Mám ísť na pohotovosť po páde 14-mesačného dieťaťa?
Veľmi ju zaujímali kamienky v rukách a nevenovala pozornosť chôdzi. Padla a rovno ju prekotilo na hlavu. Plakala extrémne a ešte extrémnejší to vyzerá. Teraz tak 10 minút po neplače, správa sa v podstate normálne, hrá sa, ale stále to vyzerá zle. Myslíte že mám ísť na pohotovosť? Fotky prikladám nižšie
Uff ….nieco studene jej na to jemne prilož. Nejaký mrazený hrasok
@anonym_autor
@anonym_autor sleduj ju a na pohotovosť iba ak by sa ti niečo nezdalo. Nám dr vravela, že pád na prednú časť hlavy nie je taký nebezpečný ako keby sa udrela zozadu.
@anonym_autor
@anonym_autor zasviet jej do očí ci sa jej zmenšiť zrenicky a sleduj ju ak sa ti niečo nezdalo chod ...radšej zbytočne ako keď je neskoro
@anonym_autor zasviet jej do očí ci sa jej zmenšiť zrenicky a sleduj ju ak sa ti niečo nezdalo chod ...radšej zbytočne ako keď je neskoro
@slavka1988 skúsila som a zmenšili sa
@anonym_autor hrá sa v podstate normálne len je mrzutá pretože ani nespala.
Skus, ci prehlta, reaguje. V noci by som ju sledovala, budila. Kym nevracia a prehlta, malo by to byt ok. Nas vtedy 12mes.takto praskol do steny, guca na cele-aj na fotkach z 1.narodenin. 🙈
Skus, ci prehlta, reaguje. V noci by som ju sledovala, budila. Kym nevracia a prehlta, malo by to byt ok. Nas vtedy 12mes.takto praskol do steny, guca na cele-aj na fotkach z 1.narodenin. 🙈
@mariynka asi prehĺta, hneď som ju nakojila nech sa upokojí trochu.
Nestresuj.obyčajna hrča.hned treba priložit niečo studene.
@slavka1988 skúsila som a zmenšili sa
@anonym_autor tak v tom prípade je to v poriadku dajte chladivý naplast ak máte a zahojí sa
ahojko ak sa ti cokolvek nebude zdat smer pohotovost ale rovno nemocnicna, kvoli rtg a hospitalizacii. moja takto spadla mala asi rovnaku hrcu a bola to prasknutá lebka ale ona bola extremne spava po pade. je dobré to dat skontrolovat či tam nie je krvacanie do mozgu 🙏 drzim palceky
@anonym_autor podľa mňa to vyzerá (v rámci možností) docela dobre, aj plakala, aj reaguje, aj sa hrá, atď., to je všetko super a na pohotovosť by som nešla. Určite si ju ale doma trošku sleduj, vyskúšaj či nieje hrca aj po nejakom čase úplne mäkká (akoby sa v nej prelievala voda, to by bolo značiť problém) a az keď by sa ti niečo prestalo zdať, tak potom by som šla

@anonym_autor