Zbieranie a výmena postavičiek z Kinder vajíčok
Uz pevnych par rokov nas drzi zbieranie figuriek z Kindervajicok. Poslednu dobu je to strasne. Kedze si vyberam tie tazsie vajicka, nejako sa nam namnozili niektore postavicky, napr. zo serie Atronautov mame asi 3 korytnacky, 3 medvedov a ziadneho papagaja. Zo starsej serie Natoon mame napr. troch hrochov. Ma zaujem niekto povymienat?
Ahojte, ponúkam na predaj celú sadu vianočných postavičiek z minulého roka... kto by mal záujem pošlem foto...
@marisa90 ak myslíte týchto, tak ešte mám. Nevymieňam, lebo toho máme veľa. Predávam po 0,30€. Napíšte prípadne sem https://www.modrykonik.sk/market/hracky/hb90zk/... ktorý je to obrázok.
myslela som takych psikov a napriklad billa nalepky a magnetky kostikov nezbierate??
Ahoj nezbiera niektoré kinder my little pony, rada kúpim všetkých poníkov, ak máme. prosím pekný večer, mám inak rôznych veľmi veľa všelijakých kinder postavičiek.
Ahoj, kúpim princeznú Snehulienku (Disney) z kinder, prípadne vymením za princeznú z Krásky a zviera, alebo za Zlatovlásku. Vďaka.
Kúpim poníkov aj dievčatká z kinder My little pony...máme len fialového poníka 🙂
@wqxy prosím toho poníka ešte máte? dohodla by som sa s vami, ten nám chýba už posledný

Ahojte, ponukam figurku za 0,30 €+postovne 😊