Zbieranie a výmena postavičiek z Kinder vajíčok
Uz pevnych par rokov nas drzi zbieranie figuriek z Kindervajicok. Poslednu dobu je to strasne. Kedze si vyberam tie tazsie vajicka, nejako sa nam namnozili niektore postavicky, napr. zo serie Atronautov mame asi 3 korytnacky, 3 medvedov a ziadneho papagaja. Zo starsej serie Natoon mame napr. troch hrochov. Ma zaujem niekto povymienat?
@julisskabear dakujem epkne za ochotu...skuste len tie postavicky...tie raketky a take toho mame vela tiez neuplne..🙂dakujem
ak mozem poradit,tak to skuste dat do sacka,igelitky,medzi to nejake servitky...alebo bublinkovy papier,viac krat zabalit,elpsie ako v krabici...dakujem za pochopenie,pisem ip
@normalna75 ok, len vám neviem sľúbiť, kedy to stihnem, lebo mám hyperaktívne dieťa. a tých postavičiek teda nebude za plnú krabicu, nevadí?
mam vela hraciek z kinder vajicok. vymenim za nalepky angry birds, hocikolko kusov, chyba mi este asi 6 ...
@normalna75 Dobrý deň, máte ešte záujem o toho šmoula? ak ano môžme vymeniť. Ďakujem
@nebicko43 na bazosi je tento inzerat, kde niekto predava vianocne kinderka - modru hus so zltou hviezdou. Ak ti este chyba http://deti.bazos.sk/inzerat/46408328/kinder.php
Dobrý deň!Zháňam ARIEL zo série princezné-prosím ponúknite.Dakujem!
Nemáte niekto Víly Zvonilku,Zimozelku,Vídiu a tú černošku?Prosím ponúknite 🙂
Ahojte, nemáte niekto na výmenu figúrky Kinder z novej série Funny Versary? Ďakujem.
Ja mam na vymenu tieto hracky ak by mal niekto zaujem 😊
Ja zbieram tucniakov, z anniversary kolekcie mi chybaju posledne - dinosaurus, hrosica a pinguin leziaci, vianocnu kolekciu (chyba mi uz len medvedik co v ruke drzi krabicu), hello kitty, jezkovia - nemam este zeleneho a tmavo modreho a ine... Mam aj starsie kolekcie, len ich nemam nafotene.

@normalna75 môžem Vám to aj poslať, chcete len tie postavičky alebo všetko - myslím tým, že sú tam aj také skladaie veci, ktoré sú prevažne rozložené a neviem na 100%či majú všetky komponenty, ktoré k nim patria, ale ak chcete, pošlem Vám to celé a pozriete to