Zbieranie a výmena postavičiek z Kinder vajíčok
Uz pevnych par rokov nas drzi zbieranie figuriek z Kindervajicok. Poslednu dobu je to strasne. Kedze si vyberam tie tazsie vajicka, nejako sa nam namnozili niektore postavicky, napr. zo serie Atronautov mame asi 3 korytnacky, 3 medvedov a ziadneho papagaja. Zo starsej serie Natoon mame napr. troch hrochov. Ma zaujem niekto povymienat?
@david93 Dobrý deň. Ozvem sa, len čakám ešte na jednu odpoveď. Ďakujem. M.
@wqxy ahoj natoons tucniaka mam aj ja ak mas zaujem
Zhanam oranzoveho obliekacieho psika, pridavam foto papierika 🙂
@ghostsgirl ahojky odlož mi pls z druhej fotky posledny rad to svetlo modre zvieratko s prsteňom chyba mi 🙂
@ghostsgirl: dobrý deň, mala by som záujem o kinder mimon drakula. vymenim za hocijake kinder, čo som sem práve dala, resp. kupim 🙂
🙂 😀 😅
😠 ☹ 🙄
@david93
Ahoj, dostala som od teba správu, že sa neskôr ozveš, tak som čakala, tu je rekapitulácia o čo by som mala záujem a teším sa na tvoju ponuku. Pekný začiatok týždňa.
----- Ahoj, mám záujem o simpsona veľa Lizy (ten,čo spieva), o hrocha v žltých nohaviciach pod ním a myšiaka ofačovaného celého v spodnom rade na tej istej foto. A tiež dvoch hrochov (čierny klobúk a námorník) z foto 2. Ďakujem.
----- Ahoj, ešte by som vás poprosila zo 4.foto v prvom hornom rade, úplne vľavo figúrka simpson so zelenými vlasmi na bokoch a v dolnom rohu úplne vpravo to malé bábo požiarnik. Ďakujem.
Potrebuje niekto obaly s kindervajicok? mame uz plnu krabicku,tak by sme posunuli niekomu kto vyuzije.
Ahojte, vymeníme:
mimoňov, máme navyše jednookého so sukničkou na hlave dinosaura, na pružinke s korunkou a piráta s udicou, chýbajú nám všetci ostatní,
z tučniakov nám chýbajú ešte vlk, medveď a Skipper, navyše máme rôznych a zo starších sérii, kľudne píšte 🙂 Maja
@ghostsgirl Ahoj, mam zaujem o modreho ponika z MLP. Co potrebujes? Zuzana
@ghostsgirl je ešte voľná fialová morská panna?
@bluevelvet918 ano zatial ano
@marisa90 ahoj mam tu vevericku s hebkym bruskom
@ghostsgirl ahoj a vyberies si nieco u mna??
Neponúka niekto MLP 1,2,4,5 ďakujem mám kopec iných kinder starších, noších
Ahojte 😀 😅 🙄

@david93 Ahoj
Uz velmi dlho zhonam toho natoons tucniaka. Vymenim ho alebo kupim. Prosim odpis.