icon

Kuriózne úrazy

14. aug 2022

Ahojte, stávajú sa aj vám takéto zvláštne úrazy? Ja som si minulú noc na dovolenke rozťala spodnú peru na detskej postieľke 😄 Bola som rozospatá, všade bola tma, cudzí priestor...Dcérke som podala mlieko, k posteli som si chcela položiť fľašu s minerálkou, no keď som sa zohla v zamyslení, kde má dieťa cumlík, tak nešťastne som s celou silou narazila ústami do rámu postieľky, že stred spodnej pery mám celý rozťatý, opuchnutý, fialový, krvavý a vyzerám ako po bitke 🤦🏼‍♀️ Asi pred rokom som si takto rozťala peru pri sprchovaní, keď som sa ponáhľala. Ušla mi ruka a tresla som sa sprchovacou hadicou rovno do úst...Stáva sa to ešte niekomu, či len ja som taká nešikovná? 😁

Strana
z2
777januska777
14. aug 2022

Rýchlo som sa postavila z postele, zakrutila sa mi hlava a spadla som tak nešťastne, ze som si zlomila prst na ruke.

anjelicek26
14. aug 2022

Syn sa napichol na dreveny 60cm plotik, ked ho preskakoval a nahanal sliepku 🙄 Hlboke triesky mu tahali dve hodiny von na chirurgii... A takych pripadov mame pozehnane, on je proste talent, tam ma anjel strazny 24/7 sluzbu...

bajka16
14. aug 2022

Môj muž, pred chvíľou narazil maličkom do nožičky na gauči. Zvalil sa na zem a knural. Kukám??? Ďalší herecky výkon, aby som ho ľutovala pche! A on motovidlo totálne, si ten malíček rozťal a asi ho má narazený 🤣🤣🤣😬

danieladeley
14. aug 2022

aj ja som si roztala peru na postielke...aj deti :D

majamat
14. aug 2022

ja som si dnes porezala palec na nohe spredu. umyvala som vanu a jednu obkladacku mam odlomenu a ta odlomena cast je vtlacena dovnutra. nohami som bola blizko pri vani a palcom som presla cez tu hranu zlomenej obkladacky, tak som si ho rozrezala vpredu. mala som clekom dilemu, ako to zalepit.

zivotgombicka
14. aug 2022

Raz som spadla do zaschýnajúceho betónu, okrem toho, že som z toho bola celá zasratá, som si ešte aj naštiepila kosť na ruke 😀

miroslava21
14. aug 2022

Ja som si doma vyvrtla clenok v papuciach, isla som z kuchyne do obyvacky normalmou chodzou a zrwzu sa mi noha v papuci podvrtla a spadla som. Dlaha na par tyzdnov 🙈

oslo1
14. aug 2022

80 rocny svokor, ked bol zbierat hriby, tak nejak zoskakoval z plotu a smykol sa a zlomil si chrbticu. Miecha nastastie zostala neporusena.

Telefon s nebohym manzelom:
On :Scernal mi prst na ruke.
Ja: a kde si
On: na zachode
Ja: preco to scernal prst na zachode?
On: som na pohotovosti.
Ja : co robia na pohotovosti?
On: skoro som si odrezal prst. Krvacalo mi to. Tak som si dal duck tape na to a isiel som na pohotovost.
Ja: tak chod za sestrickou, nech to prst neodpadne a vypytaj si protitetanovku.
Nech mu je zem lahka.

Syn sa raz smykol na schodoch. Padol centimeter hlavou od radiatora, vyzeral ok. Tak sme isli do skolky.
Zo skolky volali, ze si vsimli,, ze mu krvaca z pery. On si chudak pri tom pade rozkusol do pery.

Bratranec si kopal tenisovu lopticku vo vytahu. Padla mu do tej sachty, do tej medzere medzi vytahom a dverami. On ju za kazdy vytahoval nohou. Zlomilo mu to clenok.
Este ten istu bratranec isiel na judo, uplne prvykrat. Isiel k ciernym opaskom. Hodili ho o zem a zlomil mu klucnu kost.

rozalka_13
14. aug 2022

Bola som v Prahe na svadobnej ceste a po 2 hodinách, ako sme prišli a vybalili sa na hoteli, tak som si extrémne vyvrtla členok, že s bolesťou a plačom sme šli na urgent 🙈🙌🏻🙌🏻 Ale nakoniec to fajn dopadlo, cela dovolenka 😃

h2
14. aug 2022

Ja som si raz čítala v posteli, zaspala som pri tom, kniha sa na mňa preklopila a tým tvrdým ostrým rohom mi pichla pod obočie, veľa nechýbalo a vypichla by mi oko.

veronice
14. aug 2022

Postavila som sa z lavice, zabocila doľava a vyklbila som si koleno...6 tyzdnov orteza a 2 barle 🙈🙈😁😁🤦‍♀️🤦‍♀️

andrejka1974
14. aug 2022

Môj muž preskakovať vonku tehly tak super skočil že si zlomil nohu, takú malú kostičku že mal sadru až dva mesiace syn hral bouling a chytil tak guľu že si zlomil malíček a ďalší syn si na lyžovačke zlomil rameno mal železo v ruke a ešte sa mu ani nezahojilo a sedel vonku na lavičke a trafili ho loptou do tej istej ruky a zlomil sa mu ešte palec na tej istej ruke keď sa darí tak tak sa dari

h2
14. aug 2022

A ešte kamoškin frajer mal kuriózny úraz na dovolenke. Je veľmi vysoký, má cca 2 metre. Hneď prvý deň, ako sa ubytovali, chcel vyjsť na balkón. Z hornej časti zárubne trčal klinec a on, ako prechádzal, si rozrezal celý vrch hlavy odpredu až dozadu. Skončil na pohotovosti a až do konca dovolenky sa nemohol potápať a aj pri plávaní si musel dávať pozor.

denisah6
Autor odpoveď zmazal
mimi3008
14. aug 2022

Ja som raz mala nad ranom pacientku, bola to mama asi 4 rocneho syna, ktory s nou spal v posteli, v spanku ju kopol a vyklbil jej jablcko

mer12
15. aug 2022

Brat asi ako 9 ročný preskakoval plot na detskom ihrisku, nevšimol si, že sa mu naň zachytili kratasy rovno v rozkroku, preložil obe nohy na druhú stranu v snahe zaskočiť, ostal visieť na plote za rozkrok, výsledok bol roztrhané kratasy rovno medzi nohami a navrhnutý miesok

fajnova
15. aug 2022

Niečo som robila, držala som nôž a zrazu som si všimla, že po mne lezie pavúk. Zahnala som sa a tesne som minula s nožom krčnú tepnu. Skoro som sama seba podrezala. A raz som bola na pohotovosti, už neviem s čím a boli tam aj nejaký otec so synom. Otec doma kosil a nabehol s kosackou na štrk. Zasiahol chudáka chalana a ten mal plný chrbát štrku, ktorý sa mu pozapichoval pod kožu.

skeblicka77
15. aug 2022

Raz som nastupovala do auta a keďže bolo zaparkované z časti na ceste, tak som sa ponáhľala, ako som sa sklonila, tak som si buchla pod oko dverami, monokel som mala ako svet z toho. Inak do dnes nechápem ako sa mi to podarilo, ale raz som narazila do rohu steny čelom, no cele spuvhnute a modrinu som mala. Vyzerala som ako tyrana žena 🤦‍♀️

natal
15. aug 2022

Nevedela som dat dole nasadu od vysavaca z rury. Tak som si pristupila nasadu oboma nohami a tahala ruru. Hej, nasada povolila a rura mi vrazila rovno do oka. Chodila som s monoklom dost dlho.

meminka
15. aug 2022

Minulý rok som bola so synom vonku sa klzákovať. Prehovoril ma, aby som si dala aj ja jednu jazdu. Rozbehla som sa, zrazu taký kopček v strede svahu, vyletela som do vzduchu a dopadla rovno na kostrč. Syn si vtedy narazil malíček, obaja sme prišli na pohotovosť. Syn povedal, že sa mu to stalo na klzáku, ja som sa nepriznala :D

pukina
15. aug 2022

Ked som bola mala, tak som si zlomila prst na ruke vlastnym kolenom pri skoku na postel

simsalabim
15. aug 2022

Kolegyna doma umyvala hrnce a na jednom bola prischnuta spageta, tak ju potlacila nechtom. Spageta - sucha a stvrdnuta - sa jej zasunula popod necht celu dlzku prsta, cize tak 5cm 😂. Ze na chirurgii sa nevedeli prestat smiat, ze toto este nevideli.

simona92101
15. aug 2022

Zlomila som si nohu ked som isla vysypat smeti 🤦‍♀️ muz ma nasiel urevanu pred domom rozvalenu v skalke,vsade okolo mna smeti (mech sa roztrhol pri pade a rozsypal).doteraz neviem ako sa to stalo 🤷‍♀️😃

lienka175
15. aug 2022

manžel (vysoký) nastupoval na VŠ do Bratislavy a hneď prvý deň po príchode si na hlavnej stanici rozbil hlavu na tej tabuli, čo ukazuje odchody električiek...
a v práci sme mali kurióznu nehodu (učím na SŠ), žiak dobiehal po zvonení na hodinu a ako bežal, tak vnútrom lakťa sa napichol na kľučku... tiež záchranári kukali, že s takým niečím sa nikdy nestretli

katkine_terapie
15. aug 2022

Ako dieta som sa nahanala s inymi detmi vo vinohrade a nejako nestastne som preletela pomedzi droty, kde bol natahany vinic. drôt skoncil na mojej tvari, milimeter od oka, skoro som si ho vypichla. A kedze som v nom case mala narazeny a obviazany prst a z tvare mi isla krv, tak som obväz z prsta dala dolu a pricapila na oko. Ked ma mama videla, skoro dostala infarkt.

diewcatqoo
15. aug 2022

Ja mam tych urazov neurekom.. napr. zlomila som si nos, ked som sa snazila chytit dieta padajuce z odrazadla 🙄

31silvia12
15. aug 2022

Tak ja mam zazitok s "urazom" z detstva🙃..keď som si písala úlohy, vymýšlala som s pravítkom(📐) a samozrejme neposedná som bola..v kuchyni kde som si úlohy písala sme mali vtedy tú klasickú rohovú lavicu potiahnutú koženkou..a chodila som okolo stola, po lavici..stale dookola a neviem čo ma napadlo dať si roh trojuholníka do úst..až sa mi šmykla noha ako som vyliezala na tú lavicu a pravítko sa mi zapichlo do kútika úst..krvi riadne, ale ani som nemukla🤣🤣..vtedy mi nebolo všetko jedno, no dnes sa na tom smejeme😁

mondolina
15. aug 2022

otvárala som šampanské 🍾 a štupel mi vyletel do čela.

asfodelka
15. aug 2022

Moja mama sa stale smeje na zapise v mojej zdravotnej karte : postrelena neznamim strelcom, pohryzena znamim psom. Postrelil ma nejaky chmulko, ktoreho nenasli hoci vedeli kde byva🤔 lebo strielal z okna na ludi, v den praktickych matur pred skolou. Cisty priestrel nad okom, monokel, na dalsi den birmovka (fotky som nechcela🤣). A ten pes, no mala som potrebu pohladkat ho prave cestou na sutaz v kresleni. Tam som uz nedosla, lebo som musela ist na infekcne.
Mam rozne urazy ale asi najkurioznejsi a neopakovatelny bol, ked sme sa s bratom hrali na lovcov. Mala som v ustach baterku na svietenie, stvornozky som sla po zemi a on mi z gauca skocil na hlavu. Tou baterkou mi prerazil podnebie v ustach. Museli mi to zasivat.

cacianka
15. aug 2022

Ako decko - mali sme zabíjačku, nudila som sa, tak ma babka zobrala k sebe, že má chvíľu zabaví.
Zabavila som sa sama - prešila som si necht na palci na starom klasickom šijacom stroji 🤦

Strana
z2