Zbieranie a výmena postavičiek z Kinder vajíčok
Uz pevnych par rokov nas drzi zbieranie figuriek z Kindervajicok. Poslednu dobu je to strasne. Kedze si vyberam tie tazsie vajicka, nejako sa nam namnozili niektore postavicky, napr. zo serie Atronautov mame asi 3 korytnacky, 3 medvedov a ziadneho papagaja. Zo starsej serie Natoon mame napr. troch hrochov. Ma zaujem niekto povymienat?
kto bude mat zaujem prosim piste ip
k niektorim mam aj papierik
@adamikovalucia ahoj,mam toho s vedierkom
@monca1977 ahoj. Cakam kym mi pridu...teda snad pridu a nestratia sa. Ked nepridu ozvala by som sa.
@adamikovalucia V poriadku😀
@adamikovalucia mam rybara
@zdencak Ahoj, máš ešte tie vianočné kinderká, mala by som záujem.
@adamikovalucia dobry den, ponukam tucniaka s udicou a potrebujem toho na surfe
@katkalubkova dakujem za ponuku ale na vymenu nemam uz ziadneho.... jedneho som poslala na vymenu kus za kus a mne neprisiel 😕 takze na vymenu nemam ziadneho. Aj by ste ho predali? Aleno vymenili za male kinderka?
@pupavkaa dakujem za ponuku. Ale ma vymenu uz nemam ziadneho. Poslala som na vymenu kus za kus a zial neprisiel mi 😕. Takze ak predate alebo vymenime za male kinder kt.mam
@adamikovalucia kludne aj predam my mame vsetky a ja posuvam dalej lebo mame navyse mam 2 s udicou 1 s kolesom a 1 v kryhe a z miracolous mam 2 navyse 1 s mackou a 1 s naramkom cierno zelenu

@roselyn ano moze byt