Zbieranie a výmena postavičiek z Kinder vajíčok
Uz pevnych par rokov nas drzi zbieranie figuriek z Kindervajicok. Poslednu dobu je to strasne. Kedze si vyberam tie tazsie vajicka, nejako sa nam namnozili niektore postavicky, napr. zo serie Atronautov mame asi 3 korytnacky, 3 medvedov a ziadneho papagaja. Zo starsej serie Natoon mame napr. troch hrochov. Ma zaujem niekto povymienat?
@ela61 posielala si peniaze za tie prstene??? ak nie, nemusíš, vymeníme s tým delfínikom, hm?
@janula1987
Ešte som neposlala nakoľko to isté som Ti chcela navrhnúť 🙂
Takže môžme si vymeniť 🙂
@ela61 ano, môžeme. posielam adresu aj ty mne 🙂 a ešte niečo nebudeš mať pekného?
@szisi twitiho ešte máte???
Ahojte, nezbierate JEŽKOV? Potrebujeme červeneho ( bežiaceho), vymenime za inu farbu. BA
Dakujem
@radocmir ahoj mame cerveneho, zhaname svetlomodreho, zajtra budeme v BA
@janula1987 ano mam
Ahojte mam na predaj 3 žltých ježkov a jedného červeného
@szisi vymeníš???
@janula1987 nemam zaco, nic nezbierame. Skor sa toho zbavujem za 0,50€/ks
@szisi ok ozvem sa v pondelok
@janula1987 ahoj ja by som mala zaujem o peciatky ak by si mala nejake,vdaka
ahojte, mame navyse jezka - zlte, oranzove, cervene a zelene. aj hello kitty, adt. napiste mi do Ip. dakujeme.
@moncsi21 mam, ale nevymienamm, ale predavam...0,30 cetn/ks
@janula1987 môžem poprosiť o fotky.vdaka
@moncsi21 nech sa páči 🙂
@janula1987 tu by som mala zaujem o to modre auticko treti rad prve nalavo - modre
@smolki ok, iba o toto ???
@janula1987 este som chcela take tri zvieratka o nich sme si pisali minuly tyzden - taky tigrik, nieco cierne a krokodil ci co to bolo spominate? ale to sme si pisali v skupine
@smolki ty myslíš toho tigrika, mačku čiernu a krokodíla s jednej edície, ktoré mali byť v papierikoch??? toto myslíš???
@janula1987 ano ano presne tych myslim. viem ze papieriky nemas, nevadi vezmem len postavicky

@nisa7 oki tak mi odloz aspon ten zamok ruzovy a pridaj este co mas a kukneme na to ci by sme za nieco nevymenili 🙂