Zbieranie a výmena postavičiek z Kinder vajíčok
Uz pevnych par rokov nas drzi zbieranie figuriek z Kindervajicok. Poslednu dobu je to strasne. Kedze si vyberam tie tazsie vajicka, nejako sa nam namnozili niektore postavicky, napr. zo serie Atronautov mame asi 3 korytnacky, 3 medvedov a ziadneho papagaja. Zo starsej serie Natoon mame napr. troch hrochov. Ma zaujem niekto povymienat?
Ahojte, ponúkam na predaj celú sadu vianočných postavičiek z minulého roka... kto by mal záujem pošlem foto...
predám rôzne hračky z kinder vajíčok...kuk do môjho bazárika,cena 0,07€ za kus
@patrga prosím hrdinuu žltého a bosorku s klobúkom
@marisa90 ak myslíte týchto, tak ešte mám. Nevymieňam, lebo toho máme veľa. Predávam po 0,30€. Napíšte prípadne sem https://www.modrykonik.sk/market/hracky/hb90zk/... ktorý je to obrázok.
myslela som takych psikov a napriklad billa nalepky a magnetky kostikov nezbierate??
Mam celu sadu jezkov a niektorých aj viackrát.:
Ahoj nezbiera niektoré kinder my little pony, rada kúpim všetkých poníkov, ak máme. prosím pekný večer, mám inak rôznych veľmi veľa všelijakých kinder postavičiek.
Ahoj, kúpim princeznú Snehulienku (Disney) z kinder, prípadne vymením za princeznú z Krásky a zviera, alebo za Zlatovlásku. Vďaka.
🙄
Kúpim poníkov aj dievčatká z kinder My little pony...máme len fialového poníka 🙂
@wqxy prosím toho poníka ešte máte? dohodla by som sa s vami, ten nám chýba už posledný

Ahojte, ponukam figurku za 0,30 €+postovne 😊