 2014

@lucikusik skoda , ale ty musis vediet kolko zvladnes - nech sa dari 🙂

pastelka13
31. aug 2014

Ahojte, tak ma napadlo, asi predbieham ....... ak uz budeme vediet vyherne aktivity, nemohli by sme si preposlat napr.mailom zvysne predlohy, navrhy, aby sme si mohli ostatne aktivitky vyrobit aj doma? Samozrejme neda sa to pri vsetkych aktivitach, ale mozno by nam par navrhov v rezerve 🙂 padlo vhod ... 🙂

zisu
31. aug 2014

@mima1311 co bolo na C3...?