Zbieranie a výmena postavičiek z Kinder vajíčok
Uz pevnych par rokov nas drzi zbieranie figuriek z Kindervajicok. Poslednu dobu je to strasne. Kedze si vyberam tie tazsie vajicka, nejako sa nam namnozili niektore postavicky, napr. zo serie Atronautov mame asi 3 korytnacky, 3 medvedov a ziadneho papagaja. Zo starsej serie Natoon mame napr. troch hrochov. Ma zaujem niekto povymienat?
zháňam pečiatky z kinderiek,môžu byť aj z iného.dakujem
maminky chyba mi posledna do zbierky hello kitty s balonikom? nema niektora? vymenim za nieco ine, alebo aj kupim
@petrahankova, my by sme poprosili z druheho obrazka klokana a vtakopyska, su este volny? Mze byt vymena za nejakeho jeza? 🙂
@szisi možme vymeniť,nam chyba ježko oranžový a hnedý
@petrahankova ja mam zaujem o to cierne autíčko smart a tiez o to zviera na druhej fotke Zlava ak by ho náhodou nevzala pani predo mnou.
@smolki prosím a nemáte na vymenu hnedeho ježka?
@petrahankova ktorý je hnedý? Taký tam nie je podľa mna :D
@smolki no baby tu píšunže hnedý,ja som ho nevidela, no ved je zeleny,modry tmavy a svetly,žlty,oranžovy a vraj hnedý,neviem možno červeny?
Ahoj nam chyba zeleny ak by niekto mal. 🙂
@szisi prosím teda máte záujem o vtakopyska,či klokana za oranžoveho ježka?
@petrahankova ano mam, to druhe teda za kolko predate?
@szisi tak ja vam mam poslať kenguru a vtakopyska,vy mne oranžoveho ježka a prosim ani inej farby nemate ježka?
Ahojte,
hladam červeneho a tmavomodreho ježka, vymenim za oranžoveho alebo zeleneho. Vymena BA.
Dakujem
Ahojte, tiež máme záujem o ježkov, potrebujeme zeleného a bledomodrého, na výmenu máme 2x žltého a 2x oranžového, popr. skúste čo potrebujete... vopred ďakujeme 😉
@petrahankova beriem z druhej fotky to zvieratko nalavo hnede a cierne auto z poslednej fotky v strede. Vy chcete jezka ruzoveho a oranzoveho ano?
@smolki ano

@kvetinkatn ano ide to hladkanie, ze je to prijemne 🙂