Zbieranie a výmena postavičiek z Kinder vajíčok
Uz pevnych par rokov nas drzi zbieranie figuriek z Kindervajicok. Poslednu dobu je to strasne. Kedze si vyberam tie tazsie vajicka, nejako sa nam namnozili niektore postavicky, napr. zo serie Atronautov mame asi 3 korytnacky, 3 medvedov a ziadneho papagaja. Zo starsej serie Natoon mame napr. troch hrochov. Ma zaujem niekto povymienat?
Mám veľa kinder hračiek, vymením za kancelársky papier, jemnú kefu na vlasy novú, či iné veci ... Ak máte záujem o výmenu, stačí poslať zoznam/fotky chýbajúcich kinder hračiek, pozriem, čo môžem ponúknuť ...
kinder faninka - youtube
@kasenka13 Ak by sme niečo pre Vás ešte našli, mali by sme záujem tiež o tie 2 bábiky v sukničkách, 1xžlté hot wheels, 1xautíčko s dráhou, 1xbiela mačička v ružovom, prípadne tiež 2ks víla (žltá a ružová) s papierovými vláskami. Len sa opýtam ... Máte album Stikeez z minulého roka, tí futbalisti ... máme 1 neotvorený ešte originál zabelený plus nejakých stikeez futbalistov k tomu ... či iné kinder .... alebo napr. Angry Birds z mc donalds 2 ks originál zabalené, neotvorené ... či Angry Birds z iných vajíčok s prekvapením .... S pozdravom
@orieska325
Ak náhodou Vám niektoré z tých kinder vajíčok ostali - 2 rada zhora 8 ks Kinderino športovci, mali by sme záujem.
@patrga zdravim..nestihla som aktualizovat ale kinderinovia su uz poslani inej maminke.
@stasim je to ešte aktuálne? Ak áno mám záujem o kvetinovú vílu s hnedými vlasmi a aj o oranžovú mačku. Ďakujem

@orieska325 co zhanate na vymenu? Mala by som zaujem o kinderinov