icon

Zbieranie a výmena postavičiek z Kinder vajíčok

miracle
21. feb 2013

Uz pevnych par rokov nas drzi zbieranie figuriek z Kindervajicok. Poslednu dobu je to strasne. Kedze si vyberam tie tazsie vajicka, nejako sa nam namnozili niektore postavicky, napr. zo serie Atronautov mame asi 3 korytnacky, 3 medvedov a ziadneho papagaja. Zo starsej serie Natoon mame napr. troch hrochov. Ma zaujem niekto povymienat?

tatya
19. sep 2015

@nisa7 na tej fotke som nasla 6 panacikov s ciapockou, ci? 🙂

nisa7
19. sep 2015

@tatya Tak aj tie 🙂

lilidia
20. sep 2015

@tatya chápem, len tie nafotené mám

tatya
21. sep 2015

dnes mi prislo 7 panacikov s mikulasskou ciapockou a ja neviem od koho 😕 teda Marcelka napisala adresu, ale neviem nick tu na MK... a najhorsie je, ze si nespominam si, ze by som davala niekomu adresu, tak ani neviem, ci sme za nieco vymienali alebo som ich kupila, alebo nam ich niekto daroval... jaaj, chcela by som sa velmi pekne podakovat 🙂 panacikovia urobia radost detickam v skolke, chceme s malou upiect na Mikulassky vecierok kolaciky s darcekom 🙂 este raz dakujem

sefka6661
22. sep 2015

Predám takúto vílu.🙂

sefka6661
22. sep 2015
simkanati
24. sep 2015

Ahojte, mimonov z kinde nahodou neponukate? Aj vymenim za nejaku hracku 😊.. nam sa este nepodarilo najst ani jedneho 😊

erikahol
24. sep 2015

@simkanati ahoj, keď si kúpiš v Lidli balenie 4ks, tak tam máš zaručene 2 mimonov 🙂 Tiež sme si tak kúpili

simkanati
24. sep 2015

@erikahol dobre vediet.. dakujem 😊

nisa7
24. sep 2015

Hľadám tie čo sú na obrázku neprečiarknuté.
Mám na výmenu 5,6 a 7

nisa7
24. sep 2015

Hľadám tie čo sú na obrázku neprečiarknuté.
Na výmenu mám 3 a 7

wqxy
25. sep 2015

Ahoj nebicko43 nemam na vymenu ziadnych vianocnych ☹ ale velmi by som chcela s tebou vymenit tu pandu a vtakopiska pre moju sestru. Vimenis ich za nejake s mojich postaviciek? Prosim. Alebo povec ake by si chcel.

wqxy
25. sep 2015

Ahoj nebicko43 nemam na vymenu ziadnych vianocnych ☹ ale velmi by som chcela s tebou vymenit tu pandu a vtakopiska pre moju sestru. Vimenis ich za nejake s mojich postaviciek? Prosim. Alebo povec ake by si chcel.
@nebicko43
@nebicko43

smolki
25. sep 2015

@wqxy ahojky, velmi pekny by som ta chcela poprosit o tych dvoch ponikov co su v prvom rade. Vymenim za hocico odo mna alebo aj kupim, uz dlho ich zhanam ☹ ozvi sa porosim. dakujem pekne.

smolki
25. sep 2015

@wqxy akeho vtakopyska a pandu zhanas?

markus21
25. sep 2015

@wqxy ahoj mám záujem o toho poníka na zelenom podstavci

janula1987
25. sep 2015

@wqxy ahoj mám vážny záujem o poníka na zelenom podstavci a poníka žltého s pristienkom

wqxy
25. sep 2015

@smolki zhanam tychto dvoch na obrázku.

smolki
25. sep 2015

@wqxy pozriem tusim mam doma nieco z toho, ozvem sa

wqxy
25. sep 2015

@smolki ak nenajdes tychto dvoch tak by som vymenila za dakych polarnych. 🙂

tatya
25. sep 2015

ahojte, hladam panacikov s mikulasskou ciapockou, zoberiem vsetky, co mate, aj viacero rovnakych, dakujem 🙂

wqxy
25. sep 2015
patrga
25. sep 2015

@wqxy Môžem ponúknuť vtákopyska aj koalu, ale sú bez papierika a ohrádky. Tiež z polárnych môžem ponúknuť bieleho a hnedého tuleňa a malého sobíka. Prosím o rezerváciu tej bielej víly s krídlami, rio vtáčika vedľa nej, princezná Ariel, prípadne tie dve autá (biele a šedé).

smolki
25. sep 2015

@wqxy oki, len este som v robote, tak kuknem az vecer 🙂

wqxy
25. sep 2015

@patrga Dobre rada vimenim. 🙂

veve13
25. sep 2015

Ahojte 🙂 Mam na predaj tieto kinderka. Cena je podla poctu, dohodou.

tinafarkas
26. sep 2015

Ahojte, mam na predaj tieto postavicky z kinderka. Cena 0,20 eur/ks. 🙂

wqxy
26. sep 2015

@patrga vymenim tie postavičky co ste chceli za tie vase. 😉

patrga
26. sep 2015

@wqxy Napísala som do IP, nedostali ste, ešte včera aj adresu, skúste pozrieť prosím. 🙂

wqxy
26. sep 2015

@patrga Prislo mi to a napisala som ti aj moju adresu. 🙂