Zbieranie a výmena postavičiek z Kinder vajíčok
Uz pevnych par rokov nas drzi zbieranie figuriek z Kindervajicok. Poslednu dobu je to strasne. Kedze si vyberam tie tazsie vajicka, nejako sa nam namnozili niektore postavicky, napr. zo serie Atronautov mame asi 3 korytnacky, 3 medvedov a ziadneho papagaja. Zo starsej serie Natoon mame napr. troch hrochov. Ma zaujem niekto povymienat?
@marisa90 dobry den, prosim vas mate este tiw koniky mlp??? Kupila by som ich ...
@krajcikovad Dobry den, nie ja som ani nemala navyse, ja som ich zhanala
Aha, pardon 😉
Ahojte, aj ja by som mala na predaj za symbolicku cenu postavicky z kinderiek, aj z novych, ale aj z par rokov dozadu... Nemam k nim, ale papieriky, ktore su k nim v kinderkach, kde su nakreslene cele serie... Len neviem ako to sem vsetko pridat... Staci odfotit vsetko pokope? Alebo je tu nejaky system? Dakujem za poradenie...
ahojte,
poprosim mamicky z PEZINKA a okolia - kupim hracky z kinder (nemusi byt Kinder original, pripadne vymenim, mam plny velky suflik). zaujimaju ma tie, ktore vyzeraju ako REALNE predmety/zvierata: cize zvierata, vtaky, dopravne prostriedky, domy, veci z domacnosti, ihriska, ludia...., plus rozpravkove figurky MICKEY, TELETUBBIES, WALL-E, ....
dakujem.

@killfish super, prosím odfotíš mi ich? Ďakujem