Zbieranie a výmena postavičiek z Kinder vajíčok
Uz pevnych par rokov nas drzi zbieranie figuriek z Kindervajicok. Poslednu dobu je to strasne. Kedze si vyberam tie tazsie vajicka, nejako sa nam namnozili niektore postavicky, napr. zo serie Atronautov mame asi 3 korytnacky, 3 medvedov a ziadneho papagaja. Zo starsej serie Natoon mame napr. troch hrochov. Ma zaujem niekto povymienat?
Dievcata, ktore ste vasnive zberatelky postaviciek z Kinderiek...napiste mi do IP spravu! Ja neviem co s tym, bud to posuvam dalej (ale neznamym ludom, ani neviem ci ich to potesi) alebo to vyhadzujem! 😅 Momentalne som trocha vyhadzana, ale ak budem vediet, ze to niekoho potesi, rada to budem odkladat a potom mozem poslat (zadara, len za postovne 😉 ).
🤐 🤐 🤐
@marisa90 mam tie figúrky z tesca, ale dve su už nalepené, a jedna je nelepená, poslem vám ich?
@janula1987 ano chcem ich, ale mozem vam poslat len tych starwars, Barbie uz je predana :( a ake su to cisla??tam vzadu hore na tom papieriku kde boli tie nalepky tvar, ruky a nohy by malo byt napisane cislo
Ak má niekto záujem o hračky z kinder vajíčok zabalených v žltom puzdierku (dieťa ich tak môže otvárať a prežívať svoje "prekvapenie") ozvite sa 🙂
Dobrý deň potrebuje niekto ešte niečo zo série Star Wars? 🙂
@stanko15 ano potrebujeme, máte niečo???
@marisa90 tak potom čo máte pre mna, práve ste so smolki dojednala toho zeleného úplne prvého starwars, ktorého som pýtala ja, bude vôbec niečo s toho???
janula1987 a aké potrebujete? 🙂
@janula1987 s nou som sa dohodla na Frankesteina, to nieje Starwars
@janula1987 aké potrebujete? 🙂
@zuzy20 za co vymienate?dakujem.

@szisi ja by som mala,nemas zaujem o nejake postavicky???vyssie som dala fotky