Zbieranie a výmena postavičiek z Kinder vajíčok
Uz pevnych par rokov nas drzi zbieranie figuriek z Kindervajicok. Poslednu dobu je to strasne. Kedze si vyberam tie tazsie vajicka, nejako sa nam namnozili niektore postavicky, napr. zo serie Atronautov mame asi 3 korytnacky, 3 medvedov a ziadneho papagaja. Zo starsej serie Natoon mame napr. troch hrochov. Ma zaujem niekto povymienat?
@bluevelvet918 Ahoj.Dobre napíš prosím ťa IP.A náhodou Lidl nálepky na nožík nemáš ?
Ahojte, zhaname mimonov, mame aj na vymenu, ponuknite ak mate.....
@ivushka19
Akych mate?
@katka1989ba nemate nahodou este mimonov? Dobry den
@ghostsgirl mate este mimonov?
@zanika1983 my mame z praveku a drakulu.... inych na vymenu nemame
@ivushka19 toho z praveku nemame este...a vy by ste co potrebovala?
@zanika1983 ospravedlnujem sa, som sa pomylila, mame tych, co mate nad tym papierikom, tych pluvajucich....
ahojte, zháňam pre dcérku tie postavičky na stromček, má niekto na výmenu?? máme veľa, ale len samé tie modré vločky :(
@luciagaldun a mate aj ine ako vlocky? My ma!e zase snehuliakov a mikulasov.
Máme 3 modré vločky (jednej chýba pláštik) a jedného škriatka (chýba mu pláštik) a nejakého červeného vojačika (ten je celý). Ak by niekto mal záujem, predám ich za 2 eurá plus poštovné k tomu.
@sandria my máme tri modré vločky, pričom jednej chýba pláštik. Koľko by ste za ňu dali? Možné i všetky tri.
@zanika1983 Máme vločky, potom take zeleno-žlté neviem co to je 🙂 a ešte tých červených asi vojačikov 🙂 chcela by som snehuliačika, sobíka a perníčku 🙂
@luciagaldun este smenvsetky k.v nepootvarali, ja mam navyse zatial len snehuliakov a mikulasa...popripade po sviatkoch napisem sem.
oki 🙂

@patrga 4 kus.by som ti dala za tie 2 ak chceš