Zbieranie a výmena postavičiek z Kinder vajíčok
Uz pevnych par rokov nas drzi zbieranie figuriek z Kindervajicok. Poslednu dobu je to strasne. Kedze si vyberam tie tazsie vajicka, nejako sa nam namnozili niektore postavicky, napr. zo serie Atronautov mame asi 3 korytnacky, 3 medvedov a ziadneho papagaja. Zo starsej serie Natoon mame napr. troch hrochov. Ma zaujem niekto povymienat?
@betka22betka beriem foto 3 poslem IP
@saraz foto č.3 rezerve pre Vás, píšem do IP
@simazu217 za foto 1= 5 e a 2,= 5 e. Ak si ich zoberiete spolu, tak 8 e + poštovné
@betka22betka ste zlata, dakujem za ponuku, no pre tri kinderka nebudem kupovat vsetko ☹ dakujem aj za znizenu cenu 😉 🌹
@betka22betka dobrý deň mala by som záujem o šmolkov foto č 2 ak je volne ďakujem za odpoveď Viktória
@bancanska píšem Vám správu do IP
@nikinka1111 máš k nim aj papieriky prosím?
@rybka1985 áno mám
@nikinka1111 tak potom by som malla záujem o Kyga,Jessie J a Ronalda
@rybka1985 ok, hodte sa mi do správy, tuším ste už odo mňa nejakú kupovala 🙂 niečo na výmenu nemáte?
@nikinka1111 neviem čo zhanate,ja akurát triedim a budem nahadzovat na výmenu,tak mi ich zatiaľ odložte a ak si nič nevyberiete potom sa dohodneme
@rybka1985 zháňam len tieto idoly. dnes mi pribudla dalšia Avril, tú už asi máte ak sa dobre pamätám 🙂 ?
@rybka1985 ahoj, mám záujem o modré auto a o jedného tucniaka.
@nikinka1111 áno Avril už máme 🙂
@mija80
@vanessska1606
Ak vám to neponáhľa,potrebujem ešte čas kým to roztriedim a nafotim, možno si vyberiete este niečo viac a potom by sme spravili výmenu

milé maminky, skúsim sem dať znova figúrky, dostala som rôzne dotazy, aj do IP, už z toho mám zmätok.najradšej by som predala figúrky podľa ponuky na jednotlivých fotkách.Ďakujem za porozumenie.
Foto č.4, za všetko 5 e