icon

3-mesačná dcérka má problém so spánkom

1simuska01
31. jan 2020

Ahojte dievčatá,chcem sa spýtať či s atu nájde mamina ktorá to mala s bábätkom podobne ako my. Máme doma 3mesacnu dcéru a njej spánku sú asi takéto. Ráno vstáva okolo pol 9,potom do konca dňa býva Max hodku a pol hore medzitým dáva si polhodinove spánky až do noci,dokáže až o polnoci zaspať tak že prespí napr.do druhej kedy sa nakoji a spí zas do 5 zas sa nakoji do 7nakojime a o tej pol 9vstavame..Dokáže prespať Max v kočíku doobeda 2h,ale aj to sa mi stalo posledné dni že po polhodine sa aj v kočíku preberie a uspavam ju tam ďalšiu polhodinu,lebo inak by začala revat a keď som v obchode alebo tak tak mi nič iné neostáva len ju chytro uspat aby sami tam nerozplakala. Lebo ona neplače normálne,ale totálne sa rozziape..Neviete mi povedať že keby ju donutim skôr vstať napr.o tej 7po poslednom kojeni či je možné že by zaspala skôr pred tou polnocou?? My aj keď ju uspime o pol11vecer ona sa po polhodine zobudí vtedy ju už len nakojim a chytro uspavame aby sa zas nerozobrala a nebola zas hodku a pol hore. Mala také dieťa niektorá z vás?? Vie mi niekto poradit ako dosiahnuť aby skôr prespala napr.o 22,23 večer a radšej skôr vstala.

Strana
z2
katrin21
31. jan 2020

Este ma napadlo,ze skvela vec je taky projektor,ktory sa da do tmy s svieti na strop hviexdicky..my to mame ako sucast pestunky Avent a je to mega pomoc pri zaspavani tak od pol roka...dieta sleduje,az xaspi..menia sa obrazce, hra jemnucka hudba az zaspi..
Da sa kupit do 20e na nete.. taja pologula.

1simuska01
autor
1. feb 2020

@katrin21 áno viem čo myslis

Strana
z2