icon

Výmenné aktivitky pre 3 - 5 ročné detičky

mima1311
14. aug 2014

Ahojte , pozyvam tu maminky , ktore by chceli pre svoje deticky vyrobit aktivitky na vzajomnu vymenu ..
Verim ze vytvorime super skupinku , ktorej vysledkom budu aktivitky pre nase deticky , ktore im vyplnia volny cas a budu rozvijat ich zrucnosti a vedomosti 🙂

vampgirl
28. sep 2014

@mimca20 uz nie ale vyssie na tejto stranke je link od avalsorim, kde sa da objednat dalsich 200ks ;)

zisu
30. sep 2014

@mima1311 @vampgirl @luciah1 @mimca20 @avalsorim @lyrrya @pastelka13

ahojte, upravila som predlohu, tak, ze sa tam zmestia vsetky koralky (cca 85 ks):

zisu
30. sep 2014

a skusila som, ci sa zmestia vsetky koralky...zmestia, len niekde to bude take pyramidovite..🙂
moze byt?

zisu
30. sep 2014

rodi sa 2. aktivita:
bude 9 tvarov: stvorec, kosostvorec, trojuholnik, obdlznik, kruh, oval, srdce, polmesiac, hviezda...
tvar, ktory je plnou ciarou sluzi ako predloha na modelovanie...na druhej strane listu (zalaminovana A5) bude ten isty tvar prerusovanou ciarou, dieta si moze obkreslovat, prip vyfarbit...

zisu
30. sep 2014

ako bonus 🙂 budu obrazky predmetov (3 pre kazdy tvar) a dieta bude priradovat...

obrazky budu zalaminovane, akurat mam dilemu, ci dat popis obrazky na druhu stranu, alebo to nechat spolu...obrazky su naskenovane z knihy a "vystrihavane", preto pozadie nie je celistve...dufam, ze to nevadi 🙂

zisu
30. sep 2014

cakam pripomienky, nech je to potom urobene k uplnej spokojnosti🙂

avalsorim
30. sep 2014

@zisu k tej prvej aktivite. je ich strašne veľa tých koráliek, ale nevadí 🙂 poriešime nejak 🙂

avalsorim
30. sep 2014

@zisu tieto tvary sú v pohode. Ale má veľkú výhradu voči tým vystrihnutým obrázkom :( nepáči sa mi to :( tu ti dávam link kde máš kopec obrázkov a máš tam transparentné pozadie. Skús povyberať z nich 🙂
Dúfam, že sa nehneváš, ale mňa to strašne vyrušuje to pozadie obrázkov.

avalsorim
1. okt 2014

Baby prišli lienky 🙂 Len sú menšie ako som chcela :(

mimca20
1. okt 2014

@zisu @mima1311 @vampgirl @luciah1 @avalsorim @lyrrya @pastelka13 Baby, ja len moj pocit. Tie lienky to je to iste ako mam ja tu druhu aktivitu s tymi vrchnakmi: Pocitanie od 1-10. Len tu priradujete lienky a u mna vrchnaky. Nemam vymysliet nejaku inu aktivitu?? Aby ste nemali rovnake dve??? Ci to je len moj postreh, pocit?
Nie je mi problem presedlat na vyrobu inej aktivity, kedze do tejto som sa este nepustila - finisujem s prvou.
Resp. ak mate nejaku aktivitu, ktora by vas zaujala a viem to spravit, tak sup s nou - mrknem a spravim.

avalsorim
1. okt 2014

@mimca20 no je to dosť podobné :( a akú si mala tretiu aktivitu?

mimca20
1. okt 2014

@avalsorim Tretia bola tienove pexeso( motyle tusim), ale som aj za vase navrhy ak mi viete nieco poradit. Ved mna to vcera napadlo, ked som prelistovala Mimkin album a reku lienky vrchnaky - sak to je rovnake.

avalsorim
1. okt 2014

@lyrrya pozerala som tie pom pony, ale nemám ich toľko :( a nemôžu byť farebné?

lyrrya
1. okt 2014

@avalsorim no mozu,ak by vam nevadilo,ze jablcka budu mat vselijake farby
@mimca20
ked to tak vezmem,aj moje stromy a jablcka su na ten isty styl...

baby na sashe sa mi vobec neozyvaju, nebude vam vadit,ak budete mat farebne pompomy?
@zisu @mima1311 @vampgirl @luciah1 @avalsorim @lyrrya @pastelka13

vampgirl
1. okt 2014

@lyrrya mne nevadi, doma mame mix pompomov tak mozno najdem dost z jednej farby...

pastelka13
1. okt 2014

mne to tiez nevadi 🙂

mimca20
1. okt 2014

@zisu @mima1311 @vampgirl @luciah1 @avalsorim @lyrrya @pastelka13 Baby, ja dumem dumem dnes mam pocit. Tak taketo pocitanie mna zaujalo (mozno ze to uz mate niektora doma ci??) - predlohy cisiel by som dala zalaminovat a "zakladnu s palickami" to by som spravila z tvrdeho kartonu. Co vy nato??? http://www.mrprintables.com/digital-number-puzz...

mima1311
autor
1. okt 2014

@mimca20 to vypada super 🙂

mima1311
autor
1. okt 2014

@lyrrya neboj - este je kopec casu ... urcite sa ozvu a ked nie tak myslim ze z toho sa nestriela ...

mima1311
autor
1. okt 2014

@avalsorim ake malinke ? vadi to ? kolko maju cm ?

mimca20
1. okt 2014

@mima1311 Mne to buchlo po pravde do oci. Ak vam to nebudem robit, Lukaskovi istotneee toto vyrobim. Je to ucenie pocitania, ale trochu inou formou - takou fajn. Aj sa uci cislice, aj si cibruje mozocek na spravne vkladanie. Resp. Ked som tam spravne zbadala - tak premyslam, ze vytlacim nie tie makety ciernych cisiel, ale cisto biele makety a kazde cislo vyfarbim inou farbou. Tym padom kazde cislo bude mat svoju farbu (svoje farebne palicky na vkladanie)

zisu
1. okt 2014

@avalsorim tak Ti spravim na menej koralok a ostatne z balenia vylozis? nema problema🙂

zisu
1. okt 2014

@mimca20 mne sa toto nove pocitanie tiez paci

zisu
1. okt 2014

@avalsorim nehnevam🙂 aj ked mi to zabralo viac casu ako ostatne veci...dakujem z apripomienku a pridaj, pls, ten link...asi si zabudla🙂 som rada, ze to pripoienkujete, aspon sa i potom nebude ckat, ked sa vam nebudu pacit hotove 🙂

mimca20
1. okt 2014

@zisu
@mima1311 Ok baby, pockam este na ostatne ci budu tiez za. Mozno niekedy ozaj ked clovek najde nieco na poslednu chvilu ako sa vravi, tak to lepsie "vypali" 🙂 🙂.

mimca20
1. okt 2014

@mima1311 A mozem otazku mimo tejto skupiny?? Mensiemu som vymyslela "co dom da" a vlozila som to do 0,5flase (zvukova - hrasok, fazulku, lieskove oriesky), videla som volakde ze da sa spravit aj flasa, v ktorej je voda a nieco v nej (ale za sveta si neviem spomenut, co take mozem dat do tej vody, aby maleho zaujalo. Ta druha flasa bude na sledovanie, uputanie pozornosti). Dakujem.

mimca20
1. okt 2014

@zisu ta koralkova aktivita je supeeer. Nemam vyhrady ani k tej druhej.
@lyrrya a farebne mi nevadia, pohodka.

lyrrya
1. okt 2014

@mimca20 mne sa to veru lubi,ak by to nebolo vo vymene, si spravim asi tiez 🙂 mojho momentalne hodiny, cisla, pocitanie a pod zacina zaujimat.

a k tej flasi, videla som vodu a dnu nastrihane slamky, ale aj zinilkove droty 😉

zisu
1. okt 2014

@mimca20 ja som v nej videla take farebne koralky (daju sa zazelhlit, predavaju v Ikei)

vampgirl
1. okt 2014

@mimca20 podla mna super aktivita, prosiiiiim urob ju 🙂 u nas je pocitanie a cislice momentalne so starsou top tema a toto je fakt originalne!