Zbieranie a výmena postavičiek z Kinder vajíčok
Uz pevnych par rokov nas drzi zbieranie figuriek z Kindervajicok. Poslednu dobu je to strasne. Kedze si vyberam tie tazsie vajicka, nejako sa nam namnozili niektore postavicky, napr. zo serie Atronautov mame asi 3 korytnacky, 3 medvedov a ziadneho papagaja. Zo starsej serie Natoon mame napr. troch hrochov. Ma zaujem niekto povymienat?
@lenocka78 dobry den iba predavam ktori su kinderinovia ?sportovci?
@orieska325 ano ti... a aka by bola cena? Mate aj papieriky?
@lenocka78 nie nemam papieriky povedzte si cenu😁
Máme veľa stickeez,aj starších,aj nových.pýtajte sa.
Mám veľa kinder hračiek, vymením za kancelársky papier, jemnú kefu na vlasy novú, či iné veci ... Ak máte záujem o výmenu, stačí poslať zoznam/fotky chýbajúcich kinder hračiek, pozriem, čo môžem ponúknuť ...
kinder faninka - youtube
@kasenka13 Ak by sme niečo pre Vás ešte našli, mali by sme záujem tiež o tie 2 bábiky v sukničkách, 1xžlté hot wheels, 1xautíčko s dráhou, 1xbiela mačička v ružovom, prípadne tiež 2ks víla (žltá a ružová) s papierovými vláskami. Len sa opýtam ... Máte album Stikeez z minulého roka, tí futbalisti ... máme 1 neotvorený ešte originál zabelený plus nejakých stikeez futbalistov k tomu ... či iné kinder .... alebo napr. Angry Birds z mc donalds 2 ks originál zabalené, neotvorené ... či Angry Birds z iných vajíčok s prekvapením .... S pozdravom
@orieska325
Ak náhodou Vám niektoré z tých kinder vajíčok ostali - 2 rada zhora 8 ks Kinderino športovci, mali by sme záujem.
@patrga zdravim..nestihla som aktualizovat ale kinderinovia su uz poslani inej maminke.
@mija80 Ahoj, prosím Ťa, ak máš ešte Gargamela, mali by sme záujem. Vďaka.
@stasim je to ešte aktuálne? Ak áno mám záujem o kvetinovú vílu s hnedými vlasmi a aj o oranžovú mačku. Ďakujem
@vanessska1606 vily predane, ak myslite macku s fialovou ciapkou, tak aj ta....
@stasim škoda 🙁

@orieska325 co zhanate na vymenu? Mala by som zaujem o kinderinov