Zbieranie a výmena postavičiek z Kinder vajíčok
Uz pevnych par rokov nas drzi zbieranie figuriek z Kindervajicok. Poslednu dobu je to strasne. Kedze si vyberam tie tazsie vajicka, nejako sa nam namnozili niektore postavicky, napr. zo serie Atronautov mame asi 3 korytnacky, 3 medvedov a ziadneho papagaja. Zo starsej serie Natoon mame napr. troch hrochov. Ma zaujem niekto povymienat?
@mijama1 z tych nemam žiadnu 😒
@mamcagabca mam č 6 môžme vymeniť ? 🙂
@tobiaslubko pozriem dnes či ešte máme, a dám Vám vedieť 🙂 ale tie akože taniere k tomu nebudú :/
@mamcagabca tak to nie zhanam len komplet ale dakujem za ochotu 🙂
@tobiaslubko a napr. Stikeez futbalové figurky?
@mijama1 hmm z tych mam iba wales 😒 ale dakujem za ochotu 🙂
Už je darovane.
@tobiaslubko Dobrý deň, dnes mal syn v kinderku číslo 7... ak ešte máte záujem 🙂
@mamcagabca jej dakujem ste zlata že ste na mna mysleli ale už som kupila 🙂
@mamcagabca mám postavičku Bao (malý s motykou)
@vensak super 🙂 máme zopár na výmenu
@mamcagabca Pu by aj mohol byť len poprosím potvrdiť či má aj papierik. Ďakujem
@mamcagabca Príbalový papierik - niečo čo máš po vytiahnutí hračky z vajíčka. Ak ho tento nemá skús prosím pozrieť či máš niečo iného s papierikom. Ďakujem
Pribalove nemáme...
výmena za to čo zháňam https://www.modrykonik.sk/blog/ali12377/album/k...
Ruské Kinder figúrky Kokoriki, 4 ks na videu, výmena za kinder Maxi Frozen, Winx, Superman-i alebo predaj.
Veľkonoční zajačikovia, slabomodrý a zelený s papierikom, žltý a silnomodrý bez papierika, všetci zabalení v igelitoch, predaj IP.
https://www.youtube.com/watch?v=BIHJykjIIPM@mamcagabca Dobrý deň, chýba Vám ešte panda v červenom? Mám ju na výmenu
@luciamajercikova Dobrý deň, áno ešte chýba
@mamcagabca v mojom profile mam album Pomôžte dozbierať. ak by ste niečo z toho pre mna mala tak rada vymenim za pandu
Ahojte
zbieram kinder hracky , stikeez pre deti do MS . 🙂nemate doma nepotrebne ? dakujem za ponuky. odmenim Vas aj modrymi srdieckami .

@tobiaslubko mám 7 cku vy.enim za ice age