Zbieranie a výmena postavičiek z Kinder vajíčok
Uz pevnych par rokov nas drzi zbieranie figuriek z Kindervajicok. Poslednu dobu je to strasne. Kedze si vyberam tie tazsie vajicka, nejako sa nam namnozili niektore postavicky, napr. zo serie Atronautov mame asi 3 korytnacky, 3 medvedov a ziadneho papagaja. Zo starsej serie Natoon mame napr. troch hrochov. Ma zaujem niekto povymienat?
dnes mi prislo 7 panacikov s mikulasskou ciapockou a ja neviem od koho 😕 teda Marcelka napisala adresu, ale neviem nick tu na MK... a najhorsie je, ze si nespominam si, ze by som davala niekomu adresu, tak ani neviem, ci sme za nieco vymienali alebo som ich kupila, alebo nam ich niekto daroval... jaaj, chcela by som sa velmi pekne podakovat 🙂 panacikovia urobia radost detickam v skolke, chceme s malou upiect na Mikulassky vecierok kolaciky s darcekom 🙂 este raz dakujem
Predám takúto vílu.🙂
Ahojte, mimonov z kinde nahodou neponukate? Aj vymenim za nejaku hracku 😊.. nam sa este nepodarilo najst ani jedneho 😊
Ahoj nebicko43 nemam na vymenu ziadnych vianocnych ☹ ale velmi by som chcela s tebou vymenit tu pandu a vtakopiska pre moju sestru. Vimenis ich za nejake s mojich postaviciek? Prosim. Alebo povec ake by si chcel.
@wqxy ahoj mám vážny záujem o poníka na zelenom podstavci a poníka žltého s pristienkom
ahojte, hladam panacikov s mikulasskou ciapockou, zoberiem vsetky, co mate, aj viacero rovnakych, dakujem 🙂

@nisa7 na tej fotke som nasla 6 panacikov s ciapockou, ci? 🙂