Zbieranie a výmena postavičiek z Kinder vajíčok
Uz pevnych par rokov nas drzi zbieranie figuriek z Kindervajicok. Poslednu dobu je to strasne. Kedze si vyberam tie tazsie vajicka, nejako sa nam namnozili niektore postavicky, napr. zo serie Atronautov mame asi 3 korytnacky, 3 medvedov a ziadneho papagaja. Zo starsej serie Natoon mame napr. troch hrochov. Ma zaujem niekto povymienat?
Zle som napisala 😊tieto vymenim ZA postavicky mimonov 😀
#zhanam #kinder #vymena z MLP modreho ponika (Rainbow Dash). Na vymenu mam Billa #nalepky: 6,43,62,94,100,147,148,153,182,188, nalepky frozen z ruzoveho balicka 30,35,44,92,94, stikeez oscar, beany, clam, drup cragy, ollie, baloon a z minuleho roka hip-hip, dolfy pripadne mimona c. 7 s gitarou. (2 fotky) (2 fotky)
@malada ešte som si prosila tu srnku mládatko
Ahoj ja mam toho modrého ponika na vymenu.
Ahojte, vymeníme MLP č. 6 - Rainbow Dash dievča za Fluttershy poníka alebo Twillight Sparkle dievča.
@erikahol TIE NALEPKY FROUEN PONUKATE?
ahojte, mala by som zaujem kupit princezne a vily, ak mate, prosim , ponuknite.. dakujem
Ahojte zháňame mimoňov konkrétne mimoňa piráta s mečom a mimoňa držiaceho kyjak na modrom podstavci. Ponúknite kúpim aj za 1,50 / ks . Prípadne vymením. Naviac máme upíra, jednookého, ktorý stojí na fialovom podstavci, mimoňa s gitarou a mimoňku s korunkou. Ešte mám na predaj nálepky do albumu Hrdinovia veľká šestka (Big hero 6).
Za ponuky vopred ďakujem.
@marekmatej mimona s kyjakom mam. Ten s mečom je ktory, to je ten co ma čiernu čiapku?
@smolki ahoj zle som ho opísala má červenú pirátsku šatku je dvojoký a vyplazuje jazyk. V ruke drží šablu s reťazou. Je posledný v hornom rade z kinder obrázka.
@janula1987 áno, tie nálepky ponúkam, no rada by som ich aj vymenila za MLP 🙂
@janula1987 ak hladate, aj ja mam Frozen nalepky 🙂 do starsieho ruzoveho albumu - na vymenu, alebo 5 centov za kus:
17x4,18x2,19x2, 20x2, 23, 27, 28x2, 29, 30x2, 31, 33x3, 35x2, 36x2, 39x2, 40,
41x2, 43x3, 44x2, 46x2, 49, 50x2, 51, 52, 53, 54, 127, 143.
Ponukam celu seriu kinder jezkov z velkonocnej edicie,foto mam tu v prispevku vyssie,ale aj ine kinderka.
@marekmatej tak to je potom taky pirátsky s udicou. Aj toho mam. Napíšte mi do ip a dohodneme sa.
Vymenim kinder MLP. Potrebujem 5, na vymenu mam 2,4 a 6.

@malada ešte si prosím srnku mládatko