Zbieranie a výmena postavičiek z Kinder vajíčok
Uz pevnych par rokov nas drzi zbieranie figuriek z Kindervajicok. Poslednu dobu je to strasne. Kedze si vyberam tie tazsie vajicka, nejako sa nam namnozili niektore postavicky, napr. zo serie Atronautov mame asi 3 korytnacky, 3 medvedov a ziadneho papagaja. Zo starsej serie Natoon mame napr. troch hrochov. Ma zaujem niekto povymienat?
@zaba_zuzla vezmem ježka,opičku. A vtáka, dakujem
Ok, napiste mi do IP 🙂)
ahoj , mate este niekto jezkov, mame len dvoch na foto ostatnych este zhaname. vymenime za stikes figurky,tucniakov z tesca,smolko domino, pripadne aj kupime.mozte mi napisat mail kocsisova.lenka@gmail.com.dakujeme
@kocsisovalenka mám žltého 🙂
uz mam komplet, dakujem
Ponukame celu sadu jezkov z kinderiek,novych aj s papierikmi a vela inych kinderiek.
@maladada kolko chcete za jedneho jezka?
@hrosikjanka vymena za nieco co zbieramelalebo dohodou.poslem ip co zbierame my
@zuzy20 mam zaujem o modreho jezka. dakujem
@kocsisovalenka dobry den, mam oranzoveho za 0,40€ plus postovne
Mam na predaj alebo na vymenu tucniakov z Tesca 3, 4, 6, 7, 9, 9, 11, 11, 12, 12, 13, 17, 25, 25, 28, vymenim za rozne figurky smolkov
Mam na predaj alebo na vymenu tucniakov z Tesca 3, 4, 6, 7, 9, 9, 11, 11, 12, 12, 13, 17, 25, 25, 28, vymenim za rozne figurky smolkov a Hello Kitty
Ahojte, nemate nahodou niekto akukolvek postavicku z rozpravky, ako vycvicit draka, alebo z Toy story?
Dohodneme sa!
Mam na predaj alebo na vymenu tucniakov z Tesca 3, 3, 4, 6, 7, 9, 9, 11, 11, 12, 12, 13, 17, 25, 25, vymenim za rozne figurky smolkov a Hello Kitty

@catcate no super, som sa moc potesila, ale zial ja nemam nic na vymenu, jedineho co som mala som ti uz poslala, aj to nic 😒 , a predala by si?