Zbieranie a výmena postavičiek z Kinder vajíčok
Uz pevnych par rokov nas drzi zbieranie figuriek z Kindervajicok. Poslednu dobu je to strasne. Kedze si vyberam tie tazsie vajicka, nejako sa nam namnozili niektore postavicky, napr. zo serie Atronautov mame asi 3 korytnacky, 3 medvedov a ziadneho papagaja. Zo starsej serie Natoon mame napr. troch hrochov. Ma zaujem niekto povymienat?
potrebujem da vinci
mam na vymenu
troi kelly,einstein,colombo
Ahojte, mám na výmenu Kinder JoY , Idols: Avril Lavigne, cristiano Ronaldo a Lewis Hamilton. nechýbajú niekomu? vymením za nejakého iného z tejto serie.
na vymenu tori kelly,colombo,einstein,kygo
@ketrin2106 aké vám chýbajú?
@nikinka1111 vzacny da vinci 😄
a fnes som v obchode kukla celu krabicku a co figurky som.nasla vsetko co uz mame 😕
@ketrin2106 tak s tým nepomôžem :-/
@nikinka1111 no to asi nema este nikto tu figurku 😉 a odkupit asi nechcete ze?
@ketrin2106 zatiaľ nie 🙂
ponukam teen idols figurky aj na predaj 0,80€/ks ....alebo vsetky 4ks za 3€
mam na ponuku einstein,colombo,kygo,tori kelly
Dobré ránko,prosím,má niekto na predaj postavičky Kráska a zviera na tortu?Aj plastové,prosíííííím!!!!
@ketrin2106 tá víla s kódom FS609A je komplet alebo nekomplet? 🙂
@ela61 zial stratili sme kridla ale mozno najdem ak pockas 😉
Ahojte, mám na výmenu Kinder JoY , Idols: Avril Lavigne, cristiano Ronaldo a Lewis Hamilton. nechýbajú niekomu? vymením za nejakého iného z tejto serie.
@nikinka1111 ahoj mala by som záujem o Hamiltona
@ketrin2106 ahoj mam zaujem ak sú ešte volne
@rybka1985 vsetky teen idols? ak tak napiste mi spravu 😉
@rybka1985 máte nejakého aj na výmenu?
@nikinka1111 zatiaľ nie,ak by bolo možné tak by som odkúpila od vás
ok, nie je problém. naposledy som posielala poštovné bolo 0,50eur. predám za cenu vajíčka čo je tuším 90centov? @rybka1985
@nikinka1111 môže byt,a zobrala by som aj Avril ak je voľná,napíšte mi prosím ip
@rybka1985 voľná, k tej avril však nemám papierik.. píšem správu
Aktuálne mi pribudol Kygo k Ronaldovi tak tieto dve mám aktuále ak by mal niekto záujem...

@andreaa1981 máte ešte krásku a zviera?dakujem!gabika